Tisdag

Den här förkylningen eller vad det är tar kål på mig.. Varje gång jag hostar känns det som att hela halsen ska åka med. Verket gång jag sväljer är det som 1000 knivar. Vist låter det mysigt! Imorgon blir det ytterligare en dag i soffan framför Tv och det lär bli så dem resterande dagarna av denna vecka. Helt sjukt hur man kan tappa all ork och ha så ont i kroppen av absolut ingen ting. Hoppas ni andra mår bättre! Nu ska jag sätta på en film och försöka sova igen, vi hörs mer imorgon!


The Adventures Of Rain Dance Maggie


-Red Hot Chili Peppers


Although I've made up my mind, my heart is refusing me..

Hejsan! Jag har inte hafft tid idag att blogga eftersom att jag gått och blivit sjuk, har jag spenderat alla timmar i soffan och sängen i hopp om att smärtan i halsen ska lägga sig. Men det vill den inte, så därför blir mitt inlägg lite sent idag.. En sak jag tänkt på är att så fort jag blir sjuk och ínte är omgiven av någon jag känner utan bara ligger ensam i en soffan. Kommer alla dem där "tankarna" upp som man vet inte borde göra. Det är konstigt för varje gång jag blir sjuk täncker jag på saker jag förträngt under en lång tid, saker jag inte vill ska tränga på i min vardag mer.. Ibland intalar jag mig själv att de är dem som får mig att stanna hemma, inte att det är för att jag är sjuk. I det här fallet är det inte så, jag är nästan aldrig hemma från skolan och om jag är det har det alltid varit för att jag hafft hont i halsen osv konstigt nog är jag på samma ställe nu igen. Det var drygt tre månader sedan jag hade halsfluss och kommer skiten tillbaka igen vet jag fan inte vad jag gör. Vissa av er kanske hafft det, andra inte. Men jag ska iallafall förklara för er att det är inte kul att vara med om. Nu hoppas jag iallafall på det bästa den här gången, blir det värre inom några dagar får ja kolla upp det. Blir hemma från skolan imorgon med och då ska jag ta mig an boken som skulle vart klar för ett tag sendan.. Som tur är så har jag nu två veckor på mig att läsa ut den och det hoppas jag att jag gör. Vi får helt enkelt höras mer imorgon för nu behöver jag vila. Godnatt!




Söndag

Hejsan mina fina! Helgen har varit super trevlig och grymt bra! Kunde verkligen inte slutat bättre! Hade en super bra kväll igår när vi firade Emelie. Imorgon väntas det plugg och sen jobb för min del. Kort och gott ja är sjukt dålig på att uppdatera så på den fronten har jag inte gjort nå vidare framsteg, men jag jobbar på det! I övrigt hoppas jag ni har haft en bra helg. Vi får höras mera imorgon, tack ännu en gång till alla er där ute som tar er tid att läsa min blogg! Godnatt.,


Style by Tyra

Hejsan mina vänner ber om ursäkt för sjukt dålig uppdatering men nu är det helg så nu har jag massa tid att skriva av mig och lägga upp bilder! Igår drog jag in till stan med tre tjejer för att vara på öppningen av Tyras affär! Somsagt var det väldigt mycket folk och vi köade i 2 och 1/2 timme, men det var värt all möda/ besvär. När jag kommer hem ska jag visa er vad jag fick med mig hem i kassen. Här är iallafall en sak som jag är sjukt nöjd över! Dem kostade endast 100kr så det var sjukt bra pris. Men vi hörs mer senare ha det bra så länge!


@Onsdag


Måndag


Believe in the beauty of your dreams.

Hejsan mina finna vänner! Söndagar är som dom brukar vara, alltid lika slöa och händelse lösa. Skulle dragit mig ner till gymmet imorse men min motivation var inte på topp. Vart Ingen promenad heller som jag ska försöka klara av varje dag för att hålla igång konditionen. Sitter i soffan för att kika på handbollen och jag kan säga att jag inte är så förtjusta i publikens sätt att "heja" nog om det. Vi hörs mer imorgon! Ta hand om er.,.


we found love in a hopeless place




Hejsan mina vänner! Hur är det med er idag? Själv mår jag bar men är så himla trött, dock vet jag inte varför. Iallafall idag har jag varit ute på en promenad som tog mig en timme mycket härligt. Annars har jag bara suttit här framför datorn eller Tv:n och tagit det mest lugnt. Nu ska jag hoppa in i duschen så vi får höras mer senare. Om inte annat imorgon, ha en bra Lördags kväll mina fina!


