everything happens for a reason







Torsdag 2011-09-29




Godmorgon! Nu sitter jag här och äter frukost, sen ska jag ta och gå till skolan. Idag ska jag hem till Isabelle och stannar över natten. Ikväll blire gymmet och en massa mys! Hoppas allt är bra med er? Vi hörs mer senare! 
ps. på den här datorn blire inga bra bilder ser jag...


BUTTERFLY FLY AWAY


Ginatricot 499:-/Ginatricot 99:-st/Topshop 55.00£

Hejsan mina vänner!
Nu är jag hemma igen, eller har ju varit de ett tag. Drog på Boddy pump med Emma och det känndes super skönt effter måste jag säga, dock tror jag inte att jag svettats så här mycket förut helt sjukt. Nu ska jag göra mig iordning för kvällen hoppas allt är bra med er andra? Så hörs vi mer imorgon. Godnatt!


set fire to the rain


Så sjukt bra låt från Adele!


You know how the time flies


Hejsan! Jag har nyss kollat klart på Idol och jag kan säga att det är sjukt jämt mellan tjejerna! Spännande! Jag har också hafft min första körlektion idag och det gick mycket bra för min del. Imorgon blir det prov på morgonen sen ska jag ut och köra lite igen och sedan vidare till gymmet för lite Boddy pump mot kvällen. Hoppas allt är bra med er andra själv mår jag fint. Godnatt so hörs vi mer imorgon!




Tillsammans är man mindre ensam


Hejsan mina vänner! Idag har jag första körlektionen.. Jag kommer döö! Är sjukt nervös! Men jag hoppas det ska gå bra. Efter skolan ska jag plugga lite sen ska jag ut och springa en runda. Har börjat ett eget litet schema som jag följer så gott jag kan(hihi) Hoppas allt är bra med er snadra? Vi hörs vi mer senare, ha en fortsat bra dag.



Alexander wang- väska med nitar under


Snygga Alexander Wang väskan, Ett måste till vintern!
Nu drar jag iväg och gymmar en sväng med Emma. Va nyss i spåret en sväng med Madde as skönt väder ute föresten! Hoppas allt är bra med er? Vi hörs mer senare!



Night life från H&M



Kikade in på H&M:s Hemsida nyss och hittade en massa snyggt! Funderar på att beställa hem detta!
vad tycker ni? Är galen i skorna och väskan!


Dagens vill ha



Topshop 199:-/Kicks 39:-/Guinatricot 399:-/Ginatricot 299:-/Ginatricot 199:-



Keep your heels, head and standards high




Hejsan! Idag är det Onsdag sjukt tråkigt väder och dryg dag änså länge! Man blir lite nere pga vädret! Så typiskt sverige höst väder, himla tråkigt!. Jag ska en sväng till stan efter skolan för att möta upp mamma. Efter de blir det övningskörning! Och sen en sväng på gymmet, måste också plugga lite så får se vad jag hinner med! Hoppas allt är bra med er andra? Själv mår jag bara bra! Vi hörs mer senare när jag kanske har lite mer att prata om..



if you want to be happy, then be




Hejsan mina vänner! Är i skolan nu och har samhällskunskap. Slutar vid halv 4 idag efter de så ska jag till filippa och vidare till Globen för att kolla Hockey-derby ikväll DIF-AIK, ska bli sjukt skojjigt och är redan as taggad! Hoppas allt är bra med er? Så hörs vi mer senare.



get back (Asap)


Alexandra stan har gjort en ny grym låt som fastnar lite i huvudet!



Måndag 2011-09-19


Hejsan mina vänner! idag är det Måndag vilket innebär en ny vecka med plugg dock har vi ganska mycket PJ arbete(projektarbete) denna vecka så de är rätt skönt. Ska övningsköra idag runt 5 tiden sen blir det ut en sväng i spåret med mamma. Vi hörs mer senare! Hoppas allt är bra med er andra? Jag mår bara fint! tråkigt väder dock...


Höst outfit



Ginatricot/Ginatricot/Scorett/IBJ(Itemsbyjohanna)
Nu blir man lite sugen på att dra ut och shoppa, finns så mycket snygga höst kläder ute just nu!


dont forget me, i beg i remember you said...


