Itemsbyjohanna.se



Passar på att visa lite smycken från Itemsbyjohanna. Dessa smycken ligger under 400kronor,
kanske en fin julklapp.


My favorit shoes

Här kommer den efterlängtade bilderna på mina underbara skor. Kan säga att detta bara är en början!


The Town

Man börjar verkligen känna av julstämningen i stan nu, visst är det mysigt? Denna bild är från i helgen.


im so lost


Ingen av er som vet hur det är att ligga ensam i soffan i ett tomt hus dag ut och dag in och bara stirra på en TV.. Jag kan säga att jag börjar bli trött på det här.. Känner mig så rast lös att jag inte vet vart jag ska ta vägen! Men ändå, jag har ingen ork för något, känner mig så slö. Svart under ögonen ser inte så värst pigg ut. Det kanske låter konstigt när jag säger det här men jag har förlorat fett på kroppen för att jag inte fått i mig så myckket näring.. Jag ska försöka äta något..Nypon soppa får det bli. Iallafall har inte så mycket att berätta om min dag eftersom att inget speciellt har hänt här hemma. Hur har eran dag varit?


Sjukling

Hejsan mina vänner! Jag har varit otorligt dålig på att uppdatera på sista tiden, berså hemskt mycket om ursäkt för det. I helgen vart det festligheter för att fiira Isabelle som fyllt 18år. Vi var först och åt middag på hard rock cafe och sedan drog vi vidare ut för en galen kväll på krogen. Kvällen slutade bra men resluterade i Halsfluss och feber för min del. Inte bra att festa när man är sjuk(hehe) Nu ligger jag är i soffan och har inte ätit något på två dygn, får inte i mig något för att halsen är så svullen. Va hos docktorn imorse och fick tabletter som jag ska ta. Nu ska jag sova vidare och försöka jobba lite. Hoppas allt är bra med er andra iallafall!


Mys i soffan

Sitter i soffan just nu och kollar på Tv börjar sent imorgon så ska sätta på en film snart. Hoppas allt är bra med er andra! Hörs mer imorgon.


Tomten kom tidigare iår!


Stålt ägare av en iphone4 blev jag idag. Denna ska behandlas väll! Tack snälla Tomten(pappa)
Julafton har bara börjat!


kap verde öarna 26/12-2011


Jag längtar så sjukt mycket så det inte är sant!! Snart är jag där, om exekt 58 dagar från nu! Visst är det fint?


It will Rain


Bruno Mars
En bra låt så här sent på kvällen, delar jag gärna med mig av. Super bra!


sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead




Hejsan mina vänner! Allt bra med er? Själv mår jag bara bra!
idag har jag varit i skolan och hafft projeckt arbete hela dagen. Imorgon blir vi förhoppningsvis klara med arbetet som tagit lång tid och vi har stött på en del problem under tiden kan jag säga.. Men! Grymma som vi är så har vi löst dom as bra måste jag säga. Har också varit på Lucia möte som inte var som väntat(inte för att jag förväntade mig särskilt mycket) men.. Det var 4st som ville vara med iår så vi får se hur det blir med den saken! Ska jag hoppa in i duschen sen blir det en kopp Te framför Tv:n.
Ni får ha det så bra så länge! så hörs vi mer imorgon!


Have2have





Nu har dem nya skorna anlänt till Have2have.se In och kika!


Hot Chelle Rase


Tonight -Tonight
Slänger in en Söndags låt här, Sjukt bra är den!


too much love will kill you


Hejsan mina vänner! Jag har varit super dålig på att uppdatera här.. Soryy för det! Igår drog jag och två tjejor(Isabelle,Frida) in till stan för att kolla på bio Twilight Braking down. Sjukt bra film måste jag säga!! Nu längter jag redan till den sista. Efter de drog vi hem och Isabelle sov kvar hos mig. Idag har jag och familjen åkt runt lite för att kolla julklappar. Efter de drog jag en sväng till gymmet och nu har jag precis lagat mat! Det blir klyfft potatis i ugnen med kryddor och liknande,sallad och Kött. Sen får vi ju inte glömma förätten, Brocetta.
Det kommer nog sluta med att jag hamnar i mat koma ikväll. Jag ska iallafall ta en lugn hemma kväll vid Tv:n. Hoppas ni andra får en bra dag! Så hörs vi mer imorgon.


