BikBok.com



Nu har alla snygga Sommar Bikinisar börjat ramla in i affärerna, dessa är från BikBok.com. Min favorit är den Oragna Kostar runt 129kr/delen och 99kr/delen.


slutat ja fast, Nee!..

Har slutat nu fast ändå inte... Ska sitta och jobba matte nu i en timma med några flickor från klassen tackvare Per! Ah, jag är så jäkla trött efter idrotten tog i allt vad jag palla så de blir inge gym för min del idag. Tur att man är ledig imorgon så jag kan dra dit och gyma igen allt. Får sällskap av Emelie! Hoppas allt är bra mer er andra vi hörs mer senare!


people are people. And sometimes we change our minds.


Hejsan! Sitter i skolan nu och har Engelska. Är sjukt pigg idag kanske va för att jag gick och la mig hyffsat tidigt igår med vad jag brukar göra. Idag ska jag plugga(har fortfarande en del kvar att göra) och sen får vi se om det blir en sväng till gymmet efter skolan, men de beror på hur död jag är efter idrotten. Hoppas allt är bra mer andra? Det är fint väder idag så passa på att vara ute! Vi hörs senare.
 


2011-03-31


Denna snygga Topp kommer från H&M.com och kostar 199kr
 


H&M


Vad tycker ni om denna? Funderar på att beställa hem den i helgen den är på REA as bra ju!

Ska åter gå till plugget, snart klar!! Vi hörs mer imorgon God natt!


Sweetness


Hejsan mina vänner! jag vakna nyss efter att ha sovit en stund, behövdes värkligen! Är verkligen så sjukt trött idag. (ingen aning om varför) Åkte tidigt till skolan i morse för att jobba matte med några från klassen, de gick bra så vi skutade runt 11. Åkte en snabbis till täby efter de och åt lunch med Victoria och Isabelle sedan blev det lite shopping för min del. Har hunnit träffa madde ett tag och prata en massa och nu blir det plugg tills sent i kväll, Ah så otaggad.. Jaja de måste göras så lika bra att börja. Hoppas allt är bra mer er andra? Vi hörs mer senare!
 


Blus


Snygg party Blus från ginatricot.com kostar 249kr
(skrivit fel på texten på bilden, de ska stå .com) 


because after all flaws,dreams and hope are the only things that spilts us from the animals.


Hejsan! Nu sitter jag här igen, har varit en sväng på gymet efter skolan mycket skönt vill jag säga. Körde väldigt hårt idag med både spinning och mage så får hoppas de känns lite. Har satt igång med plugget igen(vilket inte är ovanligt) och lyssnar på lite musik för att orka. Har ialla fall hittat en sommar låt! som jag kommer lyssnapå en del på i sommar, den heter Ma Cherie- Dj Antoine. (Kan lägga upp den lite senare) Hoppas allt är bra mer er andra? Sjukt tråkigt väder idag och väldigt omväxlande. Vi hörs mer senare!


försov mig idag!


Hejsan mina fina! Jag sitter just nu och jobbar med Media så har verkligen inte tid med annat nu. Har inte så mycket mer att säga mer än att jag försov mig imorse. Hoppas allt är bra med er?


Hittelön!


Passar på att efterlysa mina nycklar här! Dom är spårlöst borta sen i Torsdags. Och på dom är det både skåpsnyckel och hemnyckel det är alltså bara två nycklar. Mindre kul om någon nu bryter sig in här..Anntar att jag får fortsätta leta efter dom, om någon vet något så vore det jätte snällt om ni hörde av er till mig så fort dsom möjligt! Jag erbjuder hittelön till den som hittar dom. Så sätt igång och leta!!! Efter flera timmars pluggande är jag fortfarande inte klar, att man ska behöva skriva en bok för att läraren ska bli nöjd. Ne nu ska jag hoppa in i duschen och sen leta som satan här hemma! Vi hörs mer imorgon mina fina, sov gott!
 


love life and life will love you back.


Hejsan! Nu blir det snart gym! Super taggad. Ska skriva lite på kriminologin nu och sen möta mammi. Hoppas allt är bra med er? Själv är jag as hungrig men får stå ut en timme iallafall. Det blir lite övningskörning idag också ska bli skojj. Ikväll väntas plugg, Men vi hörs mer senare när jag kanske har lite roliogare saker att prata om! Ha det så bra så länge!