Hejsan mina vänner! idag har jag inte gjort så mycket övningskört lite och träffat Isabelle. Imorgon väntas det skola igen men som tur är så har man sov morgon så jag behöver inte sova än iallafall. Hoppas allt är bra med er andra! Vi hörs mer imorgon, godnatt!
Slänger in en liten mysig söndags låt! Älskar Adele så sjukt underbar röst och låten är ju för bra!


Fredag 2011-09-16


Hejsan mina vänner! idag är det Fredag och det innebär mys dag för min del. Snart kommer Emma hit efter jobbet och myser med mig, hon ska även sova här. Imorgon ska jag och mamma ut och glida med nya bilen till Ikea sen blir det lite övningskörning efter de! Senare på kvällen ska jag träffa Isabell och vi får se vad vi hittar på. Hoppas allt är bra med er andra? Så får ni ha en grymt bra Fredag!

 


someday you will understand


Hejsan mina vänner Nu sitter jag på min näst sista lektion för idag. Jag  ska till stan efter jobbet och fika en sanabbis med min mamma efter de ska jag hem för att tagga in för zumba passet senare ikväll! Hoppas allt är bra med er så hörs vi mer senare!


Poncho


Snygga Ponco's från ginatricot.com dessa är super sköna och funkar till allt!
Kostar 149:-



Amy Winehouse


Ibland saknar man Amy lite grann, känns ganska konstiga att inte få höra så mycket som man fick tidigare om henne.. Iallafall så finns det ju vissa låtar hon gjort som lever kvar och bland annat denna låt som jag faktist gillar starkt.



lugnet före stormen


Hejsna mina vänner! Krigade mig hem i den tuffa stormen ute, sjukt vad det blåser måste jag säga!! Tur att man tog halsduken i morse hade inte klarat mig hem annars, nu sitter jag i soffan med lite Te för att värma upp inför gym lite senare med Emma, ska bli super skönt att äntligen böja träna igen och få till baka konditionen efter förkylningen som inte velat släppa.. Hoppas allt är bra mer er andra? vi hörs mer senare!


Tisadag 2011-09-13


Hello mina fina! Jag har nu lektion och det är sista timmen tills vi slutar. Efter skolan drar jag och handlar lite mat eftersom att min mamma inte har någon bil just nu, (den nya är på ingång) sen vidare till frissan och fixa barret. Hopopas allt är bra med er, vi hörs mer senare!


Så mycket bättre- september


September Teddybjörnden Fredricsson-  Kan ju klart säga att September alltid varit min favorit från små barns ben till nu! Så sjukt bra.



Dot give up the beginning is always the hardest





back to black





Måndag 2011-09-12



Hejsan mina vänner! Nu ska jag snart dra mig mot skolan. Hoppas allt är bra med er? Själv är jag fortfarande förkyld och hes. Vi hörs senare!


when i look at you


Det här är nog en av dom finaste låtarna och för att inte tala om filmen så sjukt fin.



Love will be hard and hearts will be faking,..


Hejsan mina vänner! Jag hade en rolig kväll igår med min fina vänner. Jag fick sovsällskap i natt av Isabelle och hon åkte hem nu på morgonen. Ikväll ska jag träffa Frida och Filippa, vi ska in och göra stan osäkert i natt(heheh) nej da, vi ska till nattclub sommar som det så fint heter och träffa lite trevligt folk sen får vi se vart kvällen bär oss. Jag hoppas iallafall på en rolig kväll. Imorgon blir de somsagt inge mer jobb för min del, har nu sagt upp mig och jag har redan ett annat jobb som ligger och väntar på mig. Ska bli mycket spännande!


one day your story will be told




Nu har vi sista lektionen den här Fredagen, sen slutar vi! Ska hem och sova lite för att tagga inför kvällen, kommer bli galet skojj! imorgon med för den delen(längtar) Hoppas allt är bra med er idag? Så hörs vi mer senare!


