träning




Nu sticker jag ner till gymmet en sväng vi hörs mer senare!


Onsdag 2011-08-31



Hejsan mina vänner! Sitter här lite halv redo för att dra mig mot gymmet. Idag har jag inte gjort å mycket slutade vid 2 och efter de cyklade jag hem i spöregnet.. Mindre KUL! Nu ska jag byta om sen invänta mamma. Vi hörs mer senare! Hoppas allt är bra med er?


den enkla vita


Denna snygga enkla klänning hittar ni på Forever21.com och kostar ca 299kronor.
Skulle matcha denna med ett par höga färgade pumps. Sjukt snyggt!


call my name




Hejsan mina vänner! Hur mår ni idag? Själv mår jag bra. Jag har spenderat min dag i skolan och har haft min första filosofi lektion, gick ganska bra faktist. Vi har även börjat lite med projektarbetet nu och de kommer vi dra igång mer med nästa vecka. Annars har jag och Linnea bakat kladdkaka till våran vänn Julia som fyllt 18år idag. Grattis till henne! Vi gick dit ett tag efter de. Nu ska jag kolla lite på Tv sen gå och sova. Vi hörs mer senare om inte annat imorgon!


You wanna know how to make me smile?


Hejsan mina vänner! Jag har inte jobbat idag på grund av sprängande huvudvärk så jag valde att stanna hemma. Jag har inte gjort så mycket annat idag mer än att bestämma studentskivan som kommer ägarum 27mars. Börjar redan att tagga lite smått. Nu måste jag göra mig iårdning för sängen. Hoppas allt är bra med er andra! Sovgott.
 


get the look



Snyggt och enkelt gillar det! Kommer från: Bikbok 299:-/lindex 299:-/ lindex 199:-/Topshop 600:-
 


save the world


Hejsan mina vänner!
Har varit sjuukt dålig på att blogga måste jag erkänna nu under helgen, men de kan bero på att det varit dem sista dagarna nu innan skolan drar igång igen så jag har hafft fullt upp.. Sista året väntar nu shit har lite ångest! Jag hoppas iallafall att det blir ett grymmt sista år. Idag har jag iallafall jobbat och de gick skit bra faktist, känner mig på banan igen och imorgon har jag ett rekord ja ska nå, Jag var väldigt nära det idag måste jag säga(hihi). Nu ska jag ta min rumpa och dra mig in i duschen. JUSTE! jag såg ett väldigt kännslosamt program med mamma idag, vart lite tårar.. Handlade iallafall om svårt sjuka barn uushh.. Kan inte fatta hur vissa familjer faktist har de när det Ofatbara händer dem. Jag hoppas ni mår bra iallafall? Vi hörs mer imorgon godnatt.


Ginatricot



Hittade denna snygga enkla stickade tröjja från Gina. Dem har fått in en massa mysiga tröjjor till hösten gå in och kika här: http://www.ginatricot.com/cse/kollektion/ccollection-p1.html#campaign


Fredag 2011-08-26


Hejsan mina vänner! Jag har varit i stan idag och lämnat CV efter Tentan som gick bra förhoppningsvis. Efter de drog jag en sväng till Täby för att kolla lite nya kläder. Kunde inte bestämma mig så la därför undan allt tills imorgon så jag kan sova på saken. Efter middan ska jag träffa Emma och vi har ingen aning om vad vi ska hitta på ikväll. Imorgon ska jag en sväng till Farmor och Farfar och bada i poolen och äta lunch sen har jag inga mer planer för den dagen så jag får se vad som händer på kvällen. Hoppas allt är bra mer er? Vi hörs mer senare.



Stickat från H&M


Snygg enkel tröja från H&M, funkar till allt.

 


Torsdag 2011-08-25




Hejsan mina vänner! Jag har varit hemma nu i drygt en timme. Ska sätta igång och plugga en massa för imorgon har vi prov i tentan.. Sjukt nervös! Vill verkligen klara de här! Aja ikväll ska jag på spinning med Emma och innan de blire lite styrketrnäng. Hoppas allt är bra med er? Vi hörs mer senare.



OneRepublic - Secrets




hard work




Hejsan mina vänner!
Jag och Victoria åkte till Tibble skolan idag efter tentan för att träffa lite trevligt folk. Efter de åkte jag till Centrum och fikade med Emma. Vi gick sedan hem till henne och jag åt middag där. Nu är jag hemma och ska sätta igång med Plugget gud vad jag längtar!(ironi). Jag känner mig sjukt trött så det blir nog att hoppa i säng tidigt ikväll för att orka morgon dagen. Hoppas allt är bra med er? Vi hörs mer senare.
 


NG




Kläder från Nastygal.com
 


tisdag 2011-08-23



Hejsan mina vänner! Idag har jag varit i skolan och jobbat hela dagen så är ganska trött just nu. Åkte hem till Victoria efter skolan och pluggade med henne och Isabelle och de gick as bra faktist. Iallafall så ska jag fortsätta jobba nu ett tag till för känner att jag måste bli klar med de här. Kommer uppdatera lite mer senare. Hoppas allt är bra med er? Vi hörs sen.


