Blommig klänning



Bilderna är tgna med mobilen eftersom att kameran är trög.. Klänningen kommer iallafall från H&M och kostar ca 149kr as härlig!


onsdag 2011-06-29


Hejsan! Nu ska jag gå ut och sola ett tag men först frukost. Har svin ont i huvudet idag så jag ställde in jobbet för att vila upp mig lite grann behövs verkligen. Vi hörs mer senare mina vänner ha en bra dag i det fina vädret!
PS. Lägger upp bilder senare på nya klänningen jag köpte igår.


måndag 2011-06-27




Hejsan mina vänner! Jag ska snart dra in till jobbet vaknade ganska sent idag eftersom att jag legat vaken en del i natt, hade lite svårt att somna igår. Men men nu ska jag ta och plocka disken innan jag sticker så vi får höras mer senare. Hoppas allt är bra med er andra? Ha en bra dag i det fina vädret.


somliga går med traskiga skor


Hejsan mina vänner!
Jag sitter nu is soffan helt slut efter en dag med jobb! Idag gick det iallafall bra på jobbet och jag känner mig nöjd. Drog hem och åt middag sen vidare till Emma för att mysa lite efter de cyklade jag hem igen och nu ska jag snart gå coh lägga mig. Kom på nyss att det var ett tag sen jag skrev här, hoppas alla haft en bra Midsommar? Min vart lyckad iallafall. Nu blri det film med pappa så ni får sova gott så hörs vi mer imorgon! Natti


Ginatricot.com


Patry blus från ginatricot.com snygg till ett par svarta eller blåa jeans och ett par höga klackar.


onsdag 2011-06-22



Hejsan mina vänner
! Har precis duschat och ska nu gå ner och plocka disken innan jag ger mig in till stan för att köpa ett par shorts jag lagt undan från igår. Efter det ska jag jobba så jag kommer hem sent i kväll. Hoppas allt är bra mer er andra och ha en riktigt bra dag i den fina vädret! Själv får jag inte se så mycket av solen idag tråkigt nog. Men vi hörs igen senare!


pink


Söta shorts att bära på Sommaren från ginatricot.com med en snygg topp till. Dock är det lite svårt att matcha saker till rosa men känns nästa som att det är ett måste nu till Sommaren så snyggt!


rösta på min klänning här!

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Jag valde att göra en snygg enkel blå klänning som passar super bra till en ute kväll med ett par höga klackar!
Super snyggt. 
 


jag ska bättra mig okej?


känner just nu att jag är väldigt dålig på att blogga. Kan vara för att jag jobbar så himla mycket och så sent så jag hinner lixom inte blogga innan eller efter.. Förutom nu da när jag sitter uppe 3 på morgonen och skriver hehe. Iallafall har jag jobbat idag gick väldirg bra måste jag säga. Jag är lite trött nu men känner inte att jag vill sova hu? konstigt! Ne men kan nog vara lika bra att sova ändå imorgon blir det bli shopping så jag lär ju vara ganska död förmodligen. Men ni får sova så gott så hörs vi mer imorgon. Jag lovar att jag ska försöka hinna blogga innan ja sticker in till stan. Annars får ni ett inlägg när jag är hemma!


söndag 2011-06-19


Hejsan! J
ag har varit usel på att blogga. Nu ska jag iallafall dra mig in till jobbet. Sjukt trött men jag har inge val sånt som måste göras. Vi får höras mer när jag kommer hem! Ni får ha en bra dag mina vänner.


fredag 2011-06-17


Hejsan!
idag är det Fredag hur skönt är inte de. Nu är det inte långt kvar tills jag sticker till Grekland i två veckor! När det har varit så här tråkigt väder nu på sista tiden så längtar man mer och mer för varje dag som går ska bli as härligt. Igår var iallafall Isabell och Filippa här hos mig och vi kolla film och tog en liten tur med tåget efter de så gick jag och Isabell och sov. Idag vet jag inte vad som händer riktigt än ska städa lite här sen drar jag ner till gymmet efter lunch. Så vi hörs senare hoppas allt är bra med er andra!
 


lite dålig på att uppdatera under lovet


Hejsan mina vänner!
Idag är jag lite trött jobbade sent igår sen drog jag på fest så har inte hafft så mycket tid till att sova. Jag har varit otroligt dålig på att uppdataera men ska bättra mig nu. Idag ska jag mysa med Isabelle vi ska åka ner till centrum och göra några små ärenden. Jag har också hunnit gå till frissan imorse och jag blev faktist nöjd måste jag säga. Känner mig sommar fräsh nu. Iallafall så får ni ha en bra dag så hörs vi mera senare.
 