BUTTERFLY FLY AWAY




Hejsan mina vänner! Har varit lite dålig på att uppdatera idag. Men de blir lätt så ibland! Idag har jag iallafall varit på gymmet ganska länge. Tog ett spinning pass med Isabelle och innan blev det lite styrke tränning. Nu sitter jag helt slut i soffan och har nyss kollar på Grey's
Nu ska jag snart hoppa i säng så vi får höras mer imorgon!


I'm safe Up high..




Hejsan! Idag är det Tisdag har haft projeckt arbete hela dagen idag så vi har jobbat en hel del. Jag är ganska slut just nu måste jag säga. Illafall så ska jag inte sitta stilla länge till för snart bär det av till gymmet för ett litet pass. Bara jag som tycker att det är svin kallt ute idag? Fryser ihjäl här inne, blir att tänta lite ljus för att få igång värmen känner jag. Vi får höras mer senare!


HM party collection 2012




Kika in på Hm.com och hitta din party klänning/ topp för Jul och nyår,
Finns en massa nyheter!  


we found love - Rihanna


Nu har äntligen Rihannas låt kommit ut i video. Sjukt bra måste jag säga!


Moonlight ❤ Beauty


Hejsan mina vänner! idag är det Måndag och det betyder ännu en vecka i skolan. Den här veckan har vi bara projeckt arbete så vi vet på ett ungefär vad vi ska göra hela veckan. Iallafall ikväll är det match Aik-Dif själv ska jag se matchen på tv här hemma. Hoppas förstås att Dif tar hem seger ikväll!
Nu ks jag lägga mig i soffan och plugga lite. Hoppas ni andra får en bra kväll, hörs mer imorgon.


glittra i vinter


Nu har det kommit in en massa snygga klänninar på Nelly. Allt från glittrande till lite mer stil rena.
In och kika!


i'm in love with what we are


Hejsan mina vänner
idag ska jag övningsköra och sedan handla med mamma inför ikväll. Vi får nämligen gäster. Jag ska dock inte sanna inne så värst länge eftersom att jag har andra planer. Men de får ni veta mer om senare. Hoppas allt är bra ni andra! Vi hörs mer senare.


mot gymmet



Nu drar jag ner till gymmet hörs mer senare!


forever21


smells like teen spirit




Nu ska jag gå och lägga mig eftersom att jag gick och la mig väldig sent igår.. Sen blir man väldigt trött på fökylningen som sakta men säkert bryter ner en. Hoppas allt är bra med er andra och godnatt! Vi hörs mer imorgon.


monki



Glömm inte kika in på Monki.com stor REA just nu!


in order to be irreplaceable one must always be diffrent.




Hej mina vänner! allt bra med er? Själv är jag jätte förkyld idag men de är ju ingen nyhet nu mera för ja har varit de i snart en månad.. Iallafall idag är det Onsdag det är sjukt hur veckorna går fort nu mera. Ska dra en sväng till gymmet idag efter skolan annars har jag inga andra planer. Hoppas ni får en bra dag?


tisdag 2011-11-08


Hejsan mina vänner! Allt bra med er? Själv mår jag bara bra. Fryser dock lite eftersom att det är sjukt kallt här inne i mitt rum. Skulle dragit till gymmet idag men har sån träningsvärk i röven sen igår (körde spinning) så det får bli imorgon istället. Nu ska jag göra en kopp te och sedan kolla på en film för lite senare är det ju DH gur vad jag längtar Tisdagarna är fyllda av bra program. Vi hörs mer senare!



EMA


Selena Gomez bar klart den snyggaste klänningen på EMA galan i Söndags.
En vitt spetts klänning med höga klackar, sjukt snyggt!  


Hangover


Tio Cruz ft. Flo Rida


RSS 2.0