måndag


Denna dag har varit stressig och allmänt jobbig.
Det är inte bättre här hemma, tycker så j***a synd om min mor så vet inte vad ja ska göra längre, tror inte de finns så mycket att göra heller, mer än att finnas här lixom..
Bell och Emma kom ialla fall hit en stund och nu ska jag krypa ner i sängen för imorgon är en ny dag.
Ja börjar smått tröttna på kylan de är -19 här..
Något ja vill nu, är att åka utomlands men de blir inte förens i Juni då vi åcker till Grekland med familjen igen.
Bara de ja ville säga lite snabbt, sov gott.



Freaky like me'


Jag har inte hunnit blogga idag, Men ja ville bara berätta att denna söta unge fyller år Idag! Även fast de här inlägget blev lite sent.. Men bättre sent än aldrig som man brukar säga! Många kramar och kyssar till henne!! Kvällen har spenderats med Julia och vi drog till hennes pojkvän för att lämna en plånbok han glömmt hos henne. Vi stanna där ett tag och sedan komm Ellinor och hennes pojkvän. Vi kolla mest tv och chilla sedan tog jag och Julia tåget hem och snacka om att vi fröös sönder ute. Typ -13 grader..Nu ska jag gosa ner mig i mitt varma täcke i mitt mindre varma rum. Hoppas allt är bra med er. Imorgon blire att kolla ny mobil med pappa(hoppas Tomten ser att jag varit en snäll flicka iår) och sen ska jag in till stan för en fika med Emma om inte planerna ändrats.
God natt.


nothing


Nu har jag precis pratat med Bell i tellefonen och hon kommer få ett fint grattis inlägg imorgon! 
Hon åcker tuvärr i helg till London så kan inte kramas med henne, men får hoppas att hon får as kul där och med att fira sin födellsedag! 
Nu ska jag försöka få klart ett arbete här som har tagit år för mig att slutföra!
Till sist vill ja bara säga: Ja älskar min mamma, ja ska kämpa med henne. Livet är tufft ibland, men ja vet att vi tillsammans kan klara det här.<3
Ps: Barret är fixat o de blev lite ljusare! får hoppas att de håller ett tag. 
Hörs imorgon! 

 


onsdag 24/11


 Hemma nu och ska käk lite lunch är det tänckt. Idag har vi jobbat med våran film jag och Filippa så vi har inte varit i skolan, väldigt skönt om ja får säga de! Lite ont i benet bara efter en hård tackling..
Men de går nog snart över, nu ska jag äta så vi får höras lite senare.


seeg dag..


Sitter här och kollar på "ung och bortskämd" efter en seg dag i skolan. Väntar på att Julia har ätit klart så vi kan träffas ett tag, sen ska jag skriva färdigt på mitt arbete.
Ja kommer nog inte blogga så mycket mer i kväll just,
men ni får ha de så bra.
 


god natt


Läser denna tidning nu som kommit i brevlådan idag! Perfekt..
Nu ska jag hoppa in i ducshen och sedan få en välbehövlig sömn efter allt pluggande och farande med bil.
köpte hår färg idag så imorgon ska jag slinga håret och sedan använda en super bra inpackning så de blir som nytt och frächt igen!
Ne nu blire ducshen, hörs mera imorgon.
 


Måndag


Nu har jag min sista lektion så ska äta lite skorpor nu med fotto gruppen (hehe)
hörs lite senare. Hoppas allt är bra med er?


 


Söndag 21/11


Jag är nu klar och ska om ett tag ge mig iväg för att kolla hockey match. Prata nyss med Bell och vi bestämmde att vi ska ha ett långt sammtal i kväll som vi brukar ha. Inge mer att berätta just nu varti hemma hella dagen och sovit och pluggat. Hoppas allt är bra mer er?
Vi hörs senare.


Nanny Diaries'


Sitter just nu och kollar på Nanny Diaries på tv4+ och somnar lite till och från. Så sjukt trött efter gårdagens festligheter! men framförallt en lyckad kväll och en sjukt mysig morgon i slottet.
Nu ska jag gosa ner mig i soffan så vi hörs senare! (kommer nog inte blogga nogot mer i kväll men vi hörs i så fall imorgon)
Ha det så bra!


shop online


Denna vill jag Beställa
299kr H&M


White light Moment


Blev bara tvungen att visa. Tog denna bild nyss och då inte med system kamera, lite stålt..
hihi
Nu blire duschen, hörs!


Shopping del 1



Dessa Snyggingar fick jag med mig hem idag!
Somsagt verkar jag inte vara den ända som dras åt nitar och dessa skor..
Starkt Gilla!
Nu ska jag gå och ducha så vi får höras imorgon igen.
Sov Gott!


Onsdag



Sitter nu på Matten och räknar tärningar! Skojj..Hoppas på rast snart och sedan väntar en till Matte lektion sedan ska jag nog dra mig hem. Idag ska jag oxå försöka leta efter vinter skor som håller till vintern, får se vad som finns att titta på.  
Bloggar mer senare!


we R how we R


Kanske inte den bästa bloggningen idag. Men jag kan berätta lite kort vad jag gjort ialla fall. Började 8.20 och sen sluta jag halv4. Tog sällskap hem med Frida innan Madde hade vägarna för bi ett tag, sedan drog hon till sin träning och jag passa på att fixa en skiva som ja lovat att fixa. Den blev ialla fall klar och nu ska jag strax hoppa in i duchen. hoppas allt är bra med er föresten? länge sen jag fråga de nu. Ialla fall jag mår bra sen de där med förkylningen får lixom tala för sig själv.. De är ju som de alltid är den här årstiden, spellar lixom ingen roll hur mycket vitlök man trycker i sig och hur mycket C-vitaminer man käkar, man är lixom ändå förkyld. Jag ska ta och jobba klar med en uppgift här nu, så vi hörs imorgon.
god natt!


way i made


Nu har jag Engelska! Ska jobba vidare nu så vi får höras senare, ja lever.
Hej så länge.