tisdag 2011-06-14



Hejsan mina vänner!
har vaknat för drygt en timme sen cyklade från filippa där jag spenderade natten. Jobbade också igår var sjukt jobbigt för de gick inte så bra men,men de kan ju inte vara bra varje dag. Sak samma idag täcnkte jag åka en sväng till täby för att byta min brors byxor eftersom att han vägrar göra det själv och jag är en snäll stora syster så gör jag det åt han. Efter de ska jag till stan och får sällskap av Armina. Var ett tag sedan jag träffa den tjejen så ska bli kul. Iallafall så hoppas jag på bra väder så man kan sola när man kommer hem. Imorgon äre jobb igen så de gäller att tagga redan nu(hehe) Hoppas allt är bra med er andra? Vi hörs mer senare.


All I know is yesterday is gone


Saknar Grekland men snart är jag där igen. Inte långt kvar nu! Dock är det ett annat ställe vi ska till denna gång ska bli spännande.

Hejsan mina vänner! H
oppas allt är bra med er? Själv mår jag bra. Har jobbat idag fram till klockan 6 och efter de så åkte jag hem och sen somna jag en stund men de vara inte länge innan Isabelle och Emma kom över en sväng för att prata lite. Vi mös i min soffa och snackade. Nu är jag super trött och ska ta och sova nu. Imorgon väntas det jobb runt halv5 men innan det så ska jag in till stan för lite ärenden. Så vi får höras mer imorgon. Sovgott.
PS. Jag har hört världens vackraste låt idag, sitter här och försöker lära mig texten(hihi)


gult


Söt gul topp från ginatricot kostar ca 249kr


söndag 2011-06-12

Hejsan mina vänner! Mår lite siså där idag, känner mig lite illa mående och nej jag har inte varit ute och festat igår. Vet faktist inte vad det kan bero på. Snart ska jag iallafall dra in till jobbet, är somsagt inte så taggad på de men,men måste göras lixom. Vi får höras mer senare mina vänner, ha en bra dag!




det ekar över hela staden


Nu är det hög tid för mig att sova. Ska upp tidigt imorgon för att jobba! Är inte så sjukt taggad på det men,men det måste göras! Så vi hörs mer imrgon mina fina vänner, sovgott!


lördag 2011-06-11


Bild tagen igår efter skolavslutningen

Hej mina vänner! Dålig uppdate här känner jag. Igår satt vi på min altan med ett gäng härligt folk och chillade. Vi hade as mysigt i det fina vädret. Imorse åkte jag med familjen och några bekanta för att bada och äta i vaxholm. Mycket härligt och skönt i vattnet. Nu ska jag fixa mig lite för tror att jag ska dra ut en sväng med Sara som är på väg hit. Vi hörs mer senare, ha en fin kväll!


den blåa


Blå klänning från Nelly.com Sjukt snygg när man blir brun sen med ett par höga pumps!
Finns även i svart och rosa.


torsdag 2011-06-09


Det blir denna klänning imorgon på avslutningen. Mycket enkel kommer från H&M och kostar 399kr 100kr just nu.

Hej mina vänner! Igår vart det en as rolig kväll med mycket skratt och dans på student festen. slutade med att jag och filippa gick hem till henne och sov. Idag är man rätt död men tycker ändå jag har klarat av dagen mycket bra. Har bakat tårta och fixat för imorgon är det nämligen gatfest här, alla ställer sina bort på gatan så sitter man och äter tillsammans. Själv får jag gott sälskap av ett gäng flickor under middan sedan får vi se hur kvällen slutar!. Jag är iallafall svin taggad på att äntligen sluta 2:an. Vi får höras mer imorgon för nu har jag en del saker som måste förberedas som att måla naglarna osv. Sovgott!