JEFFREY CAMPBELL


Snygg sko från Nelly.com


An Angel's Revenge




Chris Brown - Yeah 3x


Godmorgon! Slänger in en bra låt här den riktiga videon funka inte så ni får nöja er med den här!, sitter nu i skolan och väntar på att min första lektion ska börja! Är sjukt trött och har ont i huvudet, känner mig typ lite sjuk men de kanske bara är inbilning. Slutar runt halv 4 idag och efter de ska jag vänta på mammi sen ska vi gymma tillsammans, Vi hörs mer senare fina människor!


helgen är över

Hejsan mina fina vänner! Min helg har varit super lyckad och jag är otroligt glad för alla pressenter jag fått av alla, det uppskattas vekligen! Så ett tack till de! Jag vakna upp i min säg med två trötta flickor i morse, det har varit en super mysig morgon med Isabelle och Victoria och vi fick otroligt många skratt anfall som alltid älskar de. Jag har städat en del och varit iväg och köpt nya träningsskor+ pluss lite annat smått i Stinsen med mammi, som jag visar imorgon i bloggen! Har också övningskört för första gången på motorväg idag och de gick över förväntan, nu är det bara mer körning i veckan med mamma sen blir det att byta bil! Nu är jag mer eller mindre super taggad för morgondagens träning!! Ska skriva klart mitt arbete nu men vet inte riktigt om jag hinner klart med hela, har tyå två sidor kvar bara(shit..) Aja vi hörs mer imorgon!  


forever21.com


Snygg enkel tröjja från forever21.com kostar ca 200kr


fredag 25/3



Godmorgon! Vaknade för en timma sen Sjukt skönt med sov morgon! Har dock lite ont i huvudet men de ska nog gå över. Idag är det Fredag och den ska bestå av att plugga till en viss del, hoppas allt är bra mer er andra? Och gå ut nu i det fina vädret! Äntligen börjar det närma sig sommar här, sjukt skönt! 
 


walk walk fashion baby

189129_10150111548328431_680143430_6323470_341509_n_large
Hejsan alla! Jag är helt slut igen efter idrott i skolan + träningspass på gymmet! Shit. Kommer ha räningsvärk i magen imorgon för de var nog de som jag träna mest idag! Klantig som man är så har man skol-datan i skåpet i skolan, jag som behöver plugga. Men de går nog att fixa ändå, Hoppas allt är bra med er andra. Ska gå och plocka disken nu sen ducsha och sedan blir det lite pannkakor med sylt och grädde! (det är ju pannkaks Torsdag ni vet) vi Hörs senare om inte annat imorgon!


helt slut!

Hejsan! Nu är jag sjukt trött efter ett hårt gympass och lite extra träning här hemma på matten(hehe) Har kännt mig konstig i magen hela dagen och vet dock inte vad det är men tror att de är något jag ätit! Får hoppas det går över nu när jag får lite lassange imagen(om jag orkar det vill säga). Jag skulle ha pluggat idag men är sjukt trött så jag får se om jag orkar sen. Nu blire käk så vi hörs mer imorgon!


never sacrifice who you are just becaouse someone has a problem with it


Hejsan! Nu sitter jag i skolan och väntar på att min lektion ska börja. Slutar 11 idag så de blir lunch här sen drar jag hem för att hämta gymkläder och vidare mot gymet! Hoppas allt är bra med er andra så hörs vi mer senare.
 


arenbi Dreamer


Min favvo väska, Sjukt kär! Jag ska leta efter dig!!
 
Mysig fika med Madde idag och sedan en lång promenad hem i vårvädret.
Sitter just nu och pratar med Isabelle i Skype mys,mys! Dax att sätta igång med lite plugg här. Hoppas allt är bra med er andra. Ps. Har fixat gymkort idag nu är jag sjukt taggad ville bara berätta de! Vi hörs mer imorgon!


Rocketeer


Snygg Jumpsuit från H&M kostar 249kr


underbart!

