we never feel the heat until we get burned.


Är så trött nu så ja vet inte vad.. Har tagit Te nu och ska hoppa in i duschen.
Sov gott alla, vi hörs imorgon.
 


31 Januari



Denna sommar klänning skulle ja inte banga på en varm sommar kväll. 
Den kommer från Forever21.com(Tack Emma för tippset!)

Idag har jag inte gjort så mycket slutade vid tre så det var ganska skönt. Har inte uppdatareat på ett tag för jag har hållt på med annat här hemma så tänckte att det var lika bra att göra ett inlägg nu. 
Hoppas allt är bra med er andra, ska duscha snart och sen lägga mig!
 


Måndag


Idag är det Måndag och jag är tröttare än vanligt men ska klara av den här dagen ändå.
Har en massa plugg kvar som ja ska göra när jag slutat idag och annars ska jag bara ta det lugnt har en del timmar att sova igen sen helgen.
Så vi hörs mer senare.


little red riding hood


Ser ut som Rödluvan nu med min mjukis tröjja men det är ju gulligt. Ska ta och fixa mig för sängen nu och sen kolla klart Solsidan och efter det ska jag sova. Blev inge plugg idag har sovit istortsätt hella dagen. Kollade min brors match också som inte gick så bra kanske för att ja va där, vem vet.
God natt<3 


saturday



Söndag och jag säger, man mår som man förtjänar.. Igår börja kvällen med att vi skulle dragit ut men vi hitta inge skojj så vi tänckte att kvällen inte als skulle bli rolig. vi va hos mig ett tag lyssna lite på musik och Isabelle och jag åt lassange. Sen hitta vi ett ställe att dra till så vi traska ner till stadionen jag,Isabelle,Frida, Emma och tog tåget.Vi tagga till och kvällen blev grymt rolig ändå. Trevligt folk och gammla bekanta mycket skojj. Jag och Frida drog sen från festen för natt macka senare på kvällen och jag spela en massa roliga spel som jag var grymt bra på. Sen vid fem tog jag och Frida bussen hem till henne och sov, vilket behövdes. Nu är jag hemma från Stinnsen och jag fick hem det på bilderna åvan
*Vit tunika Gina Tricot 199kr
*Svarta string H&M 49kr
*Armband H&M 29kr  
Jag åt världens godaste lunch Sushi!! Älskar det. Plugga är vad jag ska ägna resten av denna dag till. Kanske blir en promenad sen eftersom att jag banga på Tennis idag som skulle spelats med min pappa(höhö) men mamma tog över i stället. Vi får höras mer senare, Hoppas ni hafft en rolig helg.
 


Lördag!!!..


Denna skönhet letade jag efter igår men den finns inte på hemsidan eller i affären.
Ska med mamma till Stinsen imorgon och hoppas på att jag hittar den där, den kommer från Gina Tricot och kostar199kr.

Hej alla fina människor, Idag är det lördag och min Lördag börja med att Isabell och jag vakna väldigt tidigt/sent efter att ha varit ute hos min granne vid 4 dagen efter blev lite sent, men vi stanna inte länge så de gjorde inte så mycket. Annars var vi hemma hos mig och chilla sönder i min mysiga soffa. Jag har varit och kollat på Bandy idag mycket trevligt och skojjigt sen har jag myst här hemma vilket också inte var helt fel;) så nu har jag ätit en knäckemacka + Te och ska snart börja kolla vad ja ska ha på mig i kväll. Men jag hör av mig mer senare för ja har en massa att fixa och så nu, så vi hörs senare! Hoppas ni hafft en bra dag!


Friday'



Detta köppte jag idag när jag var i Töby C med Madde. Hadde mycket trevligt måste jag säga, Träffade Julia med i Täby.C och den ungen har köppt min Favvo mössa som jag garanterat kommer låna, om jag inte köper en egen men jag täncker på saken(hihi). Nu är jag grymt trött och jag ska börja göra sallad nu för vi snart ska äta. Sen måste jag plocka lite i rummert med alla kläder, ser ut som jag vet inte vad. Och när jag får fin besök av Isabell idag så måste det ju se bra ut här inne(höhö).
Plikten kallar så ja ska dra mig ner nu till köket. Hoppas allt är bra med er. Hoppas på att jag kan uppdatera lite i kväll om vad som händer ocks så.


