övedriv?





drar snart..


ja ska dra snart ska käka och fixa mig nu sen ska jag träffa Emma och Bell!
ja har lite brottom nu för måste städa lite innan. Ha de så bra så länge!

 


it's all fun and games





Onsdag 27/10


Nu är min Fotto lektion slut och nu ska jag går ner för att möta Bell vid skåpen. Så vi hörs lite senare!
hej så länge!...



shopping för hela slanten..




Ett rosa spetts linne, Gina tricot 199 99kr
Grå tunn koffta, Gina tricot 199kr
Svart klänning, H&M 149kr
Svart sammets klänning, H&m 199kr
Svarta pumps, H&M 299kr
Idag var jag somsagt inne istan med Fotto gruppen! Vi tog lite bilder och sedan gick vi och åt. Efter de så kolla ja lite inne istan eftersom att jag redan var där inne. Sedan åkte jag till mammas jobb(Vid östra) och vi åkte sen till Kista en sväng. Det blev lite mer shopping där och seda gick vi för att äta midda. Mycket trevligt och jag hoppas de blir lite offtare vi två är bara själva. Känns som att det behövs ibland. (mor och dotter dag) eller vad man ska kalla de.. Jaja nu är jag så sjukt trött oh ska snart sova, har sagt hej då till Frida som sticker till Thailand imorgon bitti, kommer sakna henne! De var allt!
God natt.


Måndag 25/10


Hejsan, dagen har bjudit på Matte för hela slanten, och en bra film mot slutet av dagen. Nu ska jag sova för jag måste upp tidigt eftersom att jag ska in till stan med Fotto gruppen! Hoppas anars allt är bra med er andra? själv mår jag bra och jag längtar tills imorgon då blir det förmodligen nya skor också när mamma och jag drar till Kista C för Shopping när jag slutat!..
Det var allt för nu, God natt!
 


lockar!



Ja de gick att locka håret! Har lärt mig nu hur jag gör för att få snygga lockar.
Tur att man har en CD(som man fick med) så ifall man glömmer så kan man fuska lite..Nu ska jag kolla film med resten av familjen så vi hörs lite senare!



dynamite'





Söndag


Det är söndag och denna helg har varit väldigt anorlunda, inte lika fartfyld men,men de är sånt som händer ibland.
jag ska nu ta lite ny bakad äppelpaj och sedan lägga mig i sängen och kolla en bra film. Vad anars finns det att göra en blöt söndag som denna?


free




jag blir aldrig de samma,..



Nu har Isabelle åkt hem och ja ska snart hoppa in i duchen. Ska stå där länge,länge. Ikväll ska jag hem till Emma på tjej midda och de ska bli grymt trevligt, ska ta lite fotton också. Hoppas allt är bra med er?..
 


Fredag


Nu är jag hemma efter en hektisk skoldag men väldigt flummig mot slutet (som alltid)Ska lämna in svenskan snart och sedan äre helg för min del, gud vad sköönt! Nej nu ska jag försöka med att locka håret och sedan ska jag kolla lite vad garderoben har att ge ut idag. Ska hem till Madde med flickorna och får se vart vi sen tar vägen, vet ialla fall att Bellen blir min sov gäst för kvällen. Hör av mig lite senare!


Once in a lifetime, means there's no second chance?

Nu är jag verkligen uppe tidigt. Ska inte till skola förens om två timmar.. Bra jobbat! anars har jag inte så värst mycket för mig nu sitter och kollar runt lite här på datan och försöker skriva klart Svenskan som verkligen aldrig blir klar känns det som.Hoppas allt är bra med er? Ser att de kommit snö under natten också, så de lär väll bli vinterjackan idag då! fn ma mysigt med snö. Men ändå gud va tidigt den kommer iår!
 
See You!


shose


kollade på dessa idag och jag kan verkligen inte bestämma mig. Ja vill ha ett par nya enkla skor! Snälla lite hjälp tack!

 


dagens


Har varit i staden idag och köpte faktist inget, förutom ett puder och pressent till Emma som ja nu sitter och håller på att slå in här. Annars ska jag nog ta och göra klart svenskan och sedan kolla lite på Tv. Har inte så mycket mer att säga, det är Fredag imorgon och de ska bli kul!! Hoppas allt är bra med er andra?
Nu ska jag gå och jobba lite så vi hörs väll kanske lite senare om inte annat.
 


