C’mon Get Me Get Me On The Floor DJ What You What You Waitin' For...


Hejsan mina vänner!
Jag har väldigt brottom nu så kan inte skriva om allt som hände igår! Vill bara säga att de var en otroligt rolig kväll massa skoj skratt och dans precis som de ska vara! Idag kör vi igen!! Kommer bli as roligt, Brasa och annat skojj, men först ska jag till våra gäster på midda och andra trevligheter. Hoppas allt är bra med er andra? så hörs vi mer senare, massa kärlek!
Ha en as rolig kväll nu!


But you own the place Where all my thoughts go hiding


Hejsan mina vänner! Idag har jag haft en underbar dag. Började med Teater som var sjukt rolig slutade vid 11 efter de tog vi tåget till Täby.c för lite shopping gick sen till Tibble skolan för att hänga med Emma och Madde innan vi skulle fika. Vi drog till Täby.c igen och fikade och pratade om allt möjligt skojjigt, det mycket trevligt och mysigt. Jag fick med mig en del små saker hem så jag ska lägga upp bilder senare, nu ska jag läsa lite hur Historiaboken sen ringa ett samtal till Isabelle. Vi hörs mer imorgon mina fina!


you don't even know me..


Vad i helskotta gör jag uppe nu? Okej så här var det!.. Jag har inte kommit i säng än, för jag nyss druckigt Te och har vi tur kanske jag somnar med lite sömn inatt. Om jag inte väljer att sitta uppe hela natten, jag börjar ju ändå runt tio imorgon så de blir ju en lång sovmorgon ändå. Nej! Jag är för trött för att sitta här och hålla på och babbla om saker och ting! Känner mig typ irriterad över en massa saker som jag igentligen inte borde, ingen ide' att dra upp allt här ingen förstår nog ändå och sen är det ju som det är, inget ja kan göra lixom. 
 Vi hörs mer imorgon mina vänner Sov gott!
 


Så snyggt!


 Jag älskar verkligen ryggen på denna snygga klänning. Kommer somsagt från Forever21 och kostar ca 300kr det är ju nästan ett måste till Sommaren!


Baby Let Me Blow Your Mind Tonight



Gud vad det känns som sommar, jordgubbar och gamla favorit flick artisten Britney Spears i öronen! Kan det bli bättre! Gud vad jag kommer ihåg att man sod och dansa åt henne framför spegeln. Jag var nog inte den ända som gilla henne(hehe) Tur är väll att hon är lika bra än idag. Vi hörs mer senare!
 


I'm strong enough to climb the highest tower. And I'm fast enough to run across the sea.


Hej mina vänner! Jag har varit en sväng efter skolan och gymmat. Super skönt att springa va sig lite och träna, behövdes verkligen så nu känns det som att jag är på banan igen! Iallafall så ska jag skriva lite på min kriminologi uppgift och sen blire lite jordgubbar i solen super naajst, ni får ha det så bra så hörs vi mer senare!
 


Klänning


Snygg sommar klänning från ginatricot 299kr
 


You're a song Written by the hands of god



Hej mina vänner!
Sitter just nu på kriminologi lektion och måste jobba aset av mig för att bli klar så jag kan inte blogga så mycket nu! har ändå inte så mycket mer att säga än att det blir sola efter skolan sen Gymma! Sjukt taggad. Men vi hörs senare alla fina!


Wohoo!


Nu har äntligen min Bikini och mina söta små ballerina från H&M kommit! Mamma kom nyss hem med dessa paket och fick mig på bättre humör. Skulle däremot kunna täncka mig Bekinin i den röda färgen också, ska nog beställa hem den lika bra med lite nya till sommaren, så söta!. Till baka till pluggandet och försöka hålla humöret uppe medans alla andra dansar röven av sig! AH, känner mig lite som Askungen när hon inte har nån klänning eller frå gå på balen(höhö)


När vi går hand i hand under stjärnprydda himlen. Precis som de gjorde i den där jävla filmen.




Hej mina fina vänner! Jag kom nyss hem slutade skolan igentligen vid 11.20 idag så drog till Victoria efter lunchen för att plugga. Vill inte påstå att vi fått så mycket gjort men lite iallafall. Jag är otroligt leddsen för att jsg inte kan gå på skivan ikväll som tydligen ska va bra. Har ett stort prov imorgon som hindrar och såklart lite annat. Jag som verkligen vill gå, typiskt att alla ska fylla så sent på året! Nu ska jag dra fram böckerna här, ju fortare jag blir klar har jag mer tid för annat sen. Hoppas ni hafft en bra dag som jag har! Vi hörs mer senare.