I'm loose and everybody knows I get off the train..



 


Let's take the whole world on a ride


Vi börjar inte förens om en timme så nu blir det att plugga det sista innan vi har våran redovisning.
Idag slutar jag halv fyra så det är lite drygt. Efter skolan ska jag åka en snabbis till Täby.C med Madde och kolla lite saker. Sen i kväll får jag sällsakp utav Isabell och vi får se vad vi hittar på(hihi).
Nu måste jag börja här så vi hörs mer senare. Ha en bra dag alla!
 


resultatet


 Så här blev mitt hår efter frissan, känns lent och frächt!. Dock ser det lite mörkt ut på bilden fast det är snäppet ljusare i värkligheten. Nästa vecka kommer mitt medel till håret som ska göra att det får lite lyster och behåller sin färg och ger en aning ljusare men det bleker inte vilket är bra(vill inte ha vitt hår) jag kommer bara använda på längderna där vi inte slingat så mycket, använder det där jag känner att det behövs.
Toppade även det slitna och nu känns det betydligt lättare att borsta!
Nu återstår det att vänta till sommaren så de får de solblonda tonerna! så snyggt.
Är nöjd med andra ord.
Sov gott!


keep on rollin baby



Dessa söta saker ska jag ta en titt på imorgon!
Nu Måste jag fort sätta plugga har en redovisning imorgon, shit! vet inte hur det kommer gå. Men ni får önska mig lycka till! Har varit hos frissan idag och barret blev as bra! nöjd chey nu måste jag fortsätta, vi hörs mer imorgon.
God natt!..


CV


Nu har jag kirrat Cv*(lämnat in överalt) och de känns otroligt bra att ha det gjort de. Ska snart åka och klippa mig och sen blir det att plugga som satan. Nu ska jag fotsätta prata med Isabelle i tellefonen, så vi hörs senare.
 


o shit..


Jag är nervös ska klippa mig idag.. Vet inte hur de kommer gå. Ska ioförsig bara ljusa ner håret en aning med slingor och sen toppa. Men man vet aldrig med frissörer nu för tiden shit hoppas för guds skull att det blir bra annars vet jag inte vad jag gör.
Nu ska jag fortsätta skriva om våra ekologiska varor som vi jobbar med eftersom att de är redovisning i morgon. Har dock fortfarande en massa plugg kvar så de blir plugga idag med. Ska också stanna kvar i skolan lite för att få klart lite eftersom att vi slutar efter lunch så de ska bli skönt att få lite mer gjort. 
Hoppas bara på att jag blir klar med allt nu innan helgen så jag slipper sitta med en massa saker i helgen för jag har inte tid för de. 
  


Hell is empty and all the devils are here.


Nu blir det att plugga igen, har verkligen en massa saker som ska vara klart känns det som så lika bra att börja. Blev en mycket trevlig/mysig fika efter skolan med Emma och de känns som att vi är grymma planerare. Trots att jag inte är så bra på att öppna dörrar i bussar, men de är en annan sak..Nu ska jag sätta igång och skriva om någon kung ur i Biblen( varför ska man läsa den?)
Tur ialla fall att jag snart är klar så vi kan beställa mina saker från H&M.
hej då så länge!


screw it _ smile


Nu har vi snart rast! Äntligen!!!
Vi har hafft Historia i en timme med en Tant! Orkar inte meeeer. Ska fika idag med Emma ska bli as mysigt. Hinner verkligen inte skriva mer nu så vI hörs mer senare! 
 


Beställning uppskuten!


Detta skulle beställts idag, men vi har inte hunnit idag så vi ska ringa imorgon istället.
Mamma ville kolla lite själv också så jag ger henne en extra dag snäll som jag är.
Nu ska jag faktist fortsätta plugga, tro det eller ej. Gud vad jag hatar det här! Ska aldrig mer vara sjuk i hela mit liv! Allt finns verkligen att göra när man är till baka. Jag har bara varit borta två veckor SNÄLLA!..
Vi hörs mer imorgon!
Tack alla fina som läser trots att jag inte skriver så mycket vettigt just nu..



medans jag pluggar...