Torsdag 21/10


Nu har jag Historia! och det är grymt segt men de funkar.. Vi ska ha en liten redovisning nästa timme om Muhammed ska bli kul. Nu ska jag jobba lite till och sedan ta en liten rast om de går. Idag ska jag in till stan för att köpa en pressent till Emma som fyllde år igår. Hoppas allt är bra med er?

Hörs väll lite senare eller något!


woord...




haircutt..

hejsan är hemma från frissan nu. Det blev faktist bra och jag är jätte nöjd. Förutom att det är lite ljust men de kommer snart lägga sig. Jag toppade yttersta topparna och slingade utväxten lite måste säga att håret känns så lent och fräsht när man varit hoss frissan älskar de! och specielt när man slipper behöva böla för att man ångrar sig.
Hoppas allt är bra med er? Nu ska jag ta och ringa Bell för ett kvälls samtal, som vi har nästan varje kväll så mysigt.

De ser lite ljust ut på bilden men riktigt så här ljust är det verkligen inte.
Det är bara en inställning på kameran.



but...




Onsdag


Godmorgon eller vad man ska säga? jag är faktist inte så trött idag har faktist ingen aning om varför? men men så är det ibland. Idag har jag inte så lång skoldag har en till lektion efter denna sedan får jag gå hem YES! Idag ska jag också till frissan sen och fixa till barret lite, ska blir skönt med lite förendring hära. Nu ska jag föröska fatta något av den här fotto tidningen.. Hoppas allt är bra mer er anars?
Så hörs vi senare.
Grattis till Emma som fyller år idag!! Ska ringa och sjunga sen..


tired






trött Chey


Kom hem från Madde för ett tag sen, vi har myst och pratat sedan halv fyra idag, mycket trevligt.  
nu ska jag börja plugga det sista på Språkhistorian och sedan kolla lite Tv har ju missat en hel de på PH har jag märkt.. Hoppas allt är bra med er? själv mår jag bra förutom att jag är väldigt trött men de är för Vädret.
Imorgon fyller sötaste Emma år ville bara säga de!!
hej så länge.


old stuff'


Liten "fest" outfit från i fredags..


löv




Tisdag 19/10


Nu börjar min lektion snart men ja ka uppdatera lite snabbt här. Idag ska Madde med mig hem efter skolan är inte säker än på vad vi ska hitta på men något lär vi väll göra. Slutar ju halv4 idag så de kommer säkert bli lite drygt sen men de får vi allt fixa. Ne nu ska jag ha lektion här så kan inte skriva mera nu. Hoppas allt är bra med er.
Hörs senare.


some new...


"And when you smile, the whole world stops and stares for a awhile, Cause Girl you're amazing just the way you are!"

Hinner inte uppdatera idag för ja ska läsa min tidning som kommit idag wihoo, och sen ska jag sova. Hoppas allt är bra med er!
God natt och sov gott.


det kanske låter sjukt..


jag kände att eftersom att jag varit så otroligt dålig på att blogga för ett tag sedan, så skadar det inte att jag släger in ett till inlägg nu bara för att gott göra allt, om ni fattar. Jag har haft en hel del arbeten i skolan som ja blivit tvungen att arbeta med förstås, under en lång tid nu. Vilket gjort att min bloggning blivit rent utsagt kass på senaste. Jag lovar att ja ska bättra mig och försöka skriva som normalt men de finns vissa veckor i shemat där allt totalt spricker. Hoppas ja inte förklarade mig på ett komplicerat sätt nu utan att ni fattar vad jag menar?
ska ialla fall dra mig nu och hoppas på att änu en natt inte blir sömnlös, nej ja ska inte sova klockan nio om ni trodde det. Har saker att avsluta här först som säkert tar en halvtimme,
så God natt. 



