onsdag 2012-02-29




Hejsan mina vänner! Bjuder lite på mig själv så här på morgonen. Ska snart dra i väg och hämta Simon på dagis sen sitta barnvakt till kl6. Hoppas allt är bra med er denna Osndag. Själv mår jag bara bra! Kommer att uppdatera lite senare så håll ut kik. Ha det bra så länge!


Stan

Hejsan mina kära vänner! Hur mår ni? Jag mår jätte bra! Är dock förkyld men de är ju inte längre någon nyhet. Just nu sitter jag i soffan och kollar på tv. Har hunnit vara i stan och shoppat med Emma idag. Behövde verkligen träffa den tjejen och vi hade lika roligt och trevligt som alltid. Fick med mig ett par skor till studenten och två tröjor. Nu på kvällen har jag träffat Filippa och Armina vi kollade på Toppmodell och chillade galet. imorgon väntas jobb och utgång! Längtar!


smoothie

Hejsan mina fina! Nu sitter jag i min säng med Filippa som sällskap efter en dags jobb. Vi har slungat hennes hår och nu dricker vi en hallon smoothie som vi gjort på mjölk, fil och frusna hallon. Vi hörd mer senare nu ska jag slappa framför Tv:n, kyssar!


you make me feel


Cobra Starship


Pannkakor

Hejsan mina vänner! Igår var jag inne istan och åt middag samt kollade på Robert Gustafssons teater på Cirkus i Stockholm, med familjen. Vi hade en trevlig och sjukt rolig kväll tillsammans. Nu håller jag på att steka pannkakor till lunch sen ska jag ut och ta en promenad i det fina vädret, man får ju passa på! Vi hörs mer senare ha en bra dag!
Ps. Bilder från gårdagen kommer upp senare!


It's a story of a girl


Uppdaterar från sängen

Hejsan mina fina vänner! Jag har hamnat här i sängen efter att fått svårt att andas i natt och en näsa som vägrar sluta producera äckligt snor.. Känner mig mer eller mindre som en tre åring typ. Det här är den enda nackdelen att vara barnvakt! Är man inte förkyld, så blir man... Bara att vänja sig! Iallafall ska väll snart flytta röven ner mot köket för ja måste äta nått även fast aptiten inte finns där. Skulle verkligen behöva nässpray men de har man inte hunnit att köpa då får stå ut med skiten några timmar till. Medan ja går och tycker synd om mig själv så får ni ha en super bra dag i det otroligt fina vädret! Ps. Vill passa på att Gratta våran kronprinsessa till deras lilla prinsessa som kom i natt runt fyra tiden! Grattis till dom!.


Ensam alltid stark

Hej igen.. vet jag ska sova! Men jag kan inte som vanligt. Ah vad är det med mig har känt mig oerhört ensam idag..:/ typiskt! Ligger här helt ensam med två kuddar och ett stort täcke det är ändå inte helt fel! Men bara lite ensamt..


Ansiksmask, hårinpackning

Hejsan mina vänner! Nu håller jag på att blanda ner ingridienser till mina egna masker. Tänkte även dela med mig av ressepten till er så ni även kan prova detta hemma. Dock har jag inte testat det själv utan snott tippsen från en tidning jag läser. 



Ansiksmask med Honung och Kanel: 
1 msk Honung 
1 tsk Kanel 
* Blanda i hopp Honung och Kanel i en skål. Känns masken för seg kan du värma den några sekunder i mikron. Låt verka i minst 20 minuter. Tvätta sedan bort med maserande rörelser. 

Hår inpackning med Banan och Olivolja: 
1 Banan 
2 tsk Olivolja (raps,mandel,kokos olja) 
* Mosa Bananen i en slål blanda sedan ner oljan. Applicera över hela håret och låt verka så länge som mäjligt´, gärna en halvtimme eller mer. För extra effekt, täck håret med plastfolie under verkningstiden. 

Hoppas tippsen funkar för er! Vi hörs mer imorgon, Kyssar! 
 


Onsdag

Hejsan mina vänner! Ah onsdag kan inte veckorna gå fortare?! Själv har jag gått och blivit förkyld igen så har inte kunnat träna den här veckan heller.. Skit oxå ja som nyss börjar komma igång från förra förkylningen så drar skiten igång igen.. Kul! Iallafall så ska jag jobba efter skolan och sedan spendera tiden åt att ta hand om mig själv ikväll. Bubbel bad, hår inpackning, ansiktsmask m.m behövs verkligen nu känner jag! Vi hörs mer senare, ta hand om er!


i hate Monday's




Hejsan mina vänner! Allt bra med er? Själv mår jag bara bra, somsagt är det Måndag som jag hatar mest av allt! men det är bara att stå ut. Efter skolan ska jag jobba, så jag lär inte göra några inlägg för en seanre i kväll! Hoppas eran helg varit bra! Nu ska jag fortsätta skriva på ett arbete som jag snart vill riva sönder... Är så sjukt trött på skolan så jag vill elda ner skiten, nån som är med mig?
Vi hörs mer senare.


