blir blind när alla lampor lyser!


Hejsan mina vänner! Jag är usel på att blogga men ska lova att bli bättre. Idag har vi allafall varit och badat med mina små kusiner som kommit hit och ska stanna några dagar nu. Imorgon väntas jobb mindre skojj så ikväll blire lugnt med lite film och poppcorn, så vi hörs mer imorgon! sovgott!


pumps


Jag letar somsagt efter ett par snygga höga pumps här har vi några alternativ.


mini golf


Bror slår lite men han var ju dock inte lika bra som mig(hehe)

Hejsan mina vänner!
Idag var jag och familjen och spelade lite minigolf. Duktig som man är så vann man också, 28poäng! Super nöjd måste jag säga! Ne nu ska jag packa lite för imorgon rullar bilen vidare mot Göteborg. Där ska vi stanna en dag gå på Lisseberg och sedan åker vi hem på Tisdag efter shoppingen. Vi hörs mer imorgon!


lite nytt


Svarta höga Jeans shorts H&M 249kr 

Bega byxor VeroModa 299kr 100kr

Fick med mig lite nya saker idag. Nu blir det middag efter de ska jag ut och springa med huvudvärk, inte det roligaste men de går nog över snart får vi hoppas. Ha en bra kväll ni andra!


Lördag 2011-07-23


Hej mina vänner! Nu sticker jag in till stan för lite shopping, vi hörs mer senare!
 


just the way you are




Tog lite bilder tidigare idag när jag var ute. Nu sitter jag och lyssnar på nyheterna om den tragiska händelsen i Oslo ikväll. Helt sjukt! Vi hörs mer imorgon.


dresses


Någon av dessa klänningar funderar jag på att införskaffa till en kommande 18s fest den 6 augusti. Temat är "Röda mattan", tänckte något enkelt med höga heals(som också ska införskaffas), något enkelt smycke och en snygg kuvärkt väska till. Har inte riktigt bestämt mig än och kommer givetvis lägga upp lite fler förslag. Vad tycker ni?
 


fredag 2011-07-22



Hejsan mina vänner! Allt bra mer er? Själv mår jag bara bra, ska snart ut och springa lite tänkte jag. Annars har jag cyklat en del i stan idag och träffat lite trevligt fålk. Ska försöka hinna med att fotta lite också så ni kan få se hur det ser ut här. Dock har min mobil sämst kamera så den skippar vi att fotta med men ska försöka hitta kameran och se om de kan bli bättre bilder där(hehe). Nu ska jag gå och umgås lite med min kusin som är här så vi hörs mer senare! 


torsdag-07-21


Hejsan mina vänner jag är uppe tidigt idag redan vid 9 gick jag upp för att sola. Idag väntas det sol och sen ska jag ut och springa samma runda som igår igen. 7.5km dåligt död man är efter hehe. Ikväll ska vi hem till mina små kusiner på middag så ska försöka ta lite fotton då. Hoppas allt rä bra mer er andra så hörs vi senare!
 


onsdag 2011-07-20



Lite snygga jeans shorts till sommaren.


spring tur



Nu drar jag och mitt ass ut och springer efter en dag i solen. Hoppas allt är bra med er andra där hemma? Så hörs vi mer senare kramar till er!


Sassymanii



Snygga saker nu till sommaren! Min favorit är den vita virkade med fransar mycket
 Sjukt snygg till ett par jeans shorts och flätat skärp.


Onsdag 2011-07-20



Hejsan mina vänner! Jag har nyss varit framme på stan en sväng med min mormor vi fikade lite och kolla runt. Nu ska jag lägga mig i solen lite måste hålla färgen känner jag. Vi får helt enkelt höras mer senare! Ha en bra dag!


tisdag 2011-07-19



Lite bilder från Rhodos, de kommer fler senare. Nu sitter jag iallafall och kolla på alsång på skansen med min lilla kusin här. Vi ska snart gå upp och äta lite jordbubbar. Hoppas allt är bra med er andra? Med mig är det bara bra! Lite trätt från gårdagen. Drog med Filippa och lite sköna grabbar till en kompis och det sluta med att jag kom hem vid fyra.


hej mina söta vänner!

Jag har inte hunnit blogga nått dom här två veckorna vi varit borta tyvärr:/ men jag är iallafall hemma nu och jag mår bara toppen! Flygresan gick bra och de var lite kul att träffa bekanta på flygplattsen höhö. Dessa två veckor har varit undebara och as roliga! Drog ut med två härliga killar från Norge och en massa andra sköna människor som jobba på hotellet så man kan säga att jag har hafft det bra, vi har också hyrt gip och åkt till otroligt fina platser/ställen(bilder på de kommer). Det finns nog ingen annan än jag som testat alla drinkar i baren på Mytos Beach Restort den saken är säker! Rhodos var grymt och jag ska lätt ditt nästa år igen! Nu ska jag packa lite för vi sticker tydligen till mormor och morfar ett par dagar medans mina vänner drar iväg och festar på Kos så ska jag sitta och roa mig med min data...

Vi hörs mer senare!


Last friday night


Katy Perry


Lördag 2011-07-02


Hejsan mina vänner!
Hade en otrolig trevlig kväll igår så ett stort tack till Frida! Idag har jag varit sjukt seg och inte mått nå vidare als men det är smällar man får ta. Har packat heladagen och fixat för kl 5 går taxin till Arlanda och sen vidare mot Rhodos! Sjukt taggad, har paratat med min kusin och vi har bestämt en dag vi ska festa sönder, kommer bli as roligt! Ser också ramemot att bada och sola känner att jag saknat de lite gran. Hoppas allt är bra med er? Ikväll ska jag bara ta det lugnt det lär behövas så vi får höras så fort jag kommit fram till Rhodos!
 


2011-07-01




Hejsan mina vänner idag är det första Juli!
är lite trött men de gäller att Tagga återigen nu för ikväll ska vi Fira våran vän Frida som fyllt år igår 18år blev hon. Så ikväll blir det tjej midda och sedan hoppas vi på en massa röj! Nu ska jag iallafall göra mig iårdning så jag hinner med allt som ska fixas. Ber om ursäkt för dålig bloggning men lovar att bättra mig så fort jag har tid igen! Massa kramar till er alla och ha en super bra kväll!

 


RSS 2.0