stå still! snälla, rör dig inte!


En supermysig dag som spenderats med Madde och vi drog till Täby för att fixa lite saker sedan träffa vi på en massa bekanta som vi snacka med och sedan tittade vi in till Frida ( min nya granne) efter det drog vi iväg på en promenad med hennes hundar. 
och till sist så satt vi och snackade på min altan i kvälls solen. Kan det bli mer mysigt!? 
Nu ska jag ialla fall försöka sova. 
Men får väll hoppas på att jag få nogon sömn överhuvudtaget. Är så less på det här nu! Terrapi eller? 
Känns som allt bara är meningslöst nu mera och vad man än gör så blir allt bara fel och det vänds hellt och hållet åt en själv. 
Men det är väll så det är? och det är väll bara att gilla läget eller? 


 
 


när man önskar något'


Nu blir det ducha och fixa lite saker innan ja ska försöka sova.
Men vi hörs mera i morgon..

        God natt!!


nothing seams to be that way, that it use to'


Someday you will Understand'.


Natti



Denna kväll mycket mysig hemma hoss Sanna med Madde,Bell,Fanny,Frida. Vi satt och chilla på hennes baksida och sedan kolla vi när Fanny G badade i poolen. Lite senare gled Maddes pojkvän in med två polare, mycket garv blev det ( som alltid) senare rulla dom iväg och vi fortsatte att mysa. Kvällen sluta med att jag gick hem och fick sällskap av Frida och Bell Mycket trevlig det.
Nu ska jag sova god natt!


några kända sommarlåtar'



Mysig kväll igår

tja,tja kvällen igår blev supermysig. Spenderades med Emma och vi drog först ut och träffa massa fålk sedan blev allt rörigt och det sluta med att vi tog bussen till centan och sedan gick hem till Emma för att kolla Avatar!
Båda somna i soffan och vackna vid 2. Vi gick sedan in till sängen och sedan somna vi igen. Imorse låg vi och prata lite sen ringe min pappa mig och somvanligt är han seg. Men han kom och hämta mig sedan skussa hem hem mig innan han drog till Arninge för att köpa änu en TV xD

I kväll blir det mys med flickorna vid en sjö sedan föhoppningsvis drar vi vidare. Nu ska jag göra lite sallad och lägga på tigerbalsam på min onda arm efter att ha ränsat rabatten i två timmar. (allt för pengar) hehe aja nog om det men vi hörs senare!
SIMMA LUGNT'


Sova!?

Idag har det blivit lite shooping i stan med Mamma och sedan en fika som var mycket god.
fick med mig detta hem:


* Ljus rosa tunika från Lindex 
* Blommig och en svart tunika från GinaTricot 
*Blå tunika från GinaTricot
* Blommig bikini underdel GinaTricot Solglasögon H&M
* Blommig Kiol H&M


Mycket blommigt, men det är så det ska vara till sommaren!
i Morgon ska jag spendera kvällen med Emma. Ska käka midda hoss henne. och sedan blir det väll utgång.
Ska ta lite bilder också eftersom att jag glömmer göra de(hihi)  
Nu har jag pluggat klart och ska sova god natt.


Torsdag!


 Igår åckte mamma och jag till Arninge efter skolan. Det var grymt mysigt och fick med mig lite saker hem -.-
 (kan visa senare)
Idag ska jag ialla fall in till fina stockholm(stan) efterskolan och där blir det lite shooping och fika! Ska bli grymt mysigt. Efter det så ska jag hem och plugga lite så att jag slipper plugga under helgen. 
Det var nog allt för nu! hoppas allt är bra med er! 
 
Sex and the City2 har Premiär idag!!


hemma'


Hejsan nu sitter jag här hemma och nu ska jag blogga lite tänckte jag och sedan dra mig ner till skolan igen för mentorssamtal. Ialla fall så slutade vi kl11 idag men jag stannade kvar i skolan lite för har ändå inget att göra hemma. Vi letade efter Maddes väska somförsvann mystiskt! men vi hittad den sen vilket var tur. Hm.. ja tråkar sönder här hemma finns ju inget att göra. Men de är ju tur att mamma lovat att vi ska till arninge sen ^^ då det alltid brukar ligga lite extra i korgen när vi ska till kassan. (hihi) jaja, nog om de nu ska jag kolla klart på "familjen anorlunda"
Ha det så bra så länge så hörs vi senare!.


to have on the night'





Kanske något av detta att beställa hem till sommarens nätter!?