SWISS CHAMP TOP


Sött sommar topp från Nelly.com kostar 259kr


onsdag 2011-06-08


Godmorgon mina vänner! Jag har haft en toroligt bra sov morgon idag börjar efter lunch vilket är mycket skönt. Idag har jag 5 timmars jobb framför mig och sen mot kvällen blire en massa skojj som ska bli kul. Jag ska hämta mina byxor ur tvätten nu sen ska jag cykla och möta Filippa för att åka till skolan så vi får höras mer imorgon. Hoppas allt är bra med er andra? Det ska regna idag hörde jag så det blir att ta med paraply.


sunny days


Hej mina vänner!
Nu är jag sjukt trött efter denna varma soliga dag. Har lykats bränna mig så ska smörja in mig med aloe vera för att lätta det hela lite. Har också hunnit med att träffa Isabelle idag vi bada i hennes grannes pool och sola efter skolan, sen blev det sista avsnittet av DH med Emma som jag inte träffat på länge så de var sjukt mysigt. Vart också en cykel tur med Filippa innan jag drog hem för att sova som jag ska göra nu. Imorgon ska jag jobba och efter det på studentfest kommer bli skit kul. Men vi hörs mer då, godnatt!


Tisdag 2011-06-07




Godmorgon mina vänner! Nu ska jag käka frukost sedan ska jag ta min cykel och cykla till skolan för lite jobb. Efter skolan ska jag slinga håret lite och då blir det bara utväxten som ska fixas, vägrar klppa mig! Men vi hörs mer under dagen. Ha det så bra så länge!


TIERED NECK DETAIL DRESS





Måndag 2011-06-06


Hejsan mina vänner! Medans alla andra ligger ute idag och solar i det fina vädret, ska jag in och jobba till klockan 6. Utvilad och redo för jobb, dock är det lite sent jag kommer hem men,men tur att det finns snabba bussar iallafall. Efter jobbet vet jag inte vad ja ska hitta på men nått skojj ska jag göra när det är "sista" lediga dagen. Det är ju också Nationaldagen idag så det är ca ett år sen Victoria och Daniel gifte sig hehe. Sjukt vad tiden går fort! Men vi hörs mer senare mina vänner, ha en bra dag i det fina vädret!


Bil tvätt


Mina fina vänner! Jag har nyss tvättat bilen sjukt ont i ryggen nu får hoppas det går över snart eftersom att jag ska ut på en promenad senare. Ikväll blir det Tacos med familjen, sjukt gott har inte ätit det på länge nu käns det som blir ju bara grillat nu på sommaren men de är ju minst lika bra de! Vi får höras mer ikväll, för nu ska jag snöra på mig skorna och gå ut och gå.
 


2011-06-03


Hejsan mina vänner!
idag är det Söndag, jag är väldigt utvilad vilket är bra. Jag tänckte gå en sväng till gymmet senare känner att hårdträningen måste ta fart igen. Men just nu ska jag kolla klart på ett program på 3:an "Tuff kärlek" skit kul och se alla patetiska flickor som pratar om deras pengar osv älskar såna här program, man skrattar ihjäl sig.. Men vi hörs senre mina vänner, ha en bra dag i det fina och kalla vädret!


beautiful


Hej mina vackra vänner! Så jäkla trött efter denna dag. Har städat hela huset och bakat rabarber paj. Tog cykeln till Filippa för att mysa och kolla film nu på kvällen. Är jag ganska slut och ska nog sova snart eftersom att jag sovit väldigt dåligt på ett bra tag nu. Men vi får höras mer imorgon, ha en kul kväll mina vänner!


summer times



Hej mina vänner! Ikväll ska jag hem till en tjej kompis och grilla med resten av tjej gänget och lite fler folk lär komma senare, det ska bli super mysigt. Jag på mig mina söta blommiga shorts från Bikbok till det en spetsig vit topp. Har packat med mig lång byxor kan bli rätt mycket mygg på kvällen. Vi hörs mer imorgon ha en bra kväll mina vänner!


future storry



Hej mina vänner! Riktigt fint väder idag! Nu ska jag ta och sola lite sen ska jag städa hela huset. Men vi hörs mer senare! Ha en bra dag i det fina vädret!


klänning



Nya lång klänningen från H&M 499kr


it's not to late

2010 jag och linnea servera första gången


2011 det här året fick vi med oss lite fler tjejor. Sluta med att jag och Linnea sjöng lite.

Hej mina fina vänner!
Igår serverade jag 3:orna som tog studenten. Det var skojjigt att få vara med och fira lite med dom trots att man själv har 1 år kvar(hihi). Nu ska jag hitta på nått att göra här, har legat ute och sovit på altanen i solen ska gå ut dit igen nu så vi får höras mer senare mina fina. Ha en bra dag i det fina vädret nu.
 


RSS 2.0