Im coming home


Hej igen mina fina
vänner! Nu är jag snart klar med pluggandet ska bli så skönt att lägga det åt sidan och bara leva livet lite känner jag. Snart dax för dusch måla naglar och packa lite inför imorgon kommer behöva två ombyten med mig. Så det krävs lite att fixa inför det. Men ni får ha en bra kväll, kommer ju tyvärr inte kuna blogga imrgon men jag återkommer på Torsdag med lite spännande uppdateringar igen. Ska fixa ett tidsinställt inlägg också till er. Sovgott mina fina!


dålig uppdate


Hejsan mina kära vänner!
Jag har varit otroligt dålig på att uppdatera! Men jag skulle bara medela att jag varit sjukt trött idag eftersom att jag var på Gubbskiva igår med alla som tar studenten. Hade jobbat innan också i 6 timmar så jag har varit ganska död idag kan man säga. Ialla fall så var det sjukt skojj på skivan och de ger resultatet träningsvärk! Men men det äs smällar man får ta när man väljer att dansa hella natten lång. Idag har jag och Emelie sovit i skolan sen planerade vi att åka en sväng till Täby.c Brandlarmet gick ett tag men som tur var så vara de inte länge.
Imorgon ska jag servera åt 3:orna som slutar ska bli skojj sedan efter det blir det jobba i 6 timmar och sen eventuell utgång(hehe) jag kommer nog behöva vila upp mig i helgen. Men vi hörs mer senare ska sätta mig och jobba klart med ett arbete.


some new

Hejsan mina underbara vänner! Jag har varit på en riktig shopping runda idag och har fått med mig så sjukt mycket snygga plagg hem bland annat detta nedanför, är sjukt nöjd och mer shopping blir det!

Svarta Jeans 599kr SALT

Min första lång klänning 399kr 100kr H&M

Älskar u-ringningen ibak!

Ljus rosa klänning med broderi runt midjan 399kr Bikbok

Vit klänning 299kr 130kr Bikbok (Man kan se på bilden att vissa pälor försvunnit, Ja ska sätta dit nya)

Är nöjd med mina klänningar och hoppas dem kommer till användning nu i sommar. Men nu ska jag ta och lägga mig har en lång dag framför mig imorgon med bland annat jobb och andra festligheter. Så vi hörs mera då sov gott mina fina!


vero moda


Snygg klänning från Vero moda kostar ca 359kr.


lördag 2011-05-28



Hejsan mina fina vänner! Jag har nyss komit hem efter att ha varit på komfirmation. Mycket trevligt och skojjigt har det varit. (bilder kommer sen) Nu ska jag sova ett tag eftersom att det blev en lång natt igår men man ska inte klaga de var super trevligt och as skojjigt men man mår somsagt inte så bra så hr dagen efter men det är smällar man får ta. Isabelle kommer hit senare så då ska vi planera vad vi ska göra ikväll så vi hörs mer senare.
Ha en bra kväll mina fina.


dress fore the day


Otroligt söt sommar klänning, denna skulle inte vara helt fel att ha på avslutningen!
kostar ca 400kr och finns att köpa på Nelly.com


I'll be back


Hejsan mina fina vänner! Jag kom nyss hem från studentmotagningen av min barndomsvän. Mycket trevligt var det och hon var jätte vacker i sin vita klänning, har ätit sjukt mycket mat och pratat sjukt mycket så nu är jag helt slut i kroppen. Känner att jag gjort mitt för idag och ska strax gå och sova en lång natt för jag har en efterlängtad sovmorgon imorgon ska bli sjukt skönt! Kan inte säga annat än att jag längtar som F*** tills jag tar studenten, bara ett år kvar!! Vi hörs mer imorgon mina fina!


Sam True Shirt



Snygg skjorta från bubbleroom.se skulle matcha denna med ett par höga skor eller låga ballerina.
finn att köpa Här:http://www.bubbleroom.se/tjej/klanningar/sam-true-shirt-black 


Torsdag 2011-05-26


Hej mina kära vänner!
Idag är jag ganska sliten och trött. Jobbade nämligen till 21.00 igår och kom hem en timme senare eftersom att det är en bit att åka. Iallafall så gick det bra både första passet och andra sålde 6 tidningar första arbetsadagen så det är super bra! Idag ska jag på studentmotagning det är nämligen en barndomsvän till mig som tar studenten idag, är lite smått avis om man säger så men det ska bli super kul! Vi ska också simma med klassen idag är inte så värst taggad på det men lika bra att ha det gjort nu så det inte bli rester till 3:an sen. Nu ska jag kila iväg till mig grupp och jobba vidare med Media projektet så vi hörs mer senare! Ha en super bra dag i det fina vädret.