Fredag

Hejsan mina vänner! Hur mår ni? Själv mår jag bara bra, tränade igår med Emma och jag kan säga att ja har sån träningsvärk i magen sen vi körde mage. Vi var riktigt duktiga måste jag säga! Idag tog jag en sväng förbi gymmet oxå efter skolan sedan hem för fredags mys i soffan. Här tillbringar jag min kväll, hoppas ni andra får en bra fredag! Hörs mer imorgon.


Torsdag

Hejsan!! Vaknade för ett tag sedan och äter frukost nu. Idag är det Torsdag vilket betyder tidig morgon och sen dag.,, Ibland är det svårt att kliva upp ur sängen, vill helst ligga där hela dagen men om det ändå vore så! Ne nu ska jag borsta tänderna så vi hörs mer senare. Hoppas allt är bra med er!?


Onsdag

Hejsan mina vänner idag är det onsdag och det betyder att man ska vara barn flicka och passa tre söta barn efter skolan. Kommer bli lite tufft samt krävande men de ska nog gå bra! Hoppas allt är bra med er andra, nu ska jag ha min sista tidiga lektion på den här terminen HEEY!! Hörs senare.,,


something beautiful


Hejsan mina vänner! Med rufsigt hår sitter jag här i sängen och väntar på att få hoppa in i duschen. Imorgon är det Tisdag och jag har min förtsa skoldag på min sista termin i gymmnasiet! Känns ganska sjukt att säga så men ändå skönt på ett sätt. Idag har jag träffat Sara och vi har pratat en hel del eftersom att vi inte träffats på sjukt länge. Vi tog en snabbig till Täby för hon skulle leta efter en skjorta som vi inte lyckades hitta.
Själv fick jag inte med mig något hem eftersom att jag redan har shoppat för mycket. Hoppas allt är bra med er andra, vi hörs mer imorgon!


Take Care


Vet inte vad jag gör uppe nu men men. Ingen skola för min del imorgon eftersom att jag är ledig, så skönt! ska dra ner till gymmet och sedan slappa framför Tv:n resten av dagen, men vi hörs mer då för nu ska jag sova.
Godnatt!


littlesparkle

Hejsan mina vänner! Igår var jag på middag hos några bekanta. Vi hade trevligt och kollade på gamla foton och filmer. Idag är jag väldigt trött, tänkte att jag skulle gymma men så blev det inte så nu ligger jag i soffan framför en film i stället. Vi hörs mer senare ta hand om er!


Mer shopping!

I veckan shoppade jag lite kläder som jag tyvärr glömt visa( får göra det senare) iallafall idag shoppa jag ingen med mamma och fick med mig detta hem.,


Smycken

Lite nya halsband som ja köpte i veckan,.


Viltet glädje rus

Matchen igår var väldigt spännande måste jag säga! Satt som fast limmad i soffan in i sista!! Grattis Sverige vilken match! Hade lite gott att äta på och en mysig brasa som gav värme!


yellow diamonds in the light

Jag är jätte dålig på att uppdatera känner jag! Har inte gjort mycket se. Jag kom hem, var ute Onsdags med några tjejer och de va skojj. Nu har jag blivit lat och orkar inte göra så mycket! Men ja tänkte dra ut och gå en sväng strax, hoppas allt är bra med er andra!


Cap Verde

Hejsan mina vänner jag har just nu spelat kort med min lillebror här, idag är det istortsätt mulet så vi har roat oss med lite spel för att fördröja tiden. Måste säga att sån här otur har vi aldrig haft med vädret när vi åkt, men men vad ska man göra. Lite färg har vi allafall! Igår var bi på en sjukt bra nyårs middag där vi träffa många från Finland, England, Norge och vi hade super kul. Ikväll ska vi in till byn på en mysig restaurang som ligger ovan för vattnet ( visar med bild sen) hoppas allt är bra med er andra så hörs vi mer imorgon! Ps. Förlåt för dålig uppdatering tar igen de när jag är hemma!.


RSS 2.0