@in the bed

Hejsan, någon mer än jag som inte kan sova? Ah jag gillar inte att ligga här och försöka sova när det verkligen inte går...Antingen är jag pigg eller för trött för att sova. Vilka problem jag har känner jag!


Tonight's the Night i'm gonna miss you most

Efter en skön kväll i soffan framför Tv.n flyttar jag mig nu vidare mot sängen trött är man fast ändå har man inte gjort något speciellt. Blir att inviga nya pyjamasen som äntligen kommit hem till mig ända från Accessorize huvudkontor. Godnatt och ta hand om er, det finns en dag imorgon också!


ai se eu te pego


Lägger in en skön låt till er här! Lyssna och njut,.


Skinn/dragkedjor

Dem nya byxorna sitter som bara den. Älskar dem! 500kr på Ginatricot.


Melodifestivals Lördag

Hejsan mins vänner! Allt bra med er? Själv mår jag bara bra! Har varit och shoppat idag med mamma, fick även köra lite bil så nu är vi tillbaka i att övningsköra igen och det känns väldigt bra. Nu ska jag plugga. Missa inte melodifestivalen ikväll, brukar inte kolla värst mycket men tydligen ska de va bra idag. Vi hörs mer senare! Kyssar
Tröjorna är från H&M och byxorna från Ginatricot


Dax för gymmet

Hejsan mina vänner! Haft em bra fredag hittills? Det har jag haft dock har det varit en jobbig dag i skolan, behöver inte säga mer om det! Nu ska jag träna så vi hörs mer efter det, blev bort bjuden på middag hos Filippa så det ska bli mysigt. Vi hörs mer senare! Kyssar


Fredag

Hejsan idag är det fredag!! Och det kan inte vara bättre. Gud vad jag längtat till helgen. Äntligen!! Idag ska jag gymma efter skolan sedan ska jag plugga eftersom att ett arbete vi har ska vara klart idag. Nu ska jag ha lektion så vi hörs senare! Hoppas allt är bra med er!


Torsdag

Hejsan mina vänner! Idag är det torsdag och jag slutar alltid kl5.. Suger men vad ska man göra! Iallafall så har jag varit allmänt irriterad på skolan idag, är så trött på skiten så jag aldrig mer vill se den igen! Sak samma, annars mår jag as bra och ska nu spendera kvällen med plugg KUL!!! Vi hörs mer senare hoppas allt är bra med er andra!
Ps., köpte lite nya saker idag. Trosorna är från Accessorize och tröjjan från Ginatricot

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/828921/images/2012/pic_189741490.jpg" class="image">


Nanny

Inlägget kom lite sent men men inte mycket att göra åt! Nu sitter jag hos barnen men det är bara en unge dom ja ska passa idag. Lite senare ska jag träffa Filippa så vi hörs mer då! Ha en bra måndag.


@school

Hejsan just nu sitter jag i skolan. Gud vad måndagar är sega! Är allt bra med er? Själv mår jag bra dock kommer hela denna vecka gå åt plugg för min del. Gud vad jag fruktar skolan! Skönt att det inte är långt kvar snart. Vi höra mer senare! Kyss


The Wave

Vill bara rekommendera en bra bok. Jag är verkligen inte någon som läser böcker tycker det är tråkigt och segt, men nu har jag i samband med skolan blivit tvungen att läsa denna. Vill inte avslöja något utan tycker ni ska ta er an den här och så kanske ni som jag får en tankeställare efter att ni läst den. Mycket bra!


Love sunday

Hejsan mina vänner! Söndagar är klart dem segaste dagarna! Idag har jag varit ute en del och har även beställt hem världens finaste pjamas. Vanligt vis sover jag i tröjor men kännde att jag behövde köpa nått fint så det fick bli från Accessorize som har väldens gulligaste pyjamaser, leverans dagen är 7-10 dagar så får hålla ut ett tag innan jag får sova i den. Nu ska jag snart kolla på kontoret som har premier idag lite kul att pappas företag sponsrar det hela så vi får väll se om det är bra! Hoppas allt är bra med er så hörs vi mer imorgon!


Lördag

Hejsan mina vänner! Allt bra med er? Själv hade jag en super trevlig kväll igår med några vänner på stan. Vi var ute och dansa hela natten lång vilket slutade med att jag somna oerhört bra! Känner mig ganska sliten idag så har spenderat kvällen i soffan framför Mellodifestivalen! Nu ska jag kolla på ett program här sen sova. Vi hörs mer imorgon!