Blogg.se

ja juste nu dampar blogg.se så kan inte uppdatera förens allt kommer till rätta igen.. Hatar när det blir så här..

no matter what


Hej mina underbara
vänner! Jag sitter och skriver en massa här känner hur tangentbordet riktigt brinner under knapparna. hehe jag hadde tydligen lite att komplitera på Kriminologin så sitter nu och försöker få ihopp lite bra rader och det här det är inte lätt ska gudarna veta! Jag tror jag får försöka lite till och om inte annat så får jag prata med läraren imorgon och se om jag kan få lite bra rader av han istället. Min hjärna är så stött nu på allt som har med plugg att göra så det är inte alltid så lätt som de brukar om man säger så. Kanske blir det lättare om jag får sova eller åt mindstone duscha och sätta mig i sängen så jag kan koncentrera mig på nytt. Iallafall så ska jag iväg till mitt Jobb imorgon och kolla schema och så vidare för att veta vilka veckor jag ska jobba framöver. Jag är super glad att jag äntligen har nått som gör att jag får lite extra pengar. Jag ska kila ner till köket och rota i frysen efter en as god is pinne som smakar päron. Vi hörs mer imorgon och sovgott nu mina vänner.


snyggt och enkelt


Detta är en enkel vardags out fit som jag skulle kunna ta på mig Från bland annat. Forever21, ginatricot, Acne. Ps Väskan är en Miu Miu så snygg finns även i andra färger och för att inte glömma det silvirga armbandet från forever21. 


Tisdag 2011-05-24


Hej mina kära vänner! Allt bra med er? Själv mår jag bra men är lite grinig på de här vädret, man vet ju inte vad man ska ta på sig. Har iallafall vaknat för en timme sen och ska strax äta frukost. Men först ska jag bara packa väskan med lite grejjor. Vi ska nämligen till Hagaparken med klassen och spela in idag till ett media projeckt, ska bli skojjigt. Har med mig hatt och stövlar.. Man kan ju undra hur de kommer se ut. Efter skolan ska jag träffa Julia eftersom att det var ett tag sen. Men vi hörs lite senare under dagen, ska cykla till skolan för lite extra träning. Men ni får ha en bra dag!


we all have dreams


Hittade denna snygga tunika på ginatricot och blev lite kär i färgen. Så snyggt med ett par ljusa jeans och höga pumps till sommaren. Denna ska beställas!


katy perry


Hon gör alltid lika grymma låtar, måste bara vänta tills videon kommer ut!

 


Its a Tough World


Hejsan mina vänner!
Idag har det varit en lugn morgon för min del. Har varit sjukt trött dock, Sov ändå ganska tidigt igår men ja orkade upp iallafall och är trotts det hyffsat pigg. Idag blir det gymma efter skolan sen ska jag syssla med min powerpoint och jobba lite Kriminologi på det. Nu har jag Media så ja ska förtsätta jobba här, vi hörs mer senare. Ha en bra dag i det mindre bra vädret!


dresses



Några snygga klänningar till sommaren/studenten. Alla tre är mina favoriter och ligger på 399kr.


2011-05-22


Hejsan mina vänner!
Min dag har bestått av: Övningdsköra med växel bil för första gången, tvätta båda bilarna in och utvändigt sen en massa Goosip avsnitt+ jordgubbar, kan inte bli bättre! Nu ska jag sätta mig och göra en powerpoint till min Historia. Vi får höras mera imorgon mina fina! Hoppas eran helg varit bra som min.
 


fredag 2011-05-20


Hejsan mina kära vänner! Jag har nu kommit till skolan och jag är sjukt trött efter gårdagen men ändå mycket glad för att jag nu fått ett jobb. Ska bli spännande och intressant och framförallt bra att jag kan tjäna mina egna pengar nu. Idag ska jag in till stan igen efter skolan för att fika med min mamma i gamla stan, ska bli mysigt. Senare ikväll får vi hoppas på utgång och att jag får träffa Emma, vilket var länge sen! Nu ska jag fortsätta jobba med Historia. Har redovisning efter lunch. Inte taggad på det! Vi hörs mer senare.


så snyggt!