Klänning


Denna snygga klänning till ett par höga pumps och bruna ben! Så snyggt!


Spirit Never Dies


Lite saker från Spanien!


2011-04-25




Hej mina fina vänner!
Jag kom hem från Spanien igår och är super nöjd med resan och all underbar mat. Vi har solat och badat istortsätt varje dag och de var mycket avkopplande måste jag säga. Igår träffa jag Isabelle och vi mös sönder och hade en massa att prata om somvanligt. Senare på kvällen träffa vi Emma och vi satt och mös på hennes altan tills vi beslöt ocs för att dra hem. Idag har jag mest solat och städat hela huset (mycket duktig) känade faktist pengar så är nöjd! Emma kom till nmig vid 1 sen satt vi på min altan i solen och prata lite tills vi tog en promenad ner till centrum och sen hem. Nu sitter jag här och ska snart ringa ett samtal så vi får höras mera senare! Ps: Beromursäkt för dålig uttadering men nu är allt "normalt" igen, ha en super bra dag alla!


klänning


Hur söt är inte den här klänning från H&M, kostar ca 400kr ett måste nästan till sommaren!
 


Aloha mi amor


Mina fina vänner, just nu taggar jag inför resan imorgon, snart är allt packat och klart! nu fattas bara musiken men den är på gång här. Hoppas allt är bra med er andra! Vet inte om jag kommer hinna blogga så mycket när jag är där nere! Ska försöka fixa ett tidsinställt inlägg imorgon, sen får ni vänta tills jag kommer hem igen! Ni får ha det så bra här hemma i Sverige. Planet går sju imorgon så inte så farligt som jag trodde, kommer hem igen på Söndag.Fick nyss reda på att det finns ett gym där nere, så nu ska det tränas och inte ligga på latsidan!!
Kärlek till er alla och ta hand om er!


standing on the fringes of life.



Hejsan! Jag har varit och träffat Emma och vi gick till centrum med hennes söta lilla syster Klara och köpte glass. Sen gick vi hem till henne igen och bara prata och sola super mysigt. Nu ska jag sätta igång och kratta buskarna, vad gör man inte för lite extra pengar, iallafall sen ska jag övningsköra och dra ut och springa tänckte jag. Har ingen vidare lust att gymma när det är så sjukt varmt ute, då kan man ju lika gärna springa ute. Men vi hörs mer senare, ha det grymt så länge!


Penny dress


Sommar klänning från ginatricot.


underbart väder!




Hej mina fina vänner! Gud vad man gärna skulle vilja bada i havet nu! Så varmt och skönt ute. Har åkt med Isabelle till centrum och köpt glass, sen har vi åkt lite i hennes bil och lyssnat på bra musik. Nu ska jag sätta mig på altanen igen och fortsätta sola innan jag börjar att packa. Ingen aning om vad jag ska ha med mig men de lär jag nog komma på.
Vi hörs mer senare!


Hit The lights


Blek som snön(hehe), men här är iallafall årets första bild i shortsen!
Har rensat lite i garderoben och märkte att jag behöver lite nya shorts så ska kolla i spannien när jag åker dit, om jag inte hinner till Täby imorgon. Nu är Isabelle påväg hit så vi hörs senare!


sommartider


Sjukt bra låt!

Hjesan! Idag ska jag baka bullar med Jessica och Isabelle. Efter de ska jag försöka gå en promenad i det fina vädret! Har solat nu i snart en timma lyckades sommna(hehe) sen blir det att packa för resan på Onsdag! Vi hörs mer senare!


We let the fire be the light Sky is the floor tonight



Hjsan mina vänner! Har varit med Julia idag och gissa vad vi gjorde. Jag som varit så otaggad på att gymma idag och hade inte ens planerat de från början, hade dessvärre inge val när ja släpades dit idag. Iallafall så va vi inte där länge och tur va väll de för hemma väntade min favvo mat!! Har ätit för 20 pers känner jag nu så lär ju rulla fram. Ska strax ringa Julia, så vi får höras mera imorgon. Då ska jag baka bullar eller annat med Isabelle och Fridas lilla syster Jessica, ska bli mysigt!. Vi hörs mer då! Ta hand om er.
 


smoothie



Aldrig helt fel med en super god hallon smoothie i det fina vädret.


siså där idag

Hejsan! ja går dagen var mycket lyckad och jag hade super kul!! (tack till alla som va med) Isabelle och jag har stdat och varit duktiga! Idag ska jag tare lugnt ta en promenad och sola som satan!! Har inte så mycket att säga just nu förutom att jag ska träffa Julia vid fyra tiden får se vad vi hittar på! Ni får ha det så bra så länge så hörs vi senare!