Nu blir det plugg hörs senare!!!


uppdate


känner lite så här nu.. Men de årdnar nog upp sig snart får vi hoppas. Jag ska lämna CV idag ska bli så skönt att få de gjort Äntligen. I helgen ska vi åka runt lite till andra ställen och lämna med så får se hur det går.
Idag ska jag också hem och beställa lite saker från H&M som ja kollat på! Äntligen! Varti så shopping sugen ett bra tag nu eftersom att jag inte gjort så mycket bara legat hemma, så de ska bli kul!! 
Nu har jag Geografi och vi ska börja med ett nytt Tema så ska se vad de är för något.
 Vi hörs mer senare. 


The City That Never Sleeps


God morgon! nu har jag Media lektion och vi kollar på någon konstig reklam film på youtube.
Idag blir det att fortsätta plugga för att hinna blir klar med allt skit som jag inte är klar med. Hoppas allt är bra mer er andra för nu måste jag fortsätta kolla lite här och jobba, så vi får höras senare i dag.
Ha en bra dag!<3


Take Over Control


Efter allt pluggande så säger jag nu god natt.


Wonderstruck




skolan


Nu är jag tillbaka igen i skolan. Känns sjukt konstigt att börja jobba de första man gör men de måste verkligen göras någon gång. Idag ska jag plugga sönder har sjukt mycket att skriva och lämna in..
Men de ska vi nog klara av. Onsdag ska jag fika med Emma ska bli sjukt mysigt att träffa henne igen. Och på Torsdag ska jag klippa/ slinga hårert som jag verkligen behöver göra. De blir mer åt de blonda hållet eftersom att mitt hår nu inte har så vacker färg som de brukar ha på sommaren(suck..). Ne nu har jag en hel del saker jag måste ta itu med så jag hinner med allt så vi får helt enkelt höras senare. Ha en bra dag!


One Three Hill


Det är Söndag med en massa bra program och man får vara seg tycker jag. Har inte gjort så speciellt mycket idag mer än att va ute lite och kollat på en film som vi hyrde igår. Ikväll för jag sällskap av Isabell så de ska bli mysigt att träffa henne. Var ju sjukt länge sen jag gjorde de! Imorgon får vi hoppas att jag har orken att dra mig till skolan men som de ser ut nu så tror jag att de blir så för att jag själv inte ska missa/ligga efter mer än vad jag gör nu redan.
Nu börjar mitt program snart One three Hill så ska kolla på de.
Men vi hörs senare.


sometimes you have to fall from the mountain to realize what you are climbing for


Nu är jag väldigt trött och ska snart gå och lägga mig.
Tack till Julia och Madde som titta förbi en snabbis idag och gjorde mitt liv lite roligare just nu.
Nej nu blire sängen, sov gott alla söta människor som läser här.


Tacos


YESS! överlycklig chey här vill ja lova!! Tacos står på menyn idag och då är man glad:) Min dag har bestått av att äta äcklig pencilin som ja heller vill spotta ut/spy än svälja men,men den måste ner för att ja ska bli helt frisk. Har också kollat ett antal filmer idag som SALT, Midsommar och The human Centipede(som ja dock redan sätt, men inte slutet). Har nyss plockat med tvätten i evigheter och kännt på "mamma livet" lite eller va man ska säga. Ja ni vet, allt som mammor gör, Tvätta,städa,diska m.m Nu ska jag kolla klart matchen Sverige-Serbien(Handboll) och just nu står det 20-20 så nu ska vi hejja på här som saatan. Tror Julia tittar för bi sen. Ska bli mycket mys att träffa den cheyen har hyrt lite film och köpt något som verkligen är typiskt oss: Dipp och Chips. 
Ps: Mina horn/ knölar ja har i huvudet är inte borta och min hals ser lite svullen ut men de känns faktist betydligt bättre så nu fick ni lite uppdate om de också.
Men nog om allt detta, nu ska jag mysa sönder och hejja galet på Sverige här!


Black is Back



God morgon!
Vaknade runt 8tiden idag tidigare börjara de bli nu för varje dag som går konstigt nog. har suttit och kollat på konstiga program hella morgonen eftersom att de verkar inte finnas så mycket att titta på eftersom att alla mina favorit program serier är imorgon,.. 
One three Hill kl:18.00,Gossip Girl kl:1900,Solsidan kl:20.00.
Så de blir en del TV imorgon.
Nu ska jag fort sätta kolla runt lite på http://nelly.com
Annars är det bättre med mig och igår åt jag min första riktiga middag så de känns jätte bra att allt börjar gå framåt äntligen. Hoppas allt är bra mer er andra med så hörs vi senare.
bdw, ja har fått till baka min röst!!!(överklycklig) så nu kan ja ha massa roliga tellefonsamtal igen som alltid!! 