Tisdag




 Denna dag har varit rätt lugn. Har kännt mig äklig idag som inte duchat håret. Men,men måste minska på det för det slits så mycket att ducha varje dag men man vill ju inte känna sig ofresh lixsom. Innan idrotten gick jag till tandläkaren och till min gladaförvåning var mina tänder mycket fina. Känns bra förutom att de gör ont nu. Gick ialla fall ner till Centrum och fikade med underbara Emma. Efter det så gick vi runt och kikalite.
Nu är jag hemma och det känns alltid skönt att vara klar med Arbeten! Nu ska jag bara ta det lugnt och äta lite mat. Hoppas allt är bra med er.
I morogn blir det först utvecklingssamtal med Mamsen och min mentor Cecilia. Sedan en sväng till Stan. Ska bli grymt mysigt (där ska även detta köpas åvan på bilden).

Hörs senare!!


Plugg och plugg


just nu

A jag hatar plugg just nu! Har panik för allt ska vara klart denna vecka!
I morogn ska ialla fall Svenskan vara klar och jag måste plugga nu så vi får höras mera senare!


The last song


jag måste verkligen se den här!


Underbar kväll igrå

hejsan! igår var jag somsagt med Madde,Fanny,Jenno,Frida,Malin,Bell Vi drog först ner till centrum för att handla lite mat. sedan drog vi hem till Malin i Lindholmen. Vi hade as mysigt och dansade gärnet nere i hennes källare. (De måste bli flera såna här kvällar) Lite senare tog Jag,Madde,Bell,Frida tåget till Kragsta där vi träffade en massa sköna grabbar fårn skolan. Vi snackade mest hella kvällen även fast alla va as trötta så hade vi grymt skojjigt. Jag drog ialla fall med Frida och Bell och resten av ormsta gänget en bit sedan gick jag hem för att sova hos Madde.
När jag vackande i morse va klockan sex och Madde hade redan dragit till sin Vollyboll match. Jag fortsate att sova ett tag till och sedan kom min snälla mamma och hämtade mig!
Dagen har mest spenderats med PLUGG! och jag har verkligen PANIK! för allt ska vara inne den här veckan.
Så nu måste jag tuvär avsluta och böjra plugga igen.


Slänger in två bilder från gårdagen eftersom att de blev otorlig mycket blider så tror ja dock inte alla får plats här.
Men ni finner dom säkert på fejjan.



jaha ja..


PollenOdling i rummet just nu måste Nysa!..Så.. Nu ska jag sätta igång TV:n Och se om det finns något skojjigt att titta på.
Dagen till ära har ialla fall spenderats med Madde och Fanny ytersttrevligt. Och kvällen har spenderats med Madde. Hon skussa nyss hem mig på hennes mopped. Nu längtar jag verkligen tills min hamnar på tippen.
 
Nej stopp nu ska ja kolla TV!


sol,sol,sol


Nu ska jag sola lite mera. Hörs senare.


Dagens låt!


Rasmus seebach- Natteravn


good morning!


Hejsan! vakna för en kvart sen av att mitt fönster var uppe och att jag måde as illa. Nu har det gått över men tror att jag är hungrig. Nu ska jag rulla ner till undervångingen för lite frukost sen fixa mig lite sedan gå till skolan. Vi börjar tio idag så de e najs.!
Idag efter skolan drar ja säkert med Madde hem en sväng. Ska sova där i natt också så de ska bli mycket mysigt. Vi ska laga spagetti med köttbuller efter hennes tränging. Så under tiden blire plugg för min del. Har panik met allt som ska vara inne nul. Det är inte långt kvar. 16 skoldagar eller vad det är ( har inte koll)
shit i same. Hörs lite senare.
Ps: underbart väder idag med. Kan det bli bättre?

Här är också mina små söta skor jag har införskaffat:


Igår+Idag

Igår: Följde Linnea med mig hem efter skolan och vi låg och solade på min teras istortsätt hella dagen. Vi pratade igenom allt som ska göras i sommar och bestämde datum för när hon ska med mig till mon mormor och morfar och Göteborg! Ska bli grymt kul!

Blev även en liten moppe tur igår. Lika bra att passa på nu innan den säljs/ skrotas.

