Another Night alone

Hejsan! Hoppas allt är bra med er? Idag beställde jag USA bikinin så den hamnar i min brevlåda om 5 dagar ungefär! Iallafall så har jag råkat ut för ögon inflammation på ett öga hur det nu gått till HAHA! Gör ont och rinner vätska typ hela tiden, jätte mys jag vet! Nu ligger jag ensam i soffan medan familjen är och firar en bekant. Tur att man har kladdkaka från igår! Haha, vi hörs mer senare! Kyss
Ps. Så här sitter nya shortsen, som shmeck! Love it!


Student klänningar


Tänkte vara lite snäll och tipsa om snygga studentklänningar som jag gillar, sedan vet jag inte om ni har samma smak som mig, men iallafall allt för att underlätta för er där ute som har svårt att finna den "rätta" klänningen.
dessa är Från Nelly.com och ligger under 500 lappen!



twisted USA bikini


Hejsan mina vänner! jag sitter här i skolan och är så sjukt trött idag så jag vet inte vad jag ska göra! Ska strax hem till sängen och ta en PN lite snabbt innan jag laddar upp med plugg hela kvällen idag. Hur mår ni andra? iallafall vädret idag känns sjukt tråkigt och det känns sådär att kylan är på väg hit igen! jag som laddar upp med bikinisar inför sommaren haha! Denna skönhet som ni kan se åvan kommer beställas imorgon och hamna i min brevlåda om ca 15 dagar. Under påsk ska jag och familjen på en resa till Malta för att slappa och shoppa, där kommer jag säkert hitta flrea bikinisar till sommaren. Lika bra att börja tidigt!
Vi hörs mer senare ta hand om er så länge! Kyssar.


Dream it wish it do it

Hejsan mina vänner! Idag har jag spenderat dagen i Täby centrum med min släkt som kommit hit från Lidköping, vi åt god lunch och hade trevligt. Jag fick med mig lite saker hem som jag ska visa er senare. Har även oxå fixat allt inför min skiva på Tisdag! Så taggad. Iallafall ska jag vara sjörövare så jag har handlat allt som behövs till det! Känns bra att ha det gjort! Ikväll får jag eventuellt sällskap av en god vän. Vi hörs mer senare! Kyssar
Ps. Shortsen är från H&M och kostar 199:-


En Söndags kväll

Hejsan mina vänner! Hoppas allt är bra med er? Vi har haft gäster här idag som firat mig och min lille bror. Det bjöds på tårta och andra festligheter. Jag är så irriterad just nu så jag skulle kunna gå ut och springa 20 varv runt huset! Jag måste fråga vad gör man med sånna människor som låssas vara ens vän? Haha Gud det är så skratt retande så jag vet inte vad jag ska göra alltså! Från en sak till en annan. För er som går ut nästa år och tar studenten 2013! Se till att ni börjar spara nu! Tro mig de är fan inte billigt, säger de så ni har bra framförhållning nu.. Visserligen känns det skönt att jag har allt färdig betalt nu och kan lugnt andas ut! Dock känns det mindre kul när folk kommer och helt plötsligt ångrar sig var gällande skivbiljett! Så trött på att behöva betala ut egen ficka för att folk ska va OVE Sundberg en Söndag! Vi hörs mer imorgon Godnatt!


tisdag 2012-03-13




Hejsan mina vänner! Idag är det Tisdag olch jag är ledig från skolan! Så himla underbart! Idag väntas gymm och annat skojj som ni får veta mer om senare eftersom att jag inte vill avslöja något innan det är planerat. Hoppas allt är fint med er idag, själv mår jag bara bra och vädret är ju väldigt bra förutom den jobbiga blåsten. Somsagt vi hörs mer senare nu ska jag kila ner till köket och göra lite lunch. Ikväll blir det plugga för hela slanten eftersom att morgon dagen bjuder på jobb och fest natten lång! Vi hörs mer senare Kyssar.


Godnatt

Nu ska jag sova efter en riktigt slapp dag för min del! I veckan väntas plugg och skiva sen till helgen blir det party, ne nu är det Dax att hoppa i säng och som vanligt hoppas jag ni har haft en grymt bra Söndag! Godnatt


shorts


Kan man vara mer kär i ett par shorts! Super snyggt slitna och jag älskar detaljen på baksidan! 
endast 299kronor, ni hittar dem på GinaTricot.


Will you run with this dream, or will you run alone

Hejsan mina vänner! Allt bra med er denna Fredag? Nu är det exakt två veckor kvar tills jag blir 19år! Är så sjukt taggad, inte för att 19 är någon speciell ålder direkt ett steg närmare 20 ju! Idag har jag övningskört med mamma och det går som på en räls nu känns sjukt bra! Ha en fortsatt härlig fredag så ska jag sätta på en film och dricka min hallon smoothie!


Train


Drive By


Studenttider

Hejsan mina vänner! Jag är sjukt trött eftersom att jag var på min första skiva igår! Vi dansa hela natten lång och jag invigde mina glitter heels från Style By Tyra. Imorse var de något trötta tjejer som drog sig ner till skolan där vi äntligen fick ta emot våra fina studentmössor! Det var en otrolig känsla i kroppen att få hålla i den och verkligen inse att vi snart är där! Iallafall så ska jag ner till gymmet för spinning lite senare och sen blir det lite plugg. Hoppas allt är bra med er andra, jag mår väll hyfsat med tanke på allt som hänt nu. Vi hörs mer senare!
Ps. Vore tacksam för lite råd om min eventuella studentklänning ingenting är bestämt en letar fortfarande, men vad tycker ni? Kommentera gärna.


Lördag

Idag är det lördag vilket betyder en seg och trött tjej. Igår drog jag och flickorna till en fest i brottby/Norrtälje, där träffa vi de gamla goa gänget som vi hängde väldigt mycket med förut, vi pratade och hade skit kul. Sedan drog jag vidare på efterfest träffade massa nya människor och hade kul, där blev jag oxå blev kvar över natten så åkte hem hyfsat tidigt i morse. Kvällen spe deras framför tvn med familjen och en massa godsaker. Hörs mer senare!


Inbjudnings kort

Hej igen! Allt bra med er? Själv sitter jag här med massa frukt och kollar in mina inbjudnings kort som snart hamnar i brevlådorna för dem som ska vara med och fira min student! Man blir ju lite smått pirrig i magen när man märker att det inte är långt kvar alls!! På nått sätt känns det ändå skönt att ha det mesta gjort! Ja har student skorna klara från Toppshop som ni kan se i det senare inlägget. Sen håller jag utkik efter klänningen som jag vill ha! Nu är kalla fall dessa inbjudnings kort klara sedan ska dem bara piffas till lite! Vi hörs mer imorgon godnatt!


Skjorta

Köpt en snygg genomskinlig skjorta från H&M, finns även i flera färger! Super snygg till svarta byxor.


RSS 2.0