Nelly.com


Denna snygga afton klänning kommer från Nelly.com och kostar 399kronor.
Älskar den gula färgen så snyggt!


fredag 2011-09-09


Godmorgon mina vänner! Sitter i skolan nu lite tidigt. Men jag börjar ändå snart så bättre att vara för tidig en försenad.. Hoppas allt är bra med er? Själv har jag inte sovit så mycket i natt pga min förkylning som vägrar släppa! Har legat och snytit mig hela natten som en tre åring! uusch.. Men vi får höras mer senare, ha en bra dag!
 


scorett



Hejsan mina vänner! Nu har jag slutat för dagen. Ska dra mig hem nu för att sova lite och samla lite krafter, känner att jag be höver det jut nu efter denna långa dag i plugget! Här har jag iallafall ett par sjukt snygga pumps som ska beställas om ca 2 veckor! Längtar sjukt mycket tills dom kommer i min brevlåda. Nu ska jag dra och snyta mig för 100 gången idag, sjuukt trött på att det bara forsar ur min näsa!! Hatar att vara förkyld! 
Vi hörs mer senare!



cardigan H&M



Mysig tröjja till den kalla hösten. Denna finns att köpa på H&M och kostar 249kronor.



if you dont live for something you will die for nothing.




Hejsan mina vänner! Nu sitter jag i skolan och har filosofi. Vi håller på och pratar om vetenskap osv..Men nu måste jag lyssna lite vad vår lärare pratar om så vi får höras mer senare. Ha en bra dag!



That's what makes you beautiful




Hejsan mina vänner! Idag är det Onsdag och jag håller på att bli lite sjuk, knarkar verkligen halstabletter nu för att bli frisk tills helgen. Iallafall idag ska jag ta det lugnt efter skolan blir nog ingen träning nu denna vecka, vill inte riskera att det blir värre. Regnar gör det idag också tråkigt nog. Vi hörs mer senare!



Moa Lignell- when i held Ya


Denna tjejen hörde jag på Idol för någon dag sen och jag kunde inte sluta lyssna på henne. Hon har en sån fantastiskt bra röst och hoppas verkligen hon kommer långt.


Träning






Tidigare idag innan jag drog till gymmet. Sjuk träningsvärk man har nu dah! Och jag lovar att det kommer bli värre imorgon shit.. Nu ska jag iallafall hoppa in i ducshen sen börja skriva lite på ett arbete som vi har. Men vi hörs mer senare!


bring it back


Åh Nu blir man ju lite sugen på sommar igen! Tycker det är sjukt tråkigt att den mörka hösten kommer nu!..


måndag 2011-09-05




Hejsan mina vänner! Nu ska jag ta cykeln ner till gymmet en sväng. Senare kommer Isabell hem till mig och vi får se vad vi hittar på Nu har jag lite brottom men jag kommer tillbaka snart! Ha det så bra så länge!
 


for the night






we all have a story to tell


Hejsan mina vänner! Jag har varit super dålig på att uppdatera under helgen. Men lovar att bättra mig nu till veckan! Idag har jag iallafall jobbat och de gick bra, är sjukt trött nu så ska lägga mig tidigt ikväll. Imorgon hade jag tänckt dra till gymmet efter skolan. Ska ha hård träning den här veckan eftersom att jag legat på lat sidan ett tag nu men de kan behövas det med. På Tisdag ska jag klippa mig och jag ska slinga mitt hår lite åt de mörkblonda hållet. Hatar att det är så ljust just nu så ska blanda i lite slingor med mörkare nyanser och så får vi se hur det blir(nästan lite som på bilden åvan, men lite ljusare) Längden ska jag behålla ska bara toppa jätte lite för att få bort det värsta. Men nu ska jag kolla klart på Walander så vi får höras mer imorgon.


To night im in love with you



H&M/ginatricot/H&M

Hejsan mina vänner! Idag har jag inte gjort så mycket. Åkte med Linnea till stan och köpte pressent till Julia som fyller år imorgon! Vi ska dit på tjejmiddag och senare får vi se vad kvällen bjuder på! Ikväll har jag inga planer så jag ska höra runt lite och se vad alla bestämmt göra. Var taggad på krogen men de verkade som att jag var ensam om den saken.. Aja vi får häras mer senare eller om vi hörs imorgon! Ha en bra kväll mina fina, ta hand om er!


And now all i wanna see is a sky full of lighters




för idag är jag stark


Denna snygga outfit skulle inte vara helt fel en utekväll, eller vad säger ni? 
Bikbok/Topshop/topshop/Itemsbyjohanna/H&M/Itemsbyjohanna


RSS 2.0