Heart To Heart




Lördag


Nu är det Lördag och segare människa finns nog inte!
Ja ligger hemma hos Bell nu och myser här. Gårdagen var trevlig men trippen hem var dock inte så härlig, plöta skor och blött hår!
Nu ska vi snart äta lunch sen ska jag ta mitt pick och pack och gå hem från skogen.
Resten av familjen bor i ishallen för tillfället så ensam hemma är också kul.
Ikväll blir det nog utgång igen och imorgon på dagen så väntas det shopping! skor och kläder hoppas ja på att få med mig hem till garderoben.
allt bra?
Nu ska jag mysa hej så länge.
 


fredag



Nu är det Fredag!
sitter på matte nu och försöker jobba men de går inte så bra..Har ialla fall en lärare som man fattar vad hon säger. Nu ska jag förtsätta jobba här, vi hörs senare!


jag bär tyngden utav rymden..


Nu har ja precis blivit klar med det lilla plugget som inte var klart. Ska kolla lite på Tv nu och sedan försöka sova, hur nu de ska gå. Några bra tipps någon?
Imorogn är det Fredag och de betyder sova länge men inte för min del, jag ska gå till skolan tidigt för att jag måste försöka fatta vad det är vi håller på med i matte nu.(kan inte våran lärare bara försvinna) fattar inget. 
Ska jag rota lite i garderoben här.., Shit de måste in lite nya saker här också märker jag! Ah, frå vänta ett tag till. Men snart så! Ska ialla fall köpa skor i helgen förhoppningsvis så då får vi se. 
Men nu har jag annat att göra.
God natt.


next


Trött efter dagens idrott, nu ska jag plugga lite matte och sen kolla TV!
kommer en bra film på Sf-kanalen sen också! (om man har den)
Ne nu ska jag plugga!


There ain't no mountain high enough

Ja dagen har spenderats i skolan mycket slit och jobb. När vi slutat drog Madde med mig hem och vi gick i snö slasket hella vägen. Ialla fall så har vi haft det trevligt idag och nu är det snart dax för mig att hoppa in i duschen. Men först ska ja kolla klart på mitt program!
Anledningen till överskriften är för att ja har hafft den låten i huvudet idag och detta bara för att vi spela den, inte bra..
See you soon




Du är underbar!


Lägger ut en fin bild på en underbar vän!
Nu har jag lektion..


9/11 uppdate


Helt slut efter skolan håller på att somna här nu. Stressa iväg och träffa Julia efter skolan och vi gick hem till mig där vi mös sönder eftersom att de är så sjukt kallt och hämskt väder ute, så det blev perfekt.
Smart som ja är så lyckas ja ju sätta mig på fel buss hem så ja hamna i Hjälmsta, men ja gick sen till baka till Stadionen och då kommer min buss som ja igentligen skulle ta. Mitt ialla stress så ringer givetvis tellefonen och nej den sket vi i! För tillfället, de va bara mamma som inte ville något speciellt, får vi hoppas..
Nya dojor skulle ju inte vara fel nu sitter här och kikar lite och tor faktist ja fått nått på kroken här, mycket snyggt!. Ne nu blire till att ta ett varmbad här innan ja helt tappar kontrollen.
See yha!
Ps. Snygga keppsen i skol-katalogen kanske är dax att lämna tillbaka till Anhörande?..


kaos?


Okej ja fruktar att gå hem sen de är räätt lite snö ute!!
Tur att ja ska få nya vinterskor till helgen så ja slipper frysa. Nu ska jag fortsätta jobba här
Ha de bra!..


Spara


Tisdag och nu är det snart lunch för min del, äntligen är as hungrig.
Idag ska jag träffa Julia vet inte riktigt vad vi ska göra men något hittar vi allt på.
Snön är här också så får se hur ja ska ta mig hem från skolan. Lär vara ganska mycket när vi slutar!
Nu blire käk hej så länge..


sov dags


Nu ska jag ta och dra mig in till duchen. Så vi Hörs mera imorgon i snö vädret! 
Sov gott.


Options


Det är Måndag, lovet är över och vintern är här.YESS. Ikväll kommer snön så imorgon räknar ja med att de blir för mycket snö så man inte kan gå till skolan (skulle ju inte vara helt fel). Dess värre så blire nog inte så. 
Men men idagen har ialla fall spenderats i skolan och sen Övningskörning som ja är grym på och sen har jag träffat Bell så den har varit mycket bra. Hade ju sovmorgon till 12 idag också så de var ju inte heller så fel. 
Ne nu ska jag nog gå och sätta mig vid brasan för här gårt det verkligen inte att sitta, fyrser ju sönder i mitt egna rum FYY!
Hoppas inte att inte min favoplats är upptagen NU..


Ge mig ett pris!


Ge mig ett pris till sveriges sämsta bloggare! Ja nu försöker ja blogga som om allt vore normalt igen, okej ja försöker!...
Fredag är det helg? ja fast ja har hafft lov hella veckan, men de är ändå skönt med Fredagar i största allmänhet. Ja ska nu äta lasange och invänta mamma så vi kan övningsköra lite. Ja har inte berättat att ja gett mig ut på vägarna änu va? Nu vet ni och se upp. Nej så dålig är ja faktist inte! Ikväll ska jag träffa flickorna och hoppas på en hyffsad kväll, även om planerna inte alltid brukar gå som de ska. Men men man hittar ändå alltid något skojj och så blir kvällan lyckad ändå.  
over and out.


RSS 2.0