Hejsan! Sitter nu i skolan och ska precis börja arbeta. Är sjukt trött från gårdagen, ibland är det jobbigt att fylla år! Ne nu ska vi inte va sånna, Älskar att jag äntligen efter all denna väntan och nedräkningar är 18 år. Vill ännu en gång tacka så hämskt mycket för alla fina Gratulationer så snälla ni är! Ne nu ska jag fortsätta med de som verkligen behövs göras. PLUGGA! Vi hörs mer senare. 



you can have it all but how much do you want it?

Hejsan alla underbara! Jag har hafft fin besök av ett gäng underbar Tjejor här under kvällen och vi har myst en massa och hafft tjej snack som alltid älskar det! Fick en massa underbart fina Pressenter som jag verkligen kommer använda flitigt! Jag vill ännu en gång tacka så mycket för dem! Älskar att fylla år så kul!!!:D Nu ska jag ta och bädda ner mig i sängen för jag är ganska trött efter denna dag! Har en massa plugg som väntar för imorgon så imorgon blir det en plugg dag! Sedan ska jag fixa mitt kort på Gymmet också ska bli sjukt kul! Hoppas ni hafft en underbar dag trotts de dåliga vädret. Vi hörs mer imorgon!
Ps: Bilder på allt jag fått kommmer ut imorgon orkar inte fotta allt idag(hihi)


eviga väntan..


Hej! Sitter och väntar på en massa skojj!! Shit vill bara ha alla paketen nu, har gått och väntat hela dagen! Nu ska jag skriva lite på kriminologin så vi hörs mer senare alla underbara!
 


Night out dress


Snygg klänning kostar ca 200kr!
 


18år

Hejsan alla underbara Människor där ute som säger Grattis! Är så jäkla glad för att alla är så snälla!! Kan inte säga annat än TACK FÖR ATT NI ÄR SÅ FINA! Och till mina nära och kära vill jag självklart säga att jag älskar er sjukt mycket! Nu måste jag fortsätta jobba, håller på att tagga lite för ikväll också, bjuds ju på massa gott och såklart en massa överaskningar sedan underbart sällskap!! Men vi hörs mer senare, ha en as bra dag i det mindre bra vädret!.


3-3

Kan de blir mer spänt i en Match!!!! Shit DIF snälla ta hem skiten, för min skull...


sista dagen som 17åring!

Hejsan alla! Har nyss varit och spelat Tennis med pappa. Idag lever jag min sista dag som 17åring, låter lite hemskt men ska bli skojj att äntligen bli 18år!(hihi) Nu ska jag ta och duscha sedan blir det att mysa ner sig framför TV:n. Det är ju DIF- LULEÅ och sen plugga lite. Imorgon kommer jag inte bli firad av mina förelldrar på morgonen, utan det blir när jag kommit hem från skolan(blir lite omvänt sådär men de är ju för att ingen är hemma på morgonen) sen efter middan får jag lite fint besök av några underbara flickor! Så de ska bli super mysigt!:) Nu måste jag hoppa in i duschen så vi hörs mer imorgon fina människor!


man mår som man förtjänar!

Hejsan alla vänner! Igår var en mycket bra och trevlig kväll! Dock mot slutet blev det lite väll mycket för min del om man säger så. Min mobil gick sönder ovch fick en spricka i sig, så den ska vi lämna in imrgon mycket tråkigt när sånt händer men de är verkligen inte vanligt för mig att jag får spender natten på ett trevligt ställe som toan.. Sak samma de var lite om går kvällen. Nu väntar jag på goood midda och sedan blire lite dipp innan jag drar till Flickorna för att mysa ett tag. Hoppas allt är bra med er andra? Så hörs vi mer imorgon.



Visa folk att blåa ränder dom går aldrig ur!

Hejsan alla! Nu är jag färdig fixad för kvällen och väntar bara på middan! Sedan tar jag och Frida sällskap till Festen. Det är också Dif-Luleå på tv:n ikväll! Dif måste vinna. Hoppas ni mår bra en kväll som denna? Det gör jag iallafall, vi hörs mer imorgon. Ikväll slår vi Klackarna i Taket mina kära vänner!!


Volanger


Eftersom att jag älskar volanger, så kunde jag bara inte motstå att lägga ut denna söta Klänning. Finns på Nelly och kostar ca 300kr


It's Friday'!

Hejsan! Vakna för en timme sen och käkade frukost. Nu ska jag plugga i några timmar, men först ska jag duscha. Efter de så ska jag ta mig till Täby för att träffa Emma och äta mysig lunch med mormor och morfar. Hoppas allt är bra med er andra? Så hörs vi mera senare!