Blev sjukt kär i dessa skor från Nelly.com dem kostar endast 399kr
slå till eller inte? Svårt..


Torsdag 2011-05-19



Hejsan mina kära vänner! Jag har nyss hafft ett prov på morgonen och jag är skit trött eftersom att det vart lite mindre sömn igår för att jag belv tvungen att plugga väldigt länge. Idag iallafall så ska jag in till stan efter skolan på en arbetsintervju eller "test" som man kan kalla det, jag är lite nervös men hoppas ändå att det ska gå bra.
Ikväll ska jag plugga lite mer eftersom att jag har en Historia redovisning imorgon. Men iallafall vi hörs mer senare, ha en bra dag!


spenderat dagen med plugg

Hejsan mina vänner! Jag Har somsagt spenderat dagen med plugg efter några små ärenden i centrum. Jag är super trött och inte alls taggad för Geografi prov imorgon pluss att jag går till halv fyra när jag skulle slutat 13.50. Inte så kul men det är smällar man får ta när man måste plugga. Nu ska jag gå ner och se vad det är mamma bakat i köket luktar hela vägen upp hit. Sen ska jag fortsätta plugga lite inför imorgon.
Vi hörs mer imorgon godnatt!




Onsdag 2011-05-18


Hejsan mina vänner! Just nu sitter jag och skriver på min Kriminologi uppgift. Har tyvärr inte med datan idag så jag kan inte blogga förens senare. Hoppas allt är bra med er andra. Skit bra väder idag så blir nog sola när jag kommer hem. Så vi hörs mer senare, ha en bra gad!


The Edge Of Glory



Hej mina fina vänner! Jag är mycket trött efter denna skoldag måste jag säga, gick hem i regnet och när jag kom hem kollade jag två avsnitt av That's 70's show. Sitter nu och pluggar både Geografi och Historia så det ska nog bli min kväll. Har inte så mycket mer att säga mer än att jag ska på en arbets intervju på Torsdag. Nu blire iallafall mer plugg här så ni får ha en bra kväll. Kyssar!


who says


Sjukt fin låt av Selena Gomez.


Tisdag 2011-05-17



Hej mina vänner!
Jag är jätte dålig nu på att uppdatera och blogga. Har sjukt mycket att göra i skolan så det är därför. I natt sov jag hos Isabelle och vi prata hella kvällen om allt mellan himel och jord, mycket mysigt var det. Nu har jag min sita lektion för dagen har lämnat in min Historia läxa och nu sätter jag igång med jobbet inför redovisningen på Fredag. Ah snälla är så trött på allt som har med plugg att göra men det är dock inte långt kvar nu så det gäller att kämpa och hålla ut! Vi får höras mer när jag kommit hem, ska inte gymma idag för det finns tyvärr ingen tid för det.


Söndag 2011-05-15


Hej mina kära vänner! Idag är det Söndag och jag har varit och grattat min Farmor som fyller 76år idag. Vi fick tårta och kollade hockey. Nu sitter jag här och tänckte ta och plugga lite samtidigt som Sverige spelar mot finlad på tv. Heja Sverige! Vi hörs mer senare, ha ne grymt bra kväll. 


om sanningen ska fram


Hejsan mina underbara vänner!
Igår vart en lyckad och rolig kväll med mycket skratt,bad och nya människor. Idag är man ganska trött men trotts det har jag hunnit med det mesta. Tvätta alla fönster pluss varit och shoppat och övningskört! Ikväll ska vi grilla god mat så jag ska äta hemma innan jag beger mig hem till Victoria för att planera kvällen. Är väldigt arg på spotify som är som den är nu, istället har man suttit här i en timma och häm,tat låtar till ipoden så nu är den uppdaterad med. Hoppas eran kväll blir bra och passa på och njut nu när det är så fint väder. Ps visar det ag köppt senare om jag hinner. Vi hörs mer senare om inte annat imorgon! Kyssar


Äntligen klar!


Hejsan mina vänner!
Jag har haft dåliga uppdateringar denna vecka känner jag, men det är för att jag hafft så mycket med plugg att göra att jag helt enkelt inte hunnit med att skriva så mycket. Nu sitter jag med min sista uppgift för denna vecka inom Religion. Den ska vara inne 23.59 och jag är på sista frågan så är strax klar!wiho, ska bli otroligt skönt med helg känner jag. Behöver sova just nu! Vi får höras mer imorgon, sovgott! Många kramar till er alla.


vintage


Visst är inte dessa Jeans shorts sjukt snygga?
Skulle pimpa upp dessa genom att göra små slit märken här och var. Det gäller först bara att hitta dem så det blir en sväng till stan under nästa vecka för att besöka vintage, urban outfitters. Måste bara ha ett par!
 


