if you want to be happy, then be




And everytime I see you in my dreams I see your face




Hejsan mina vänner! Idag har jag spenderat dagen i stan. Jag har äntligen hittat något jag ska vara på Halloween på Lördag.. Ni får se de senare i veckan för vill inte avslöja tidigare. Nu ska jag krypa ner i soffan och kolla på en film. Hoppas allt är bra med er andra? så skönt med lov!
Vi hörs mer imorgon.


Yellow diamonds in the light And we're standing side by side




Hejsan mina vänner! Allt bra med er? Själv mår jag bara bra. Har hafft en väldigt lugn helg vilket var länge sen. Idag ska jag inte göra så mycket ska kratta lite ute nu sen får vi se vad som händer. Ska värkligen bli super skönt med lov nu de behövs verkligen. Imorgon ska jag in till stan för att hitta en halloween dräkt till Lördag. Jag har några exempel på vad jag ska vara men det är inte bestämt än, ni får se senare.
Vi hörs mer sen.


my mum told me when i was young, we all born superstars


kikade in på Nelly och hittade Lite snygga fodrar alla ligger under 500kr
så in och kika, Dom har även en massa rea!


dancing in the dark


Hejsan! idag är det Tisdag och idag ska jag gymma efter skolan en sväng. Sedan övningsköra med mamma lite senare. Nu sitter jag och väntar i skolan råkade komma lite tidigt. Men vi hörs mera senare!


Collide


Leona Lewis


Dot give up the beginning is always the hardest


Hejsan mina vänner! Helgen var as rolig med en massa dansande och skratt! Nu är det Måndag igen och en ny vecka. Denna vecka ska börja träna lite smått nu igen efter min långa förkylning som vägrar försvinna.. Igår hade vi vatten läcka här i Vallentuna så det gick inte att gå på toa eller dricka vatten!. Vi hade en spolning hemma i toaletten som alla fyra i familjen skulle dela på älskar sammarbete ibland. Det är iallafall bra att man får veta hur det är utan vatten lixom tänck barnen i afrika som har så varje dag. Nu förstår man hur jobbigt de är! Nu ska jag iallafall återgå till mitt jobb här så hörs vi mer senare.


My heart's a stereo It beats for your, so listen close




Hejsan mina vänner! Idag fyller min kära vänn Emma 18år Grattis! Har pratat med henne i tellefon tidigare och gud vilken lycka säger ja bara, jag minns den där kännslan så väll! Har glömmt berätta om gårdagen. Jag åckte med ett gäng sköna människor för att se inspelningen av Parlamentet som ni kan se ikväll på TV4 kl. 21.30SÅ MISSA INTE! Vi fick vara me och prata med alla komikerna och kolla bakom kulisserna mycket skojjigt och inte nog med de så fick vi varsin goddiebag när vi drog där ifrån as nice!. NU ska jag göra ansiktsmask och sedan lägga hår inpackning. Imorgon väntas det festligheter på stan med en massa trevlika människor för att fira Emmas födellsedag! Hoppas allt är bra med er så hörs vi mer senare! (gud va långt det här belv, aja.)


I Just Wanna Hold You


Hejsan mina vänner!
Jag sitter här i soffan där jag spenderat hela dagen.. Vaknade imorse med huvudvärk och sedan halsont! Har drukigt mängder med Te för att få bort det. Måste friskna till nu innan helgen! Nu ska jag ta och göra en till kopp Te och sedan krypa ner i ett varmt bad. Vi hörs mer imorgon!


BEAUTIFUL VINTAGE BEAUTY





Hejsan mina vänner! Jag har varit lite dålig på att uppdatera känner jag men det ska bli ändring på de nu. Idag har jag iallafall hunnit med en promenad i spåret och kollat lite match som vi tyvärr förlorade. Nu ska jag hoppa in i duschen sen krypa ner i den varma sängen. Imorgon har jag sovmorgon så vi hörs mera då! Sovgott!


if you dont live for something you will die for nothing


Hejsan mina vänner! Jag har varit hos Tandläkaren nu på morgonen och jag vart bedövad i halva ansiktet i tre timmar efter det, minde skönt vill ja lova! Nu är det iallafall en halvtimme kvar sen får jag äta något. Sjukt hungrig! Ska en sväng till Täby efter skolan med Filippa efter de ska jag Övningsköra! ikväll har jag ingen aning om vad som händer ska nog ta en film kväll hemma och ladda upp inför morgondagens festligheter. Vi hörs mer senare!