Madness


Skit bra Musik att plugga till haha..!


are house in the middle of the street..


Hejsan! Har nyss ätit en god middag efter lite övningskörning och pluggande. Nu ska jag försöka skriva lite på Geografin. Imorgon kommer jag stanna hemma eftersom att vi bara har en lärare som är sjuk hella dagen, så ser inte jag någon mening med att gå dit. Ska istället plugga en massa hemma och ta en sväng till Täby, träffa Emma och sedan åka hem med mormor och morfar, men eftersom att dom spenderar dagen i Täby.C så kommer jag äta lunch med dom och gå runt och kolla lite, ska bli mysigt!. På kvällen väntas Party Och då slår vi klackarna i tacket! Så de var allt jag hade att säga just nu! Dax för plugg! See yha!


Perks of A Wallflower




Väska från H&M kostar 199kr.


We Just Run..


Snyggt Linne med knappar fram och virkad spets, från H&M kostar 199kr.


blue


Snygg enkel klänning till sommaren, kommer från forever21.com


Don't be a drag, just be a queen


Hejsan! just nu sitter jag och försöker jobba men internett i skolan är ju bara för segt! så de lär ju inte gå att plugga så mycket. Vakna as tidigt imorse så jag har hunnit fira min Bror som fyller 16år idag, Grattis till han.
Efterskolan ska jag hem och försöka skriva en del på Geografi uppfigten, sedan bär det iväg till Arninge för Arbetsintervju. Som tur är så får jag skuss dit av mormor och morfar som kommer upp till oss idag för att ge oss pressenter. Lite synd att jag inte kommer vara inne så mycket i helgen när dom är här, men vi får iallafall äta middag tillsammans de är ju alltid nått. Hoppas ni alla mår bra? så hörs vi mer senare.


I'm safe Up high



Hej mina vänner! Jag gillar verkligen att plugga nu mera. Kommit fram till hur roligt det verkligen är!!. Ungefär 100 uppgifter som ska göras, hur hinner man lixom? Mitt liv har typ förvandlats! Till plugg! På bara två veckor, lixom, detta är inte OK!. Hoppas allt är bra med er andra? Själv är jag super trött men jag måste verkligen plugga klart innan jag går och lägger mig. Som tur är har jag redan skrivit klart Historian så den slipper jag! 
Vi hörs mer imorgon Godnatt! 


Klänning


Snygg svart klänning, skulle ha ett par snygga klackar till denna i sommar! finns på bubbleroom.se


it's me mario.


Nu blir det att plugga satan här innan jag drar ut för att övningsköra med mammsen. Idag ska vi träna på att parkera och backa på Ip så om ni ser en röd bil så är det jag haha! Historia boken är uppe och nu ska jag läsa några sidor och svara på frågor så hinner inte blogga mer nu. Hoppas allt är bra med er andra!
 


Howl at That.


Godmorgon! Just nu sitter jag i skolan och under morgonen har jag hunnit med en del faktist. Hat träffat två kill Poliser idag under Kriminologi lektionen. Mycket spännande! Sedan har jag hunnit att börja med den nya uppgiften vi fått i Media. Känns sio att dagen trots allt kommer att bjuda på lite sol! Det var dock 12 minus hemma hos mig i morse men orkar inte bry mig om kylan längre man börjar ju bli van lixom. Vi kommer inte ha någon mer lektion idag så jag och Victoria kommer jobba kvar lite i skolan innan vi tar tåget till Tibble för att träffa Emma. Hoppas allt är bra med er andra så hörs vi mer senare! 


inte långt kvar till sommaren!!



