Red

Hejsan Mina vänner, sitter just nu på hotellet och ska ta och sova lite innan vi ger os in till byn för middag. Tänckte slänga upp en bild på min fina tröja från Monki jag fick i julklapp. Vi hörs mer imorgon,.


Jul middag

Lite bilder från julbordet igår. Super gott var det!


Nastygal.com



Hejsan mina vänner! Hoppas ni har hafft en bra julaftton? själv var jag hos min farmor och farfar och firade. Tänkte lägga upp lite bilder senare så ni kan få se. Just nu har jag fullt upp med att packa inför morgon dagen då vi tar flyget till Kap Verde och blir borta en vecka! Hoppas ni får en bra dag så hörs vi lite senare.


Pink




Elly coated zip jeans


Dessa byxor är väll för snygga! Är as taggad på att klicka hem dem här! Älskar detaljerna med dragkedjorna, så snygga. Dessa kommer från Ginatricot.com och kostar ca 599:-


Lov

Hejsan mina vänner! Hur mår ni idag? Själv mår jag toppen, är på väg till skolan nu. Idag har jag tre lektioner sen får jag äntligen mitt efterlängtade lov!! Ska bli super skönt, vi hörs mer senare!


Hair cut

Hejsan mina vänner! Allt bra med er? Själv har det varit en hektisk dag och nu är jag äntligen hemma! Min dag började iallafall med redovisning som gick väldigt bra dock lite problem med tecnologin men de löste sig som tur var. Efter det vart det raka vägen till frissan där jag spenderade två timmar med massa pepparkakor jul mys och slingning av håret. Vart super nöjd med de bruna kontrasterna och äntligen blev jag av med utväxten dom alltid lyckas titta fram.. Nu ska jag hoppa isäng och sova länge börjar vid halv 1 imorgon. Godnatt! Vi hörs mer imorgon


Give me wings so I can fly

Hejsan mina vänner! Jag är väldigt trött vid det här laget och det är dax att krypa ner i sängen. Jag ska bli bättre på att uppdatera lovar! Sov gott., Vi hörs mer imorgon.


Ur och pen

Dessa halsband vill jag beställa hem till min brevlåda i veckan. Ni hittar dem på ur och pen.se


Te och plugga

Hejsan mina vänner! Hur mår ni idag? Jag Sitter nu i soffan i mina mys kläder och ska starta datorn för mer plugg denna dag som sällskap har jag min fina Te kopp. Snälla Gud gör så att vi blir av med det här snart!! Vi hörs mer senare,.


Maybe you’re reason why all the doors are closed So you can open one that leads you to the perfect road


Hejsan mina vänner? vad har ni för er en dag som denna? jag sitter iallafall är i köket just nu och jobbar lite mer arbeten från skolan. Skippade gymmet idag för at jag kände att det inte fanns tid till det.
jag har börjat uppdatera en del från mobilen så vissa inlägg blir kanske lite konstiga men det är för att jag inte lärt mig riktigt än hur allt funkar haha! Nu ska jag ta och fortsätta jobba här så jag hör av mig lite senare. Hoppas allt är bra med er andra! Hörs sen.,


Örhängen

Köpte dessa fina i Örebro i helgen. Finns på H&M.


What Makes You Beautiful


Hejsan mina vänner! som ni kanske sett innan så blev det lite mobil uppdatering men nuär man äntligen hemma. Hur mår ni? Själv är man lite förkyld men är as glad att jag inte är sjuk längre iallafall. Nu ska jag sätta mig och läsa lite sen packa upp. Det blev lite shopping i örebro och jag visar resten lite senare. Dock vart det massa julklappar också som jag inte kan visa nu(a) längtar..
Vi hörs mer senare, ha en bra kväll!



Black

Målade svarta naglar nyss, sen kom jag på att mina tå naglar va röda!! Skit oxå.. Hur mår ni andra idag? Själv mår jag bara bra, chillar lite på hotell rummet i Örebro. Ska spendera natten här. Blev lite shopping idag oxå, äntligen jag som inte handlat på hundra år! Back on track! Vi hörs mer senare.


ginatricot



Funderar på att beställa hem denna snygga i vitt. Vad tycker ni?


Fredag

För min del så blir det en mysig hemma kväll framför idol.. Blev magsjuk imorse vet dock inte vart de kom ifrån, men men så trött på de här eländet vill bara att de ska försvinna snart. Hoppas ni andra mår bra, vi hörs mer senare!


asos.com


Hittade lite snygga klänningar till nyårsafton. Ska dock inte fira här i Sverige utan är utomlands då i lite varmare väder så det skulle inte vara fel med en kort klänning. Min favorit är den första, men alla är lika snygga!


RSS 2.0