Shontelle





seasons come and go, But i will never change And I'm on my Way..


plugg,plugg och plugg shit snälla orkar inte mer nu och är så ofokuserad som de går att bli när jag hör 90-tals låtar från vardagsrumet.. Jag ska snart avsluta de sista på språkhistorian och sedan dra mig in mot duschen hur de nu ska gå till(?) Jag har inte så mycket mer att säga nu mer än att jag längtar tills Onsdag, då mitt hår äntligen ska få nu Volym och Fräsha's till en aning! Nu kan ja bara önska er en bra kväll osv...
så hörs vi mer imorgon!


längtan..


Gud vad jag längtar till Grekland igen, var ju där i sommras. Helt underbart vackert!
Hoppas verkligen vi ska dit i vinter/sommar igen. Det var ju prat om att vi skulle till Thailand nu i vinter men får se hur det blir med den saken, min pappa brukar vara lite hemlighetsfull av sig ibland. Igår blev det ingen utgång för min del, så fick istället lite trevligt besök i mitt rum med mys framför TV:n och en massa prat. Idag har jag varit ute och Övningskört för första gången eller snarare andra om man ska vara mer exakt, de gick ialla fall bra och de blir mer körning imorgon. Nu ska jag sätta mit och plugga i några timmar och sedan ska jag ta en promenad för att komma på lite andra tanckar.Hoppas allt är bra med er? och att eran helg varit lika bra som min.
Vi hörs igen senare.


retarde?


Nu ska jag snart sova. Och för er andra natt ugglor. Vill jag bara säga god natt!!

Sov Gott!



no life





you






lite uppdate*


Lite shopping från igår
Stickad tröja: H&M 299kr
Linne: H&M 149kr
Navelpercing:49kr

Nu ska jag plugga lite senare träffa Frida och prata om morgon dagen. Vi dansade idag på idrotten och jag kan säga att våran dans kommer slå allas, så jäkla grym alltså!
Nu blire plugg men först ska jag bara städa undan lite här inne för Mormor och Morfar är nämligen på väg hit och ska vara här över helgen.
Men men nu blire plugg hörs senare.
(slänger in en liten gammal låt hära)




god natt


Nu ska jag snar duscha sen sova så jag kan få lite sömn är hur trött som hällst och detta plugg gör mig galen.!
Men ja får skylla mig själv att ja ligger efter de straffar sig bara nu och de är mindre kul.
Hoppas allt är bra med er?  Mina tabletter går att svälja nu, så nu är allt på topp! 
jag ska duscha nu och sova. 
God natt! 


orättvis fördelning


jag är grymmt trött och klaga har varit min höjdpunkt idag. Nu sitter ja på en lektion med världens mag ont och vill bara hemm, snälla rädda mig. Tycker ändå jag har haft humöret uppe tråts allt och de borde vara ett litet pluss ändå.
 Ska återgå till lektionen nu och fantisera i min fantasi värld(?) hehe..
see yha.




shopping

Åkte en snabbis idag efter skolan till Täby C med Madde och myste lite. Fick även med mig två tröjjor hem. En som ja dock ska byta igen på Onsdag.
Nu ska jag hoppa in i duschen en snabbis och sedan sova.
Hoppas allt är bra med er och de blir längre uppdate imorgon.


H&M


snygg


Denna sko är grymmt snygg ett måste till hösten!



movie time'


Denna dag har jag varit på släktträff och de var väll kul förutom att ja fick sitta ner i två timmar ås hade rätt ont i röven sen, men maten var god och människorna trevlika, vilket var tur. Nu bir det film och mys hör av mig mera senare.
(hade ingen kamera med mig idag, den är hos Frida förtillfället)



dålg bloggning*



Ber om ursäkt för min dåliga bloggning.. Måste ta och skärpa mig..
Lite kort om helgen nu!

Fredag: Var grymt mysig och Fartfylld!
Lördag: Teater, sedan lite mys på rummet.
Idag: Släktträff(Fira Pappa)


Nu ska jag fixa mig för ska åcka sen...



söndag


helgens bilder!
 
Lånat dessa av Victoria för ja hade inte med mig någon egen kamera med mig.
Nu ska jag fixa mig. Ha en bra dag alla.



i believe





Nu har jag geografi och ska sätta igång och jobba som satan!
Hoppas allt är bra med er också uppdaterar lite mer senare!
Det är Fredag också as härligt med helg!!



RSS 2.0