Searching For Inspiration


Godmorgon! Nu har jag vaknat och ska dra ner till gymmet med Julia lite senare! Men först ska jag tvätta bilen. Det är underbart väder ute så jag tänckte sätta mig ute ett tag däremot blåser de som satan men de blir säkert varmare snart.
Ni får ha en super bra dag så hörs vi mer senare!


fashion fades



Hejsan mina vänner! Nu är jag hemma från Frida. Vi har varit där och myst hela kvällen, kollat på harry potter, ätit chips, poppcorn och pratat om gamla minnen, sjukt mysigt har det iallafall varit. Jag hade ingen större lust att dra ut ikväll kännde att en hemma kväll inte var riktigt helt fel. Imorgon blir det Sleepover hos Emma med Isabelle, kommer bli grymt mysigt! Tror också jag ska dra en sväng till gymmet under dagen om jag får tid till de! Hoppas vädret håller i sig med för jag ska sola lite. Vi hörs somsagt mer imorgon. Ha en bra kväll alla!
 


nu inviger vi grillen!


Hejsan! Nu ska jag gå ner och göra sallad, det är nämligen dax att inviga grillen för iår! Ska bli sjukt gott. Super skönt med lov nu äntligen kan jag lägga böckerna på hyllan och bara ta det lugnt. De firar jag med Isabelle och Frida ikväll, vi ska mysa galet sen får vi se om vi drar ut lite senare somsagt det vet man ju aldrig. Hoppas allt är bra med er andra? Nu ska jag gå ut i det fina vädrer igen. Älskar att våren äntligen har kommit!
Ha ne super bra kväll om vi inte hörs mer seanre.


Coconut Tree


Här är en super bra Fredags låt!


Fredag 2011-04-15


Hejsan mina vänner! Idag är det Fredag och jag har inga större planer för kvällen utan får se vad som händer. Nu sitter jag med lite musik i Media rummet och försöker få i hopp min film här men de går ju inte så bra.
Vi har också fått fåra omdömen idag och jag blev väldig glad över mina, as bra att jag inte har IG i nått iallafall.
Det är ju lov nu också så de är ju super skönt! Vi hörs mer senare!



Conscious collection



Lite nytt från H&M's nya Conscious collection och sen några toppar från ginatricot.


All My People


Den här låten får mig att täncka på sommaren.


Grushenka's Dreams



Hejsan!
Jag kan inte fatta att jag varit så här trött och somnat efter skolan nu dom senaste dagarna. Jag bara ligger i soffan och orkar inte göra ett piss känner ingen orka alls för något fast jag har en massa saker att göra igentligen.. Vad är felet? Sårt att resa på sig kanske? aah har bara lust att somna om igen och sova så jäkla trött på allt äckligt plugg och allt som har med skolan att göra över huvudtaget, ska bli skönt att jag snart drar till varma Spanien för en massa sol och shooping behöver verkligen bli brun nu också känner jag! Det är ialla fall inte förens på Onsdag som jag åker och bli borta fyra dagar(om jag inte har fel nu). Ska mysa galet med flickorna i helgen, de beröhver vi! Sen ska jag äntligen få träffa Emma som jag inte sätt på år och dar! Men nu måste jag lyfta på röven och göra lite vättigare saker fast jag ingentligen inte har lust.. Vi hörs mer senare!


H&M


Söt blus från H&M.com kostar ca 199kr.


Torsdag 2011-04-14


Godmorgon! Har kommit till skolan nu och jag ska börja jobba. Har sovit as dåligt i natt men hoppas jag klarar av skoldagen iallafall. Träningsvärk i kroppen från igår också, ja som inte tyckte jag tog i så mycket! Vi får höras mer senare!  


bump and grind


September är alltid lika bra att gymma till.
Nu blir det att dra fram böckerna och jobba har en del saker att plugga på.