Mulberry



Hur kär får man bli i en väska! Denna variant är en något mindre än den stora Mulberry Bayswater(och har inte heller två knäppen fram). Denna finns att köpa på http://www.mulberryvaskor-sverige.info/mulberry-outlet-c-7.html Kostar ca 2,165kronor.
 


blått från Nastygal


Snygg klänning från Nastygal.com kostar ca 500 kronor.


Måndag 2011-08-22






Dagens: Vitt linne H&M, Jeans Ginatricot, Klocka Regal.

Hejsan mina vänner!
Ställde in jobbet idag.. Har för ont i huvudet för att ens kunna täncka. Jag måste vara väldigt kännslig för lågtryck. Valde iallafall att gå hem efter tentan och nu ska jag försöka sova en timme och sen plugga lite inför provet på Fredag. Aahh vad jag inte orkar med en massa plugg just nu. Vi hörs mer senare när jag förhoppnings vis känner mig lite bättre. Ha en bra dag så länge!


HP webcam kan inte svara..


Godmorgon mina vänner!
Har varit vaken ett bra tag nu, och förssökt få igårn webcamen som just nu inte vill svara.. Jag jobbar på problemet just nu hehe.. Ska snart dra till skolan för att tenta av Engelskan sen vidare till jobbet. Kommer hem sent i kväll så därför lägger jag in lite tidsinställda inlägg åt er. Hoppas allt är bra mer er andra? Ha en bra dag i mindre roliga vädret...


tonight we can be togheter


Hej mina vänner!
jag ska upp tidigt imorgon så jag hinner inte uppdatera så mycket mer nu. Lovar att blogga mera imorgon! Lägger in lite tidsinställda inlägg också, hoppas allt är bra mer er? Själv mår jag bra men har dock huvudvärk så ska försöka komma i säng nu. Vi hörs mera imorgon!


Ginatricot


Snygga blusar funkar till både vardag och fest, finns i flera färger på ginatricot .com


kräftskiva


Hej mina vänner nu drar jag iväg på kräftskiva med Filippa. Efter de blir de in till stan för att dansa loss hela natten lång med trevliga människor. Vi hörs mer senare eller imorgon! Puss


Träning


Hej mina vänner! Sticker iväg och tränar igen, Hoppas allt är bra med er andra så hörs vi mer senare!


dress


Snygg Klänning från Nastygal.com kostar ca 400kronor'


how run the world, girls





Nu drar jag ut och springer sen drar jag vidare till gymmet. snacka om hård dag för min del! Vi hörs mer senare, ha en bra dag i det fina vädret!


NG






Älskar Jeans shortsen på bilderna finns på Nastygal.com och kostar ca 500kr


don't stop smile






shopping




Hejsan mina vänner! Igår kom isabelle hit efter jobbet och sov här, vi åt poppcorn och myste standard! Imorse åkte jag ner till trafik skolan för att boka kör tider och fixa lite annat. Kan knappt fatta att min första kör lektion är i September redan åh längtar sjukt mycket! Det vart iallafall start paketet så man fick med böcker och annat. Jag har faktist redan börjat att läsa. Efter de drog jag till Julia och vi bestämmde oss för att åka till Kista Jennie hängde också på, vi shoppade och åt midda som tur var fick vi skuss hem av min pappa som jobbar där i närheten så vi slapp åka tåg och buss. Nu håller jag på att somna här i min säng så ska nog sova lite midda. Ikväll vet jag inte vad ja ska hitta på får se om Julia slår en pling sen annars blire film för min del.
Fick med mig lite grejjor hem:
Bege linne från Bikbok 129:-
Vitt linne med knappar Bikbok 129:-
 Ring Lindex 59:-
Armband H&M 79:-
Hoppas allt är bra mer er? Vi hörs mer senare.


turn of the lights in here











jobb




Godmorgon mina vänner! Nu ska jag slänga i mig lite Lunch sen dra mig ner mot tåget för att åka till jobbet! Är inte sugen på att jobba idag men somtur är så jobbar jag inte igen förens på söndag nästa gång. Hoppas allt är bra mer er! Vi hörs mer senare!


Nastygal










You better take over this quiet storm


Hejsan mina vänner! Idag har jag jobbat från 12-18 så jag är ganska slut nu. Efter jobbet åkte jag hem och åt middag sedan drog jag en sväng för att träffa Julia. Vi gick ner till Jennie och vidare till Centrum för att handla lite godis och annat gott. Efter de så gick vi hem till Jennie igen och prata en hel del om gamla minnen osv vädligt trevligt måste jag säga. Nu sitter jag åter igen i sägen och vet inte om ja ska sova eller inte. Har inte sovit bra alls på två dagar nu men känner mig ändå trött, någon som vet vad det kan bero på? jaja ska sätta på Tv:n och hoppas att det finns nått skojj där att titta på! Hoppas allt är bra med er? Vi hörs mer imorgon.
 


all i wanna see is a sky full of lighters






gina



Snygg väska från ginatricot.com


EXCLUSIVE nelly shoes



Lite nya snygga pumps från Nelly.com, kan aldrig få nog av skor!