Where The Wild Things Are

Blonde,denim,shorts,fashion,girl,hair,lipstick-37c57c5fc903ce15a181d2a0e024b175_h_large
Tumblr_ljw72zsup11qapm14o1_500_large
Hej mina fina vänner!
Nu sitter jag i skolan för att jobba kriminologi. är sjukt trött eftersom att jag inte sovit mycket alls inatt pga sömn svårigheter. Nu ska jag sätta igång och börja arbeta här, så vi hörs mer senare!
ps. Bara jag som tycker att höga shorts är sjukt snyggt, det blir iallafall Mitt nästa köp.  


summer


Nu finns det en massa snygga bikinisar ute i butikerna. Denna är mycket enkel och kostar 129/99kr delen, kommer från H&M.


I'm safe Up high


Hej mina vänner! Just nu är jag sjukt trött på allt som har med skolan att göra, Sitter här och pluggar religion nu allt för att hinna klart med uppgiften tills Torsdag! Kan man bli mer stressad. Skyndade mig in till stan efter skolan för att gå på ett info möte om ett mycket intressant företag som kan komma att bli mitt sommarjobb för sommaren. Har tagit kontakt med lite andra ställen med under kvällen så får se vad som händer. Hoppas allt är bra med er andra! Själv har jag ont i huvudet men de är kanske inte så konstigt. Vi hörs mer imorgon!


dress



Denna söta klänning funkar utmärkt till ett par pumps eller Ballerina, finns på H&M föe 299:-


I samma låga skor



Hejsan Mina fina vänner! Idag har jag solat som bara den på den ny målade altanen i det fina vädret. Har också hunnit med att plugga en hel del vilket är sjuktbra! För i veckan ska jag satsa på att gymma/springa ute istortsätt varje dag, kan vara skönt om lite är gjort så ja har lite fritid också. Drog med Filippa till spåret och gick 2.6an sen cykla vi hem till henne. Vi drog sen till centrum för att äta middag i den fina vårsolen, vart en pizza och sen blev det cykel hem så nu kan man säga att jag har en aning ont i benen efter denna dag. Blir att hoppa in i duchen nu och tagga för två lektinoer imorgon med Fotto A. Ska passa på att fotta så mycket som möjligt i det fina vädret kanske låna hem en kamera till och med. Vi hörs mer imorgon mina fina, Sovgott!
 


in my own view


Hejsan
! Är så sjuukt himla trött nu efter att jag varit ute sen i morse, tvättat båda bilarna och målat staketet på Altanen. Mycket jobb för mig idag men det är alltid bra med lite extra pengar i fickan. Nu sitter jag här och väntar på att den grillade maten ska bli färdig och sen ska jag ta en ducsh för de behövs nog efter dagens jobb, det märks också att jag fått lite färg idag när jag varit yte så pass länge sjukt bra! Vi hörs mer ikväll eller imorgon, Ha en grymt bra kväll alla fina!
 


Veronica Maggio - Satan i Gatan


Mycket kärlek till denna kvinna! Så satans bra låt..


Lördag 2011-05-07


Hejsan mina fina vänner!
Går kvällen var mycket trevlig och spenderades hos Linnea med alla tjejor. Vi pratade och hade det super trevligt! Vi beslötos sen för att dra hem till Filippa och på vägen dit blev det lite knas men det årdnade upp sig sen som tur var. Väl framme var vi trötta och hyfsat pigga! Vi fick sen besök av ett litet gäng killar vi pratade och hade trevligt. När alla hade dragit decka jag och filippa i sängen och vakna runt 10. Gick hem i det fina vädret och nu har jag precis tvättat hella altanen sen ska det bara målas. Men innan de så ska jag tvätta bilen! Vet inte vad som händer ikväll mer än att vi ska grilla och de ska bli gott! Hörs senare Ha en bra dag i det fina vädret.


it's not too late


Somsagt det är aldrig för sent att gå och lägga sig. Ja fast det kanske är lite sent nu om man ska upp runt 8 snåret imorgon och skriva Nationella. Jag orkar intee!! höhö men vad har man för val lixom? Nej nu ska jag göra lite nytta som att göra Te och sen gå och sova. Imorgon blir det tjej Midda för att fira bästa Linnea som nämligen fyller 18år, kommer bli super mysigt! Sen får vi ju se vad som händer mer i helgen ska försöka få med mig mammi en sväng till Kista blev lite sugen på de. Nu blir det till att längta tills imorgon så jag kan få känna mig lite fri från allt plugg för ett tag och bara umgås! Vi hörs mer imorgon mina kära vänner SovGott!