Blev sjukt taggad på sommar idag när jag hörde den här låten!


forever 21.com



Sjukt snygg tube top till sommaren mycket enkel, finns i flera färger och kostar runt €5.50


like sunshine to the ground




DON'T SAY THINGS YOU DON'T MEAN


Hejsan!
Sitter i mitt klassrum helt ensam lite typiskt min klass nu mera, ingen har brottom här man tar dagen som den kommer lixom sjukt skönt. Det ända jag kan höra.. Är fläkten här inne som snurrar, den jobbar väll på att hålla lukten borta från igår stank skit här inne, men fick veta att det va nått me nån vattenpöl en bit bort som stank lite väl mycket så det nådde väll hit.(hehe). Sak samma nu luktar det iallafall inte lika mycket. Väntar på att en lärare ska ta närvaro nu sen kan man börja jobba, haha känns lite kontigt att sitta helt ensam men de kanske får mig att jobba sjukt snabbt så ja kan göra annat skojj sen!!:)
Hoppas allt är bra med er? själv känner jag lite upp och ner i magen efter att ha sätt en unge spy i morse.. Mindre fräscht! Om man säger så men tycker dock synd om han, vem de nu var. Vi hörs mer senare!
 


Stop, don't say that it's impossible 'cause I know it's possible


Nu skriks det för fullt här hemma i soffan det är nämligen Dif på tv och om dom inte vinner denna slutspels plats, så blir det inte kul för dom! Hoppas såklart att dom vinner!! Har blivit klar med en del av plugget också och imorgon gäller det att sätta igång lite mer med Geografin sen kommer allt kännas mycket bättre! Min pappa kommer också hem imorgon från USA och han har shoppat lite till oss har jag hört, ska bli super kul att se vad de kan vara! Jag vet ialla fall en grej jag ska få:) kommer inte blogga mer idag så jag säger God natt!


Katy Perry - E.T.


Sjukt skön låt!


these dreams are forever


Hejsan!
Jag har som ni kan se bytt hedder, men den är bara tillfällig! Håller på med en ännu snyggare och bättre. Men kommer dock ta lite tid så ni får så ut med denna så länge, den gick ju väldigt fort att göra så låter den vara tills den andra är helt klar! Ja ska ha ungefär samma stuk fast de ska stå en fin text med också. Men återkommer när den börjar bli klar. Nu ska jag försöka få lite plugg gjort så tänckte gå upp och hämta lite böcker och börja här, blir lite skön musik till också såklart. Hoppas allt är bra mer er så hörs vi mer senare!


balck dress


Gillar sidorna på klänningen, men skulle dock haft en mindre storlek så den blev lite tightare. Ligger runt 250kr kommer från Nelly.com


Sweet Nothings




Hejsan! Nu sitter jag i skolan och jag fick veta att vi inte har någon Historia dom här två timmarna, så de är lite skönt. Men har dock en massa att göra så lika bra att börja nu!. Hoppas allt är bra mer er andra! Själv har jag fått lite sömn i natt ingen aning om varför men så kan de vara ibland. Vi hörs mer senare! 


I run away from you sometimes becaouse I just want to know if you would follow




oh my god!


THE MONIKER "Oh My God!"

Låten är faktist skön fast på sitt sätt, haha!


these are the silent joys of life


Hejsan! hemma efter ett väldans åkande idag mycket skojj har vi iallafall hafft det jag och mamma. Vi börja i Stinsen där vi hitta lite nya träningskläder till mig sedan fortsatte vi vidare till Sollentuna centrum för att mamma skulle kolla lite i inredningsafärerna där. Det sluta med att vi hamna i en ishall och såg en mycket bra första och andra pariod i ishockey!. Lagade middan med mamma och det blev kyckling med klyftpotatis och en stor sallad, mycket gott. Nu ska jag ägna mig lite åt pluggandet och sedan kolla solsidan med lite dipp och grönsaker(mumma) Hoppas allt är bra med er andra! Så hörs vi mer imorgon.


tumbler


Söt klänning till sommaren, skulle bära den här med ett par snygga Bellerina eller ett par tuffa klackar.


You can't please everyone

Godmorgon! Nu drar mammsen och jag iväg till Stinsen för att hitta lite träningskläder till mig. Hoppas allt är bra mer er andra! så hörs vi mer senare. Ps. Tråkigt med dåligt väder idag!



Keep following your dreams..



Japp! roar mig här lite varmför camen(höhö). Gick hem till Frida efter middan där var också Isabelle, vi mös sönder och kolla på Mellodifestivalen mycket mysigt. Eftersom att kvällen blev som den blev tråkigt nog, är ialla fall glad att en snygg kille och en bra låt ialla fall vann det här året, vi får se hur långt den kommer. Vi kanske till och med vinner allt vem vet!(jag är igentligen inte så insatt första gången ja kolla idag) Imorgon ska jag och mammsen åka en sväng för att shoppa lite tränings kläder åt mig behöver nya eftersom att jag har blivit en hurtig flicka nu. Nog om de nu ska jag fixa mig sedan hoppa i säng. Sov gott alla underbara människor! 