L.A


Hej mina vänner! Kom nyss hem från Isabelle där jag spenderat natten. Vi låg och snacka väldigt länge igår så jag har inte fått så mycket sömn kan man säga men mysigt har vi hafft. Nu ska jag damsuga lite i huset sen ska jag ta och springa lite, om mina fötter årkar det. (har nämligen skavsår på båda ifrån mina nya klackar) så typiskt. Men vi får höras mer senare! Ha en bra dag!


de stänger men ingen bryr sig




Hejsan mina vänner! Nu är jag hemma igen efter en grymt rolig kväll igår. Drog in till stan med två tjej kompisar till collage. Där dansade vi hela natten och träffade roligt folk. Nu ska hoppa in i ducshen eftersom att ja ska vidare snart och kollla på badrum med mamma. Vi ska nämligen göra om i vårat badrum där nere så hon behöver lite hjälp. Efter de blire ett zumba pass sen ska jag spendera natten hoss Isabelle. Så jag uppdaterar så fort jag kommer åt en data igen! Hoppas allt är bra mer er andra? Vi hörs mer senare.


mot gymmet


Hej mina vänner! Nu sticker jag iväg och gymmar med en kompis! Hoppas allt är bra mer er? Fint väder är det idag också strålande. Vi hörs mer senare!


forever21


 Enkel jumpsuit från Forever21.com kostar ca 299:-


till the end





Guns N roses


Hejsan mina vänner
! Allt bra med er? ja mår iallafall toppen! Jag sitter här i min nya t-shirt jag köpte idag (som ni kan se på bilden åvan). Jag har hunnit med en del idag, åkte till Täby.C i morse med Madde och kolla runt lite. Är ute efter ett par stövlar(vet att de kan låta sjukt) men jag vill faktist ha ett par när det regnar, äger en massa andra skor men konstigt nog inga stövlar.. Hm får ta och kolla runt lite. Har hunnit att vara hos tandläkaren också har fått en ny tid eftersom att dom ska ta en titt på två tänder. På kvällen vart det mys med Victoria, Isabelle och Varona hos Victoria där vi satt och pratade och kollade på film. Nu ska jag ta och hoppa i säng imorgon väntas det gym och eventuell utgång på kvällen med en tjej kompis, så vi hörs mer imorgon. Sovgott!


dagens från H&M



H&M har fått in en hel del snyggafest klänningar nu så in och kolla på hemsidan www.H&M.com


tiamo


dessa skor köpte jag på rean här omdagen har kostat 750:- nu 300:-


crap!

Hejsan mina vänner! Gårdagen var otroligt rolig massa dans och trevligt folk, så de ska vara! Grattis igen Armina. Idag drog jag tidigt till jobbet blev en fika på Expresso house innan med mamma. När jag kommer till jobbet visar det sig att det är något fel på Anslutningarna så de vart raka vägen till Galerian för att träffa mamma som lyckades vara kvar istan. Som tur var får vi ersättning för de passet super bra för min del! Vart ett till sko köp för min del på rean Super nöjd! Nu har jag massa snygga skor och jag kommer aldrig sluta köpa de(mohahah). Efter stan vart det ett spinning pass på gymmet med emma va helt slut efter de så somnade i soffan. Nu ska jag sova för imorgon ska jag jobba igen(då hoppas vi på bättre tur) vi hörs mer imorgon natti natti!

Efter middan igår på Arminas 18års dag!


follow me home


Hejsan mina vänner! Allt bra med er? Jag är sjukt trött idag och mår inge vidare. Jag har ialla fall haft en otroligt rolig gårdag! Träffa roligt fålk och dansa röven av mig, så de ska vara! Drog till Våning först med Madde där vi satt o prata och föra lite med några bekanta. Sendan tog vi tåget mot Tegel och dansa hela natten lång.
Imorgn får vi gäster de är våra grannar som kommer på besök. Så ja ska hjälpa till lite här hemma med att stöda innan ja sticker med min vän Linnea och badar som ja inte träffat på sjukt länge. Vi får höras mer imrgon, sovgott!



klänningar


Blå klänning Nelly.com

Mörkblå klänning Nelly.com

Svart klänning Nelly.com

Det står mellan dessa tre klänningar och jag måste bestämma mig idag. Sjukt svårt kan man säga ja! Men det lutar mer åt den i mitten. Nu ska jag fortsätta kolla runt lite sen ska jag gå ut och sola i det fina vädret. Hoppas allt är bra med er andra? Så hörs vi mer senare!


jag kan höra ljudet från din radio


Hejsan mína vänner! nu ska jag hoppa i säng efter en lång dag. Imorgon ska jag städa och övningsköra, sen på kvällen blir det utgång ska bli super skojjigt. Vi hörs mer imorgon Godnatt mina fina!
 


topp


Snygg topp från Nelly.com


RSS 2.0