Fredag


haha herre gud.. Ganska sjuk Rimx på ketchup, fattar inte varför man gör en låt om felix tomat ketchup!
haha lite kul.(den finns dock på reklam som ni kanske märkt) Idag har jag ialla fall kunnat äta vanlig mat och de är ett stort framsteg vill ja säga. Så nu äre bara rösten och mina två "horn" ibak på huvudet som ska bort och juste! dom två knölarna bakom öronen sen så.
 Nu ska jag ta och kolla fler roliga klipp här för att roa mig sjävl denna Fredags kväll. Hoppas ni har en hyffsat rolig kväll ni också.
Hörs mer imorgon!


BURLESQUE


Christina aguilera i huvud rollen.
 


halsfluss


Har hafft en blogg break p.g.a halsfluss. Ja som ni kanske redan vet har jag åkt på halsfluss och de är nog de värsta ja varit med om i hella mitt liv. Jag vet inte hus ja ska beskriva allt, men de är smärta på högnivå hella tiden och de är skit jobbigt för er som inte vet hur de är!. De låter som att jag pratar med mat i munnen när ja pratar, så därför pratar ja inte längre typ så ja smsar allt ja ska säga här hemma för att undvika att prata för de är inte skönt.!! hm ja juste! att svälja är inte heller så värst skönt vill ja lova.. Ja dör hellre alltså ja vill bara att skiten ska för svinna, har kollat på mat program hella morgonen och ja vill bara äta normalt och dricka aas mycket vatten!! har gått ner 4kg under denna tid inte så värst bra men de blir ju lite som bantning eftersom att ja inte får ner något.
De känns som att de börjar vända nu åt rätt håll men de gör fortfarande fruktansvärt ont. Imorgon hoppas vi på att de blir ännu bättre!


Hals Problem!..


 Jag känner mig inte alls särskilt bra idag, har sjukt J***A ont i halsen!!! Jag vågar inte svälja, varje gång jag försöker så vill ja hellre dö, Ja vill bara skrika!!. Vet de låter sjukt! Men det är sant! Det finns bara en som tror mig och vet hur det känns så de är jag värkligen glad över! Jag tog mig till skolan trots allt och försöker klara av dagen så gott det går. Idag får jag lite sällskap när jag ska hem Isabell ska nämligen följa med så de blir mysigt. Nu har jag klassråd och sen en lång rast! Behövs verkligen!
Nu har inte så mycket mer att säga här, hoppas allt är bra med er andra!.



Söndag


 Och jag älskar ilbland, när man bara är hemma och vilar upp sig inför en helt ny vecka. Ska bada snart brukar typ aldrig göra de. Går kvällen var trevlig och rolig med en massa människor. Somna dock hos Frida lite väl sent kanske eller tidigt aja vet inte vad man ska säga stört ialla fall, men kul:) Vakna vid 2 och gick hem, tur att jag inte hadde långt att gå bara typ tre hus(hehe) Solsidan ikväll as taggad på den!! Annars blire mys för min del och en hel del Te (som alltid) eftersom att jag nu fått så fruktansvärt ont i halsen. Blir lixom aldrig av med denna förkylning känns de som.
Nu blire mat


a loaded smile



Det är Lördag idag och min lördag har bestått av att sitta i soffan,dricka Te och dricka Te.. Har varit ute på en lång promenad med Mamma också mycket skönt.
Nu ska jag snart hoppa in i duchen och sen ska jag hjälpa till med käket:)
Idag skulle min farmor och farfar ha kommit på lunch men de våga sig inte hit eftersom att ja fortfarande är lite sjuk och dom ville där av inte bli smittade.(snyfft)
För då får jag inte min julklapp förens om någon vecka ja som behöver den nu
hmm, undra va de kan vara da? Det får ni veta när ja fått den.(mihihi)
Nu ska jag tagga, men vi hörs senare då kan ja berätta lite vad ja har för planer i kväll.


silent we shout


Nu börjar ja snart somna här vid datan så ska ta och släcka ner snart.. Shit ja är super trött.
Måste sova så ja orkar med imorgon.
Sov gott alla underbara läsare!
 