Idag har det varit en hyfsat lugn dag. Smart som ja var i morse så glömmde ja mina shots hemma. Men ja var nog inte ensam om de! vädret har ialla fall varit lite varierande idag ås ja viste inte riktigt hur ja skulle göra i morse. Aja sak samma, komm nyss hem från täby en sanabbis med Mammsen som skulle byta en tröja. Sedan kolla vi runt lite. Letar ju somsagt efter en avslutnings kiol. Någon som kan tippsa om bra butiker?
aja Nu blire plugg. Hörs kankse senare!


Ballerina!


Något i den här stilen ska jag leta efter idag!
Måste ha ett par såna hära. (kanske inte riktigt såna som på bilden, men något i den stilen)


Måndag



Nu sitter de här låtarna som fast i mitt huvud!:





Måste Jobba har svenska!
Hörs senare!


sweet


Vist är den fin?
Sak samma, Det är verkligen underbart väder idag så det gäller att ta vara på de!
Kvällen igår var mycket bra! god mat och gott sällskap vad mer.
Nu blir det balkongen för sol!
hejsvejs..


Fredag


En låt på Danska! haha:

I morse drog jag till julia där Elli också var. Vi trog mopparna till centrum för att köpa lite mat. Sedan drog vi hem till Julia igen. Vi kollade också på film Flickan. Men jag drog lite tidigare för måste fixa mig eftersom att ja ska bort med familjen ikväll till några bekanta!
Är inte så taggad på det. Men men, inget att göra åt det.
Min kväll kommer att spenderas där så ja kommer nog inte kunna blogga så mycket mer. Men ni får ha en bra Fredag ialla fall så hörs vi i morgon.


Torsdag!


Hej, Hoppas ni är gladare än mig nu ialla fall!  
Är agro för inget går som det ska.
1. Kan inte skicka mina arbeten på mail till mina lärare.
2. Jag skulle gåt spåret med mamma nyss men kolla vädret NU, det är as kallt och det kommer inomsnar framtid att börja regna! 
3. Jag ORKAR INTE SITTA INNE OCH RUTTNA!
4. Kan inget ROLIGT hända!!!!!!!! 
Beklagar mitt betende just nu! Men ni får stå ut med det.
Ska plugga och sedan försöka göra något skojj... vad det nu finns att göra!
hej så länge!!


Hey soul Sister!


Den nya sommarlåten!:

Nu är det äntligen ledigt från skolan åh vad skönt!
Men jag måste somsagt plugga lite i helgen.. för ett arbete som jag har ska vara inne om två veckor.. och ja måste verkligen börja nu för att inte ligga efter.
Ialla fall så åkte ja hem till Madde ett tag efter skolan. Vi bakade chokladbollar och steekte i solen lite. Sedan komm min snälla pappa och hämtade mig.
Sedan drog jag hem och åt mat och sedan tog jag röda bettan till Emma och sedan för att träffa lite fålk.
Det var mysigt och de bjöds på tårta! Mycket gott.
Nu har jag precis kommit hem och nu ska jag bara ta det lugnt. Kanske kolla en film, Något tipps?
Vi hörs senare!
 


Powerwalk'



 Nu är jag hemma och ska nu ducha snart. Idag har min dag varit väldigt aktiv! och det har varit underbart väder! ja har bara rört på mig i stortsätt hella dagen känns det som. Aja är as glad för att ja kommit igång med träningen nu inför sommaren! Ah ja längtar sjukt mycket bara 1½ halv månad kvar sen drar jag till Grekland i 1 vecka! :D
Hinner i alla fall inte skriva mera nu för måste verkligen kyla ner mig. Men vi hörs senare!
 
Ps: Matte nationella i morgon önska mig lycka till!


som jag brukar säga!..




Måste bättra mig.. Det säger ja jämt!
Nu blire plugg, hörs senare!
 



Söndg!


God morogn!
Nu är det söndag. Villekt betyder för min del Plugg, och sedan ut för att springa spåret!
japp, det var allt från nu! Ha det bra.





tuffa tider, för en del!


God morgon.
Nu ska jag städa mitt rum och sedan gå spåret med mamma.
Det blir nog plugg för min del idag också. Måste plugga inför No provet på Tisdag! usch..
Men vi hörs senare. Ska ringa Emma snart som är på Idol. Tänck om hon går vidare!
Shitt..
Hejsvejs.

 

 


vad för dofft?