Sean Kingston-


Party All Night (Sleep All Day)


Nacho



Hemma igen efter två timmars gymmande sjukt skönt är dock trött nu. Jag lär ha sjukt mycket träningsvärk imorgon är ialla fall stålt över mig själv att jag palla trycket. Har ätit lite rester från tacosen som blev över från igår sjukt gott, de är nästan ännu godare dagen efter:) Nu ska jag sätta mig en stund och plugga har en del saker som ska skrivas klart, sedan ska jag trycka i mig en semla som min mamma varit så snäll och köppt idag(hehe) inte det bästa efter en träning men jag fick faktist ingen i Tisdags! Hoppas allt är bra med er så hörs vi mer senare!  


nelly.com


Snygg svart party klänning ca 250kr


Lördag 12/3

Hejsan! Nu har Isabelle åkt hem och vi har myst sjukt mycket och pratat en massa som alltid. Det har varit mycket trevligt! Igår åkte vi till centrum och hyrde film sen åkte vi hem till mig igen och mös sönder alltid lika roligt att mysa med den tjejen. Nu ska ja tvätta håret och sen ska jag och mammsen en sväng till gymmet för hård träning efter gårdagens nyttigheter. Ikväll blir det förmodligen utgång men är inte säker än. Så vi hörs mer senare, ha en bra dag alla!


CHAIN ME DRESS


Denna snygga svarta klänning kommer från Nelly.com kostar runt 250kr


You only get one shot so make it count You might never get this moment again.


Hemma vid 10 efter att våran lektion blivit inställd (eller nått) så jag har försökt roa mig själv med att sjunga lite och hitta lite nya låtar osv funkar ju alltid(hehe). Är sjukt nervös för idag ska jag på min första arbetsintervju och jag vet inte hur det kommer att gå. Ska ta en promenad ner till centrum sen för att ta en buss där ifrån. Hoppas verkligen jag får jobbet! Måste ha ett jobb nu känner jag och framför allt till sommaren!. Jag har inte så mycket mer att säga nu, jag hoppas på att Isabelle mår lite bättre med sin hals så hon kan komma och mysa samt sova hos mig ikväll! Hoppas allt är bra med er andra, ha en fin dag så hörs vi mer senare!


Who cares if we're trashed got a pocket full of cash we can blow




lite nytt



Är hemma nu och detta fick jag med mig hem idag.
Gröna string från Ginatricot 69kr
Rosa string från Ginatricot 69kr
Blåa string från Ginatricot 69kr
Solglasögon H&M 49kr

Nu ska jag ta och äta lite sedan ska jag sätta mig där nere bland mupparna och kolla DIF matchen, hoppas vi vinner. Vi hörs mer imorgon! 


ASOS Embellished Flower Mesh Bandeau Dress




Torsdag 10/3




Im Dancing Like I Am The Only One



Godmorgon! nu sitter jag Hos Victoria och vi håller på att plugga lite. Gick upp ganska tidigt idag så ja känner mig mycket pigg måste jag säga. Efter att vi pluggat och Isabelle kommit hit ska vi åka till täby.c och äta och kanske shoppa lite, ska bli super mysigt. Hör av mig mer senare, hoppas allt är bra med er andra!
 


You've Got That Something


Nu har Isabelle åkt hem och vi har fått en hel del saker planerade! Åh så Glad! Underbar Chey de där! Nu ska jag säga hej då till pappa som åker vid fyra till USA kommer inte träffa han på ett par dagar så måste ge han en kram. Glömde skriva att jag fika med Madde idag, mycket mysigt va det vi vet inte riktigt vad vi ska vara på den kommande studentskivan men vi kommer nog allt på nått skojj. Vi fick också en del sommar planer planerade kommer bli roligt de. Nu ska jag hoppa in i ducshen så vi får höras mer imorgon! God natt.


release your inhibitions


Hejsan! Nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar, är sjukt hungrig här! Efter maten kommer Isabelle hit och de ska bli super mysigt för vi ska planera en massa nu! Det är nämligen inte långt kvar tills jag fyller år!
Efter de så hoppas jag på att kunna plugga en liten stund. Imorgon är vi lediga så de ska bli skönt! Ska till Voctoria på morgonen och vi ska plugga tills Isabelle slutar sen drar vi en snabbis till täby.c för lite mat och annat. Men jag hör av mig mer senare, hoppas ni mår bra! och att ni haft en bra dag?