It's Friday

Hejsan mina vänner! Idag är det Fredag hur mår ni? Själv mår jag sjukt bra och äntligen är det helg! Efter skolan ska jag en sväng på gymmet sedan hem och laga mat. Kvällen bjuder på utgång och det lutar åt att klackarna tar mig in till staden för dans natten lång! Kanske ses vi i dimman. Haha. Nu ska jag in på lektion så vi hörs mer senare! Kyss. Ps. Smycket(ercuffen) på bilden är från Style By Tyra.


Torsdag

Hejsan! Vill bara påpeka att inlägget nedan är från i tisdags! Haha blir lite så att det kommer upp ett antal inlägg försent eftersom att jag bloggar från mobilen.. Men iallafall så satt jag barnvakt igår med och efter det drog jag hem till Emma, åt middag och sedan tagga vi med vin inför Tegel kväll. Jag hade svin kul och det relaterar till en trött tjej idag. Det hela blir inte bättre av att jag slutar kl5 kill mee!! Men ja överlever nog denna dag. Hoppas allt är bra med er andra. Vi hörs senare!


Middag

Middag med små barnen. Pasta med bacon i sås. Börjar bli lite trött nu på att sitta här! Vi hörs mer senare!


coldplay- Paradise


Det är helt sjukt hur bra en låt kan vara, dör lite!


Tisdag 2012-02-07




Hejsan mina vänner! Tisdag idag, vilket betyder att jag ska åter igen sitta barnvakt efter skolan till dem söta små barnen. Antar att det blir en hel del leka idag så jag lär vara sjukt trött ikväll. Känns ändå väldigt skönt att vara tillbaka och inte ligga hemma. Det blir somsagt väldigt tråkigt efter en vecka. Har inte så mycket mer att berätta just nu. Hoppas ni andra får en bra Tisdag så hörs vi mer senare! puss


Nanny

Hejsan mina fina! Idag är det måndag och den har spenderats i bowlinghallen med ett gäng tjejer. Tyvärr kom jag tvåa och inte först som jag hoppades på, men vad gör de tvåa är också bra! Nu passar jag ett par söta barn så ska strax laga lite middag åt dom innan deras mamma kommer, just nu chillar dom mest vid datan och jag sitter och spelar i min ensamhet. Vi får höras mer senare! Ha en bra måndag!


@söndag

Hejsan! Hoppas allt är bra med er idag? Själv är jag på bättringsvägen och de blir bättre dag för dag. Dagen har spenderas ute har försökt skotta bort all snö så man kan komma fram lättare haha helt sjukt hur mycket snö vi har i landet nu! Iallafall så har jag skivat upp lite ananas lagom till Topmodel Sverige. Vi hörs mer imorgon mina fina, sovgott!


long time


Andreas Moe


Lördag

Hejsan mina vänner! Gårdagen spenderades med roligt folk. Äntligen har jag blivit frisk! Lite ont i halsen har jag men det är inget emot förut! Natten har spenderats i min soffa framför Melodifestivalen medan de andra är ute på krogen och festar galet. Jag vill inte riskera att bli sjuk igen så de fick bli en helt vanlig hemma kväll för min del. Hoppas ni andra mår bra?
Här är ett par skor jag funderar på att beställa hem till studenten! Ville satsa på lite färg eftersom att klänningen ska vara vit! Säg gärna vad ni tycker i kommentars rutan! Ha en bra kväll, vi hörs mer imorgon.


Fredag

Hejsan mina vänner! Fredag Gud va skönt! Eller ska jag säga som legat i soffan hela veckan.. Haha iallafall så mår jag betydligt bättre idag och jag har faktiskt fått besök idag. Julia kom över en stund och vi åt lunch sen tog vi en promenad, super mysigt med lite sällskap har känt mig ensam nu ett bra tag. Idag har jag inga planer ligger i soffan just nu och de lär bli så ikväll. Vi hörs lite senare. Ha en bra fredag!


Tears are Words the heart cant say

Jag är så sjukt trött på att ligga här.. Har ingen ork att ens resa mig upp, det ända jag gör är att sova.. Vad har hänt? Vart tog alla krafter vägen? Jag vill bli frisk nu! Vill inte ligga här i soffan mer. Det är inte roligt längre! Nu ska jag sätta på 2filmen för idag, de är det ända som gör det hela lite roligt för stunden. Imorgon är det helg och för min del lär den spenderas i soffan som alla andra dagar! Usch ja orkar inte höra mig själv gnällas över hur jobbigt det här är. Vi hörs mer senare! Ha det bra så länge!


In order to be someone, you must first be yourself


Hejsan mina vänner! Sitter här i soffan och har kollat klart på sista filmen av 3st. Idag har det varit den värsta dagen, jag som trodde det skulle bli bättre! Halsen gör ondare och jag har som ett tryck över bröstet så jag får nästan lite svårt att andas. Blir det inte bättre snart går jag till doktorn orkar inte ligga här länge till. Nu ska jag göra lite mellis så vi får höras mer senare. Hoppas ni andra mår bra! Hörs sen.


RSS 2.0