Wrecked beneath the silence.


Snälla ge mig Sommar!..

Det är Fredag idag äntligen! Aah så skönt med helg. Lite sommar bilder här, känner att jag är väldigt blek och en underbar resa skulle inte vara fel nu, men får dock vänta ett tag. Har lite ont i halsen idag men efter några Te koppar och lite prat med Julia så känns de bättre.
Nu ska jag mysa ner mig i soffan och mysa resten av kvällen med en massa TE. 
Ni får ha en mysig kväll så hörs vi mera imorgon om inte senare..
Hej så länge alla underbara!
 


JA!


Tog löpet till brevlådan och fan min älskade Mode tidning! Yess. Fick också en mascara från Laura Key(so lashy mascara) ska testas imorgon. Älskar små pressenter! 
Nu ska jag läsa och kolla handbolls VM och täncka på gammla fina minnen från min Handbolls tid, sen ducha.
Ha de så bra så hörs vi mer imorgon.
  


o my god..


lovely girl..

Jag är halft död här i soffan, en dag i skolan räcker gott för mig.. shit! nu märker ja verkligen att ja tappat all min ork:S inte bra.. Måste börja träna lite känner mig som en deg klump typ. Tur att de finns en yoga matta här hemma får väll hitta på nått skojj med den så ja snart börjar få till baka min styrka och kraften att känna mig frisk! Okej de var allt intressant ja hadde att säga nu. Dagen har varit rolig i säg. Kul att träffa alla underbar igen! Vi hörs mer imorgon i hopp om att ja har lite vettigare saker att prata om. Over and out!!


they say bad things happen fore a reason


Ja de var ett tag sen ja skrev och eftersom att jag inte har så mycket för mig så finns det igentligen inte så mycket att skriva om just nu. Ja lixom sover hella dagarna och dricker te i mängder för att få bort värken i halsen. Men ialla fall så hadde ja lite feber imorse undra om de kan bero på att jag höjde elementet:S haha, sak samma den är nog borta nu. Ja vill bli frisk snart och återgå till det "normala" igen. Kollar just nu på någon rolig film på SF kanalen här "Den ofrivillige golfaren" haha fråga mig inte va de är, den är as rolig ialla fall. Nu ska jag ta och hämta lite juce för att få i mig lite C-vitaminer som tydligen ska vara bra. Hörs senare!


Bästa låten och klart den finaste. Håller på att lära mig den nu utantill (haha)

 


Stay Close, dont go.


Jag har inte gjort något idag mer än att sova och spela ett as kul spel ja hitta på datan. Who! Äntligen har ja något att roa mig med medans ja går igenom denna "sjukdom"
Har också fixat naglarna idag mycket snyggt. (bild kommer)
Nu ska jag fortsätta spela de roliga spelet ja hittade och sen ska jag gå och duscha. Vi får höras mer imorgon, hoppas allt är bra med er! Och juste, Tack! För att ni läser min blogg just nu när jag har så himla mycket intressant att skriva om:) Uppskattar det! Hörs mera imorgon.


 


the heat


Mössa med pälsboll har blivit lite av en trend på senaste.. 
Jag tror defenitivt inte jag är ensm om tycka att det här är super snyggt,
ska dörför klicka hem en svart till mig själv som kommer att komma till stor nytta sen när det blir skidåkning för hela slanten.
Har hittat en bra bra sida här där dom faktist säljer dessa mössor och en hel del andra snygga saker.(y)



it's never getting better


Jag har vrit hos doktorn idag och fick red på att ja inte har någon hjärnhinneinflammation, så de känndes bra. jag har dock ett virus som inte är så snällt och ja de har jag märkt..
Finns inget annat ja kan göra nu mer än att vänta tills nästa runda nu med hals ont och snuva. Tydligen sker de ganska snart när viruset lagt sig. Hoppas ialla fall att ni mår bra och snart är de ju skola igen shit va de här lovet gått fort:S bara ja som skulle kunna täncka mig något längre! För min del så blir det nog ingen skola på Måndag men ja får se helt enkelt när ja har orken att dra igång med allt igen.
Nu ska jag göra något som jag apsolut aldrig gör varje dag nu mera.. Yess sova.
Så vi får höras mera imorgon och hoppas att jag ätligen kan få bli något friskare och kan träffa mina underbara flickor och resten som jag saknar.
Sleep tight.