Nadia Ali - Rapture




Expect the Unexpexted




"if god sends us on strong path, we are provided strong shoes"


Denna i Sommar, sjukt söt! kostar ca 299kr och kommer från H&M


Nu har jag kriminologi och ska börja arbeta, slutar tidigt idag med så de blir skönt de! Hoppas allt är bra med er andra! Hörs mer senare.


Jessica simpson


kolla in de här, sjukt snyggt!


H&M


H&M har fått lite nya toppar i fina sommar färger endast 149kr snyggt! 
 


Some freedom Is the tinest cell, it's hell.


Just nu har inte fått så himla mycket jobb gjort har mer suttit och fixat med musiken. Men nu måste jag verkligen jobba kommer aldrig bli klar annars. Typiskt mig att skita i det som igentligen behövs göras.. hehe, tur att ja ska ha plugg dag med Victoria på Torsdag så jag ialla fall kan få lite gjort medans vi är lediga! ska bli super skönt! Har ätit omelett till lunch och allt har lykats hålla sig kvar så jag ska nog till skolan imorgon! Orkar verkligen inte sitta hemma så sjukt tråkigt! Äntligen har vi lite sol här också nu behöver de bara bli lite varmare. Vi hörs mer senar ta hand om er!

 


Taio Cruz - Higher ft. Kylie Minogue



tisdag 8/3


Hejsan alla!
 Just nu sitter jag här i min soffa och har nyss ätit två mackor och som tur är så har dom hållt sig kvar i magen. Har mått väldigt illa imorse somsagt, men de är bättre nu får vi hoppas. Kan verkligen inte bli sjuk nu eftersom att jag ska på arbetsintervju på Fredag i Arninge! Ska bli super kul och jag är så taggad på att fixa jobb nu! Måste börja käna mina egna pengar lixom!:) sen kanske man kan lyckas få helg jobb och lite sånt med, vore inte heller fel! Nu ska jag sätta igång och skriva klart Religions uppguften vi har som ska vara inne på fredag kan vara läge att skriva klart den nu. Vi hörs mer senare! hoppas allt är bra mer er?


eyse on fire



För livet är inte dom dagarna som passerar utan dagarna vi minns.


Hej igen! Träffade Emma i Centrum efter skolan så jag åkte samma buss en bit med henne så vi kunde prata lite. Nu har jag skalat potatis så det kliar på fingrarna! Men vad gör man inte för mamma... Nu ska jag snart äta sedan ska jag få lite plugg gjort, får vi hoppas! Tror det blir ett kväll samtal till Isabelle också som alltid hihi så smysigt! Hoppas allt är bra med er! Med mig är det bara bra:)
Vi hörs mer imorgon!


måndag 7/03

Godmorgon alla! nu har jag min första rast eller snarare så har vi hafft rast typ hela första lektionen. Men nu ska jag ut igen så vi hörs senare!!
Hoppas alla mår bra!


Romme låten!


Don Omar - Danza Kuduro ft. Lucenzo


Home sweet home'


Hejsan alla fina!
kom nyss hem från ett sjukt bra Romme! Gud!!! Jag och Julia har verkligen hafft så sjukt kul där. Träffat en massa sköna människor från bland annat Gbg och myst en massa och hafft almänt sjukt kul till Danza kudoru pratat en massa om Jukka från the dudesons! Och så självklart åkt skidor så bena värker!! Lyckat med andra ord! Det lär inte vara sista gången iår så jag säger som alltid. Vi ses nästa år!(hehe) Efter ett samtal nu med Emma för en stund sedan så ska jag ägna resten av kvällen åt att plugga. Yess ska blir skojj med skola imorgon när man är räät sliten efter allt skidåkande. Men med lite te och bra musik så ska de nog funka! Hoppas eran helg varit bra? Och nu kommer jag blogga som "normalt" igen. Vi hörs mer senare!


framme


hejsan
nu sitter jag och Julia och chillar i receptionen vi har nyss varit ute en sväng här i byn. Vi träffa också hennes föreldrar som åkt hit för att åka skidor dom med så vi har hällsat dom välkommna hit. Nu ska vi fortsätta att chilla lite till inför morgondagens skidåkning. Så vi hörs mer då! ha en bra kväll och god natt!


lady gaga


Born This Way


so far away..