Tonight it's just you and me




Hejsan mina vänner! Förlåt för sen uppdatering. Jag har hunnit med en masa idag! Zumba,övningsköra och laga mat! Nu är jag helt slut i kroppen och har världens tränings verk i benen. Imorgon ska jag övningsköra efter skolan och gymma sen har jag inte så mycke andra planer får se vad som händer. Lördag ska jag fira min vänn Victoria som fyller 18 så då spenderas kvällen med henne och en massa andra. (Ska även hinna med att köpa en hösta jacka där på dagen) Vi hörs helt enkelt mer imorgon. Godnatt!


im just gonna stay here and always be the same




Hej igen! Nu är jag hemma och helt död efter gymmet. Har kollat på gray's också sjukt pännande! Nu ska jag hoppa in i duschen sen krypa ner i sängen. Imorgon har jag sovmorgon men slutar dock vid fem så måste sova tidigt iallafall. Men vi hörs mer imorgon Godnatt!


Strax..Boddy pump




Hejsan mina vänner! Vi arbetade idag hemma hos Victoria med vårat projekt arbete efter de drog jag till Briscotti för en fika med Emma vi pratade länge eftersom att vi inte träffats på as länge och efter de cyklade jag hem. Nu håller jag på att tagga inför Boddy pump ikväll dissade promenaden hihi men den får bli imorgon istället. Jag har funderat lite på mitt hår och jag är sjukt taggad på att boka tid igen för jag vill göra fler bruna slingor nu till vintern, men vill fortfarande ha lite ljust i håret så INTE brunett alltså. Men vi får se hur det blir med den saken. Vi hörs mer senare!


blue dress


Snygg Blå klänning från Nelly.com Finns även i svart!


I'll color your sky


Hejsan!
Just nu håller jag på och provar lite kläder i min garderob. Det är ju höst nu så det är fram med alla stickade kofftor och mysiga tröjjor. Idag har jag varit i spåret med mamma och sen övningskört. Imorgon ska jag gymma och sedan övningsköra. Hoppas allt är bra med er andra! Vi hörs mer imorgon Gosnatt!


Barnvakt


Hejsan mina vänner! Allt bra med er? Igår hade vi mysigt istan åt midda och pratade. Ikväll ska jag sitta barnvakt så ska dra mig iväg om två timmar ungefär. Kommer nog inte kunna blogga under kvällen så vi får höras lite senare! Hoppas alla får en bra kväll! Själv ska jag leka med två söta barn.


Vart jag mig i världen vänder står jag här med tomma händer


Be seduced



Här är lite härliga Boddy butter's från Victoria's Secret. Har själv en hemma som dofftar otroligt gott, du hittar dem här! http://www.victoriassecret.com/


Stickat


Dessa snygga tröjor kommer från Nelly.com och finns att köpa Härhttp://nelly.com/


Ny in köpta Tiamo






Godmorgon mina vänner! Nu har jag precis ätit frukost och ska kolla lite på Tv innan jag åker till skola. Dessa skor(bilden åvan) Köppte jag i stan för två dagar sen. Kommer från Scorett(Tiamo) kostar 699kronor. Super sköna att gå i och perfekt nu till hösten. Man ska dock smörja in dom ett par gånger för att de ska hålla sin fina färg. Älskar dom! Vi hörs mer senare.


stockholm- streetstyle




the heat


H&M/ Itbj- itemsbyjohanna/Ginatricot/Nilson/Lindex


Helluva Nite




Hej! Idag är det Tisdag vilket innebär shopping! Gaah har längtat så sjukt mycket!
Ska kolla efter ett par sjukt snygga skor som ja hitta igår på scorett sen blire väll mass stickade tröjjor och annat mysigt som följer med hem. Nu har ja Komunikation så ska fortsätta jobba, men vi hörs mer senare mina fina vänner! Ha en bra dag! 

 


You're never fully dressed without a smile



Hejsan mina vänner! Har inte hunnit blogga förens nu. Var ledig idag från skolan så har varit i Täby cemtrum en sväng. Fick med mig ett snyggt armband hem som jag visar imorgon. Har också hunnit vara ute i spåret med Filippa och kom nyss hem. Nu ska jag skriva lite på en uppgift som jag har sen ska jag ta coh hoppa i säng. Imorgon ska jag en sväng till stan för shopping sen blir det Boddy pump mot kvällen!
Godnatt så hörs vi mer imorgon!


just something



H&M/Nelly.com/Topshop/H&M/Topshop
Letade runt lite på nätet och hittade detta, sjukt snyggt!


is every one here make believe






Im not that girl


Hejsan Idag är det Måndag! En ny skol vecka med saker att göra. Nu ska jag filma så vi hörs mer senare
!



RSS 2.0