Lets keep it light

Nu ska jag sova vilket ja verkligen aldrig gör nu för tiden.. De är ju så himla kul att man kan somna oxå att ligga vaken en hel natt och kolla i taket är också shyyst!

bye bye, slepp well..



bring back summer



 
Lite av detta kommer klickas hem till våren/sommaren.



Never Miss A Chance To Dance


Ja äntligen har ja fått en tid hos doktorn imorgon och ska nu få bekräfftat va de är för sjukdom jag bär på..
Är somsagt så trött på att känna mig trött hella tiden och behöva sitta inlåst och sen inte för att tala om Febern ja hafft i snat en och en halv vecka. Men nu får jag äntligen veta snart, vi ringde till vårdcentralen idag tjejen ja prata med trodde att ja hadde hjärnhinneinflammation. Vilket ja inte hoppas på att de är, Ja vill verkligen inte dö och de kan man om den är allvarlig..



onte step at the time


inte så bra jobbat av mig att gå ut i snön o Traska, men ja blev tvungen att göra någpt år så trött på att bara ligga i min säng efter de blev ja helt plötsligt jätte död och orkade inte ens resa mig från sängen. Har nyss kollat ging gong som gick på tv. Och ja börjar alltid böla på samma ställevarje gång.. Åh den är så sorligt! jaja Nu blire käk snart och sen blire väll film igen, gud va ja längtar(Not)
så trött på de här...

see yha


insperation






HoldYourColoursAgainstTheWalls


Hej! Vaknade nyss och har nu ätit frukost. Lite sent kanske men när man är sjuk så har man verkligen inge brottom, Ialla fall inte jag!.
Nu har min Feber äntligen börjat gå ner så ja är nog på bättringsvägen nu.
Hoppas att ja till helgen får tillbaka min årk och och hitta på något riktigt kul för det var länge sen nu.
Ne nu ska jag fortsätta kolla i H&M kattalogen som ja mer än älskar just nu!!
Hoppas allt är bra mer er,  återkommer lite senare och hoppas att ja har något roligt att skriva om då
Hörs igen sen.


Dream.





lonley


ja tror aldrig ja kännt mig så här ensam någon gång.. Sitter i mitt hus nu helt ensam och de ända som får mig att känna mig lite levande är min tv för tillfället. Dess värre så kommer ja få känna denna ensamhet eller vad man nu ska kalla de tills imorgon för då kommer resten hem igen. Åh ja vill bara gå och dö nu, orkar seriöst inte med den här febern längre.. Fan,fan va ja hatar att vara sjuk!
Nu ska jag sätta på en till film och försöka göra de bästa av att vara ensam..



Lets get lost together


Jag är så sjukt trött på att bara ligga här. Fan! Är de något ja hatar så är de att vara sjuk!!!! Nu har jag kollat på Sex and the city2 igen och ska kolla den igen, för den får mig på lite bättre humör. Hatar att man ska se ut som ett lik när man är sjuk.. Vad händer med all färg?!:S  Ne nu blire film här hoppas allt är bra med er andra.
Hörs senare.



I Predict A Riot





fore your info



Jeansen är från gina tricot och gick på 500kr
 


fy fan bra 2011

Ber om ursäkt för blogg pausen. Ja nu har man åkt på nått skit här mycket bra början på 2011 Usch! Ja hatar Feber! Har ont i hella kroppen och kan inte ens äta..Ialla fall bra bantning(hehe) Har tryckt i mig lite yoggy nu och ska ta en till alvedon snart som jag börjat ta idag för att hålla mig själv vid liv här. Ja hoppas ni andra mår bättre än vad jag gör just nu! Tråkigt värre oxå är nog att ja inte kommer kunna del ta när vi ska till Gandhotell gård på Onsdag med övernattning och spa. Shit ja som hade längtat att få komma iväg, nu ska jag göra mitt bästa för att bli frisk ialla fall även om inte maten vill slinka ner.
Var med mamma i Stinsen härmodagen och fick hem ett par jeans som verkligen behövdes nu till våren och allt. Mycket snyggt!.
(bilder på mina nya jeans kommer inom kort)
 God natt alla fina!




RSS 2.0