Britney Spears
Curious, EdP 50ml

Denna parfym är yterst svår att finna nu förtiden. Men tur som man har så har jag hittat en grymt bra sida som har alla de parfymerna som inte säljs i butikerna längre
http://www.parfym.se/
kanske är lite efter med denna sida, men,men kan ialla fall rekomendera den!




summer feelings'


hejsan nu har jag precis ätit en utmärkt middag med min kära pappa.
Vi lagade mat tillsamans och var och handlade.
de är far och dotter kväll i kväll men ja ska nog ialla fall smita ut senare (hihi) eller det beror på.
Aja nu ska jag tästa min nya mascara ja köpt och sedan läsa lite ur veckorevyn'
Så ni får ha det så bra sp hörs vi (kanske) senare!
Detta fick jag med hem från matafären: 


Lite sen....


Nu kommer bilden som ja skulle lagt ut i helgen.
vist är den söt?
aja sak samma nu frå ni se den söta toppen/klänningen ja köpte i helgen.
Nu ska jag ialla fall klä på mig lite tränings kläder för ska nämligen ut och springa med mamma i spåret!
Äntligen! Börjar träningen igen. Som jag har längtat.
Men vi hörs senare..


Finner inga ord!...


 

Hejsan alla glada människor där ute som läser min blogg.. inte är ni många. Men, men inget att sörja för. Nu sitter jag ialla fall i skolan och börjar tröttna på detta. Måste ha lite omväxling snart innan ja somnar på tangentbordet känner jag. Jag är väldigt seg med mina bilder ja lovat att lägga ut känner jag. Men ja får fixa de när ja kommer hem. Nu ska jag försöka jobba det sista med So:N och försöka hålla mig vaken. När jag kommer hem ska jag sätta mig i den nya soffan och mysa galet. Synd bara att det blir lite ensamt. Men jag är van så de gör inte så mycket. Ikväll ska ja dra och träffa Emma. Men hör av mig mera senare. Ha en bra dag så länge så hörs vi sen. Åh solen är ute igen! Yess!!

Bdw: Glömde ju berätta att ja var i täby igår med Madde och köpte lite bikini delar. Så nu är ja grymt taggad inför sommaren!

Ha det bra


Nationella

Nu sitter alla 1:or och gör nationella i engelska medans ja sitter inne på Fb, hmm Jo ja ska nämligen göra de efter lunch. Vet inte varför men antagligen för att engelska inte är mitt starkaste ämne om man säger så. hehe, aja nog om de nu börjar magen skrika som satan hära och ja väntar på att få göra något åt det, men måste hålla ut ett tag till!
Idag ska jag till täby en sväng med Madde (om inte planerna ändrats). Efter det blir det nog plugg, måste plugga för No provet nästa vecka, hur nu det kommer gå. Aja Ha en bra dag alla!
vi hörs senare.


trötter


Är as trött efter dagens shooping med mammsen. Berättar mera i morron vad ja köpt och visar bilder, är för trött för de just nu.
Igår var jag ialla fall med Madde och hennes kompis Ellinor. Mycket trevligt, vi kolla film och pratade om läskiga saker som hänt i våra hemm.
Nu ska jag ta och hämta lite loka. Ha en bra kväll. Så bloggar ja mera i morron!


Yesterday



igår var det valborg och den spenderades med tjejorna! vi drog till brasan träffa fålk och sedan hänge vi lite här och var, mycket mysigt! aja kvällen slutade med att jag Sanna, Madde drog hem till madde och pissa på hennes tomt, väldrigt roligt! sedan sov jag över i Maddes hus i hennes mysiga rum.
Idag drog jag med Mamma, pappa till Ikea och fick med mig mycket saker hem. Härligt så nu har jag fixat i rumet så de är ass mysigt (bilder kommer) Ialla fall så ska jag och mammai morron fortsätta leta efter skor som är sluuut i hella sverige verkar det som! men om inte annat så får jag vänta i 4 verckor tills dom kommer in igen, och kan inte hålla mig.. haha aja nog om de, nu ska jag ta cykeln till madde ett tag och mysa lite. Kvällen skulle sependerats med Emma men hon är sjuk, lite tråkigt de. Men de får bli en annan gång helt enkelt.
Imorron blir det byta en tröja som ja köpt och sedan fortsätta leta efter skooorna! (desperat) JA!
Ha en trevlig och mysig kväll!

Ps: hade ingen camera igår för den är så gammal (hihi).


RSS 2.0