2011-04-13



Topp från BIKBOK.com kostar runt 199kr/st


You're never fully dressed without a smile



Godmorgon! Nu sitter jag på kriminologin och ska skriva på mitt arbete som jag inte kommit så långt med. Är lite trött så de var ganska svårt att kliva upp imorse med! Hade världens sjukaste dröm med haha, nu ska jag börja jobba igen så vi får höras mer senare! Ska somsagt till gymmet efter skolan är taggad för ett hård pass. 


spets



Kommer från ginatricot.com söt spets kring armarna och längst ner kostar 200kr
 


Girl don't feel outta place


Typiskt mig och smälla i mig en massa onyttiga saker efter en lång powerwalk med Filippa! Men vad ska jag göra så sjuuukt sugen hihi. Och när de bara ligger där och ingen äter de så är de väll lika bra och äta uppde istället för att de ska behöva bli gammalt. Har jag inte lite rätt nu! hehe sak samma, nu ska jag snart krypa ner i gosigasste sängen och sova för jag behöver mycket sömn! imorgon väntar gymmet! Vi hörs mer då!
 


The Lazy Song


Finns nog ingen som är så bra som Bruno Mars


Tisdag 2011-04-12

Hejsan! idag mår man verkligen som man förtjänar så här dagen efter! Sjukt skojjigt igår iallafall har sovit istortsätt hela dagen. Men har varit och träffat Isabell och Frida, fick världens bästa kladdkaka som bakis mat! Sjukt gott. Nu ska jag gå hem till Armina och hämta mina saker jag lämnat där från igår. Sen blire lite övnngskörning och super god midda! Vi hörs mer senare! Tack till alla tjejer som var med igår och gjorde kvällen grymmt rolig!


2011-04-11

Hejsan Mina vänner! Nu sitter jag på sista lektionen för idag! Sjukt trött så ska gymma efter skolan en stund sedan hem sova en stund och sedan vidare för att fixa mig inför kvällen som kommer bli gryyyymt najs! Som tur är så blev våran lektion imorgon bitti inställd pga att läraren var dubbel bokad! Super bra för min del. Vi hörs mer senare nu ska jag skriva lite på kriminologin så ja kommer någon vart med det här arbetet!


söndag 2011-04-10

Hejsan! gud vad jag varit dålig på att uppdatera ihelgen.. Sorry för de! Dagen har varit full shmeeckad med en massa saker typ som plugg, vänner, gym och övningsköra! Ja de är väll dagen i all ära. Nu ska jag tvätta håret sen hoppa i säng! Har en lång otroligt rolig dag framför mig imorgon!! Vi hörs mer då! Sovgott.
ps. Bilder på mina nyinkäpta små saker kommer under veckan så håll koll här.


ibland får man bjuda lite på sig själv..





Lite bilder från gårdagen som spenderades hemma hos Victoria med lite nytt trevligt folk och såklart gammla ansikten. Vi hade en trevlig kväll! idag skulle jag gått till gymmet men jag känner ingen större lust så det får bli imorgon istället, har sjukt ont i armarna. Ska ta en promenad snart med mamma sen bir det lite övningskörning och efter de träffa finaste Julia för lite prat. Igår inträffade också en tragisk olycka i vallentuna, fick veta de imorse och riktar nu mina tanckar till familjen, Vila i frid!. Vi hörs mer senare, nu ska jag gå ut och göra lite nytta i det fina vädret. 
 


Friday'


Man kan se lite på den övre bilden att jag klippt mig. Det är inte mycket men ändå skönt att bli av med det slitna.
Nu ska jag göra lunch sen bär det av till skolan för lite Media.


mr saxobeat


Guud kan man vara mer kär i en låt!! Jag tror jag gått och sjungt på den här hela veckan. Den här låten ska spelas mycket i kväll säger jag bara..

Idag är det Fredag! WHOO och jag har sovmorgon till 12.00 så himla skönt. Har sovit fram tills nu och de är nog dax att börja göra sig iårdning. Får skuss av pappa till skolan vilket är bra för jag orkar verkligen inte gå. Har sån himla träningsvärk i bena så gud vet vad!, men de är ju så de ska va om man kryddar med träningen lite extra(hehe) Sak samma, har media idag så ska försöka sätta i hopp min film. Efter skolan ska jag en sväng med Filippa till Täby.C och försöka hitta något att ha på mig ikväll. Vi ska nämligen hem till Victoria med underbara flickor och annat folk. Kommer bli super bra! Men vi hörs mr senare! Ha en bra Fredag.


love shose


eftersom att jag fått en mssa pengar när jag fyllde år, så tänckte jag sattsa på ett par snygga högklackade pumps till sommaren. Vet dock inte vad jag är ute efter men något i denna stilen är ju inte helt fel!(love). 
 