Ge mig sommar nu!...


ROMME ALPIN!


Godmorgon
Japp! Då sticker jag och Julia om två timmar till Romme och åker skidor som aldrig förr! Nu ska jag packa det sista medans desperate housewives går på tv:n, ska sedan börja fixa mig lite!! Är suuper taggad!! Hoppas allt är bra mer er andra? Själv mår jag bra, men jag har lite ont i huvudet men de löser vi med en alvedon sen. Ska sätt igång nu hänga tvätt och shiit! Men vi hörs kanske senare om de finns någon data där på hotellet, så jag fixar några tidsinställda inlägg så länge.


nytt från idag


Blommig blus från ginatricot 299kr
Blå, vitrandig tröja H&M 149kr
Nagelack Depend Åhlens 25kr
Conseler Lumene 130kr
sedan två fondation prover som man fick med gratis


taggar!


Taggar för Romme imorgon ska bli så jäääkla kul!! Nu ska jag fortsätta packa och slänga lite saker i tvätten som ska med imorgon! Ha en bra kväll så hörs vi mer senare.


Baby, I was born this way


Nu ska jag springa hem till Julia efter denna goda middag som jag och mamma lagat! muuma.. Jag och Julia ska gå en sväng till Centan och köpa lite gotti gott tills imorgon! Hoppas allt är bra mer er så hörs vi mer senare! Bdw, Hade jag en grymt god frukost hos Emma imorse med vofflor, gud snart dax för hårdträning här känner jag! Tur att det inte är långt kvar! Bara 19 dagar!!!!:) see yha!


Klänning


Skit snygg klänning till sommaren med ett par höga pumps eller låga ballerinaskor
 


2011-03-02


Godmorgon! Vakna nyss och ska slänga på mig lite kläder sedan dra mig hem till Emma för lite Vofflor m.m. kommer bli supper gott!! Annars tror jag att jag ska träffa Made runt 1 och senare ikväll ska jag vara med Julia.
Något pluggande blir det nog inte för min del idag heller.. Shit ja kommer ha aas mycket att göra sen!
Ne nu måste jag skynda mig här så vi hörs mer senare!


because after all flaws,dreams and hope are the only things that spilts us from the animals.


God natt!


be kind for everyone you meet is fighting a hard battle.


Följde med Julia för ett tag sedan och nu sitter jag här i mitt rum och funderar på att göra Te, blev lite sugen på de när jag såg att vi har nytt hemma. Annars ska jag sätta mig och försöka plugga lite för imorgon lär jag inte ha någon tid för de om inte sent på kvällen. Hoppas allt är bra mer er andra? så hörs vi mer senare!


Lovestoned - Rising Girl


Den här låten får mig att längta en massa till Sommaren!


What happens behind closed eyes


Jahapp, då vare dax att plocka disken.. Fan vad ja hatar att göra alla "hemma sysslor" aaah, när jag blir stor ska jag skaffa en städerska som gör allt det här åt mig fy fan va skönt då har jag mer tid för annat!! Det blir en massa kläder som ska i tvätten också tror att jag har med mig för mycket kläder varje gång jag ska iväg det blir ett anntal väskor som får följa med varesig pappa vill eller inte. Har också glömmt lunchen haha så kan de gå ibland, men det gör inte så mycket har ju inte varit hungrig så varför ska man då äta? Sparar mig till middan istället. Efter middan kommer Julia hit gud så mysigt! Vi hörs sen.


forever21.com




To Live Doesn't Mean Your Alive.


Godmorgon! Jag vakna nyss efter att ha drömmt en väldigt konstig dröm lite svårt att förklara allt som hände, men vakna av att jag va nära på att bli av med min arm.. Sak samma nu ska jag ta och ringa Julia och sedan blir det lite frukost. Vi får höras mer senare!


RSS 2.0