2011-05-05



Hejsan mina fina vänner! Idag har det varit en kort men ganska intensiv dag för min del. Drog en snabbis till Täby.C efter skolan för att hitta nått men till min stora förvning kom jag inte ens hem med en kasse! Ganska stort för mig. Brukar alltid komma hem med iallafall max en kasse med nått skojj. Lite synd dock för känner att jag behöver vissa saker som det är "nöd" på eller vad mans ska säga.. Skulle gymmat ikväll men fick mag ont och sen har jag en massa plugg att ta tag i! Ah kan inte skolan bara gå och dö för ett tag, så trött på allt jobb! Lite tur har jag iallafall fått denna vecka, har nämligen hittat mina hem nycklar+skåpsnycklar! Så de är as bra nu slipper vi iallafall byta lås i hella huset och nu kan vi sova säkert på nätterna. Vi hörs mera senare, Ha en bra kväll!
 


Alicia Keys - No One


Alicia är så sjukt vacker och snygg! Dessutom så har hon en sån otroligt cool röst och låten är så himla bra. De här var min favorit låt för väldig länge sen och jag förstår fortfarande varför!
 


virkat


Virkat får bli mitt nästa köp, tycker om klänningen i vänstra hörnet väldigt mycket. Den kommer från TOPSHOP och kostar runt 400kr.
 


sweet child of mine


Hejsan mina fina vänner! Jag har nu satt mig ner i soffan för att åter igen ta upp plugg böckerna och börja jobba. Man får aldrig tid till annat längre, knappt så man hinner gymma. Tog mig iallafall till gymmet efterskolan för jag kännde att de behövdes. Och OM de var skönt! Super bra att bränna kalorier och träna upp sig lite. Ne nu ska jag sätta igång här innan nått annat kommer ivägen. Vi får helt enkelt höras mer senare. Hoppas allt är bra med er andra? Sånt tråkigt väder de varit den här veckan med, man blir ju lite deppig nästan..


love life and life will love you back.


 


lite nytt



Hejsan mina söta vänner! Jag drog en snabbis till staden idag med mina flickor och jag fick med mig detta hem.
Svart jumpsuit från H&M 149kr
Vit topp från Bikbok 399kr
Blommiga shorts Bikbok 99kr
Svart linne med ficka fram H&M 69kr
Nu ska jag plugga satan här så vi hörs mer imorgon. Massa kramar!
 


pumps problem!

Jag är somsagt på jakt efter ett par riktigt snygga pumps till avslutningen och sommaren, jag skulle gärna kunna täncka mig något i den "vanliga" pumpsstilen men jag föredrar också lite mer "vågat" med starka färger, tjockare klack osv, om ni förstår. Har sjukt svårt att bestämma mig det kanske inte riktigt är just det här jag är ute efter, men med tur fattar ni nog:
  



Gud vad det här är svårt!!!

 


2011-05-02


Hejsan mina kära vänner! Just nu sitter jag här i soffan och känner mig helt slut efter denna skol dag som inte alls varit jobbig. Men nu har jag en del plugg att ta tag i så lika bra att börja jobba vi får helt enkelt höras mera senre! Ha det så bra så länge.


Vit Klänning


En Söt klänning från Asos.com, skulle matcha denna med ett par höga pumps eller ett par ballerina. 


It's not about the money



Hejsan!
Nu sitter jag på Geografi lektion och jag sutar halv fyra idag sjukt lång dag.. Är ganska trött men det ska nog gå iallafall. Vi har nyss målat lite här och nu blir det att skriva så vi hörs mer senare! Ha en bra dag alla!
Massa kärlek.


Why is everybody so obsessed Money can't buy us happiness.


Hejsan mina fina vänner! Igår vart en lyckad kväll trots lite vandring och annat, idag mår man så där lite huvudvärk men annars är det bra med mig. Jag ska göra lite fruktsallad nu sen ska jag ta och plugga vidare på kriminologin som jag fastnat på så vi hörs mer imorgon! Hoppas allt är bra med er andra och att ni fick en lyckad valborg.


RSS 2.0