Eller varför inte ett par blå:a till bruna snygga ben!


kör bah kör


Jag sitter just nu i soffan efter att ha åkt en sväng i bilen, så sjukt kuuul åh vad ja ska köpa en aas snygg cool bil när jag har råd med de!! Nu ska jag plugga lite sen blire att köra en sväng igen (hihi) Klippte mig idag också, blev mycket bra så nu känns håret nytt och fräscht, har fått as mycket bra tipps idag som jag kommer ha använding för. Bland annat ett as bra shampoo, som är så de man får hos frisören. Älskar när håret blir så där tjockt och snyggt! Annars har dagen gått hyvsat fort och jag har hunnit spela in alla mina scener till min film. Hoppas bara allt blir bra nu är dock lite orolig över vilka låtar som ska vara med men de får jag lista ut när jag kollar igenom filmklippen. Kommer inte blogga på ett tag nu men jag hör av mig senare om jag får tid till de. Ville bara säga att jag också är taggad för imorgon(hihi) Heje så länge. 


why look up to the sky when all the stars are in your eye?


Snälla ge mig sommar!

Ny duschad efter ett inte så jobbigt gym pass. Träffat en gammal vän idag och vi gick och gymmade efter skolan, de har varit mycket trevligt var ju ett tag sedan vi sågs. Vi har planerat kommande skiva så ska bli super skojj!! Ni kan ju bara gissa vad ja ska vara? hihi ni kommer iallafall aldrig mer se mig så igen kan jag ju säga..
Hoppas allt är bra med er andra? Nu ska jag plugga vilket jag blivit min nya vardag! Hejså länge.


BikBok





This is a prayer for the wild at heart.




Tisdag 2011-04-05


God morgon!
Nu har jag precis ätit frukost och ska snart sätta mig i bilen och åka till skolan. Har en rätt lång dag idag men jag tror jag klarar den, ska gymma efterskolan med en gammal vän ska bli skojjigt. Hoppas allt är bra mer er andra så hörs vi mera senare!


Jades24.com



Övningskört och pluggat idag nu äre derby på Tv och filippa kom nyss så nu ska vi kolla matchen och hejja på älskade Djurgården. Vi hörs mer imorgon!


Black is Back


Snygg enkel Jumpsuit från H&M kostar 149kr.


Måndag 2011-04-04


Hejsan! idag är det Måndag vilket är början på en ny vecka, själv hatar jag Måndagar för det är alltid stressigt. Men,men lika bara att börja jobba så man inte hamnar efter. Vi har nu börjat med ett nytt tema igen "60SEK hotspot" heter den och de ska gå ut på att vi ska spela in en liten kort film om oss själva(hehe) får se hur de går nu da, hoppas allt är bra med er andra. Vi hörs mer senare!  


Söndag 2011-04-03


Nu sticker jag iväg till gymmet ett tag, vi hörs mer senare!
 


Baby we're going Somewhere you've never been before


Jag hitta ett par bygg byxor hemma, fick lite funderingar på skivorna nu. 

Isabell åkte för drygt en timma sen, vi har myst hela morgonen och ätit god frukost. Idag blire en massa plugg eftersom att jag legat på lat sidan hela helgen, damsuga behövs med så lika bra att sätta igång med allt som behövs göras innan jag börjar med annat onödigt. Vi hörs mer senare!


lördag 2011-04-02



Åkte med familjen till några bekanta för att äta god middag och umgås. Hade as roligt och trevligt. Tog sällskap med en gammal barndomsvän till Centrum för att sedan åka med Isabell hem till mig. Nu sitter vi här lite döda från gårdagens festligheter som var mycket lyckade!. Vi sitter i soffan med en massa god saker. Isabelle ska stanna över natten och vi lär ju mysa sönder som alltid! Ni får ha en fortsat mysig lördag så hörs vi mer imorgon.


lång klänning


Snygg sommar lång klänning från Bik Bok kostar runt 200kr


Fredag 2011-04-01


Hejsan! Det är
 första April och jag har redan blivit lurad!! haha lite kul. Drog en sväng till gymmet i morse och gick sedan för bi skolan för att hälsa på mina flickor. Efter de så gjorde jag några ärenden i Centan och nu har jag cashflow. Ska fixa mig nu och sedan ta tåget för att dra till stan med Emma, hoppas på lite shopping och annt skojj. Ikväll får jag sovsällskap av Isabell och sedan får vi se vad kvällen har att bjuda på. VI hörs mer senare alla söta!


RSS 2.0