Sverige är ju sverige'


hej hopp, nu är ja as trött och måste ducha för att pigna till lite. Det är ju Valborg i morron oxå ska bli grymt najs att hänga med flicksen och ha almänt kul. Aja idag har jag varit med Madde efter skolan och vi gjorde ungs pankaka, Sen när ja komm hemm bakade mamma en kaka tills i morron då några gäster kommer hit och sen laga min bror pankakor.. Så nu räcker det med pankakor för ett tag, jaja. Nu ska jag inte skriva de löngsta inlägget hitils hära, så ska avsluta nu! God natt! 
 


god natt'

Det jag köpte igår:


Nu ska jag sova! god natt!


Hurricane


hejasan är hemma efter att ha besökt Täby yterligare en dag och blivit lite fattigare ^^ som tur är så ska jag jobba här hemma i helgen åt min pappa (han ville att någon ska rensa garaget och kratta tomten)så hoppas på lite money. Aja köpte ialla fall en tröja och ett par svarta stumpbyxor. Yees de var allt från nu.
Ska måla klart tånaglarna nu och sedan göra hår impakning som behövs göras.
hörs senare..

Ps: Nationella gick grymt bra för min del idag är nöjd.
Bilder på allt jag köpt de senaste dagarna kommer så fort ja hittat mobilsladden.


Natti,Natti'


Efter ett avsnit av Desperate Housewives och Cougar Town. Ska jag nu ducha och sen måla naglarna. Efter det blir det lägga sig i den mysiga sängen är otroligt trött och måste sova för att ja ska upp tidigt och ha nationella i Engelska i morron.. Shit.
aja God natt!

 


blogg torka>!


hejsan, har inte bloggat på länge och känner att de är dax för lite uppdate nu! idag var det meningen att ja skulle med på picknik med flickorna,. Men eftersom att det regnat tidigare idag och ja i morse valde att inte ta moppen till skolan. Ändrades planerna för min del. Jag hadde också sedan igår plnanerat att åka med Emma till täby vilket ja valde i stället att göra. Det blev lita shooping och fick med mig detta:

*En rosa tunika H&M (The garden colaktion) 199:-
*En ljusblå tröja H&M 79:-
*Och en svart koffta Ginatricot 49:-
*Sedan har jag lagt undan en brun kofta tills i morron som ja funderar på att köpa men ska sova på saken.
(bilder kommer)

aja nu ligger min budget lite dligt till men de är som alltid med mig.. Herre gud, måste ta och hitta ett sommar jobb pluss att ha något annat som ja kan tjäna pengar på. Vad nu de ska vara!
Nu ska jag ta och fixa lita citron vatten för att släcka törsten..
See You'


hello

hejsan, hadde en trevlig kväll igår med tjejerna. Vi drog hem till en tjej Linn och sedan hängde vi där ett tag. Sen gick jag hem. Och sov. Nu ska jag sätta på mig lite kläder. Sedan ta vrålåket till Centrum med julia och köpa candy! haha första moppe turen för iår, idag!
Aja vi hörs senare!


slänger in en grymt härlig låt hära:



Don't forget,

Hejsan
Denna dag har spenderats i skolan. Och efter det med mami i mat afären och senare på kvällen med Emma och en lång härlig promenad. Som verkligen var efter längtad! Älskar promenader nu mera.. Så himla mysigt att vara ute när det int ens är kalt längre! åh Love it Äntligen kommer den efterlängtade sommaren*
I morron har jag och Linnea en debatt som vi ska redovisa i teatern med klassen, ska bli grymt kul.. och vi är taggade. Efter skolan ska jag och Linnea faktist ha piknik någonstans i lindholmen, inte bestämt vart än. Men ialla fall mysa med bullar och annat. På torsdag hoppas ska jag träffa Madde om inget ändrats. Och fredag har ja inga planer för änu men hoppas på att få träffa mami i stan med fika + lite shooping! Senare hoppas ja det blir utgång och träffa tjejorna. A så här ser det ut. Och till helgen hoppas jag även hinna planera lite inför valborg! 
Aja nog med det nu ska sova. Trots att ja har sov morgon.. Men alla flickor måste ju få sin skönhets sömn inte sant? hehe
Punkt.. Slut! 

PS: Denna låt är otroligt härlig att somna till..




 


Why!


-Hej ja skulle vilja byta kompis gäng och hörde att ni hadde någon cool grejj på gång med någon döts maskin!?

Nu sitter jag här vi TV:n och kollar match, Just nu är det förlängning och jag hoppas på det bästa nu! 
ne nu ska jag snart ducha och sova! 
Hoppas på att gå till skolan i morron. 
God natt! 



 


Empire states of mind'



Jaa! Nu sitter man här igen dha! Har inte gjort ett smaack' idag känns det som..
Men har ändå pluggat lite så de känns as skönt på den fronten. Aja nu ska jag fortsätta kolla Hockey match på Kanal 5 HEJJA! DJURGÅRDEN! eller?..
Tjaoo så länge!




Hemma dagen!



Hejsan, ja har varit hemma hella dagen lång idag! har varit grymt skönt att villa upp mig och har slutat hosta,snyta mig och låta som en uppstoppad anka i rösten.. Så nu känns det bättre! har även hunnit vara ute och gå idag! otorlig skönt. Men inte så varmt. Hoppas på bättre väder i morron. Nu ska jag ta och fortsätta jobba lite snart. Är också otrolig avis på min Mamma och bror och hans vänner, som ska få kolla Dif-HV71 idag i Gloden! Åh, ja vill också! Är faktist inte så insatt i det där med hockey, men uppskatar att kolla på det. Vilken otur för min del då, får vell hoppas på att ja får följa med nästa gång. Aja baack to work! Ha en grymt härlig dag.


Innan jag somnar



Videon är kanske inte den bästa,..
nu ska jag sova God natt!


Summer!




Lägger in en liten bild på snygga sommar toppar, klänningar och tunikor!
Dettta går ju bara inte att motstå!



Detta fält måste fyllas i*



Jag har haft en under bar dag idag. Träffade Julia idag och sedan tog vi en promenad med Malin. Länge sen jag träffa henne faktist så de var kul att ptrata lite. Vädret har ju inte varit låvande men få hoppas på bättre.
Nu ska jag försöka sova lite, är så grymt trött..
Tror heller de inte blir någon skola för min del i morron,.
Sov så gott'


Nu blir det Cykla!


Nu ska jag Cykla hem till min vän Julia Och vi ska ha as roligt! Så vi ses senare och hörs!
hej svejs!..



En låt'


Cheryl Cole - Parachute'


Free fallin'




Känner mig ganska galen nu.. Men nu är de f**N dax att kliva upp och göra något åt dagen.
Dax att ta och ducha också faktist.
Hörs senare!!.

Min otroliga favorit just nu, så himla underbar!:



...


Är det bara jag..?

hmm, klockan är snart halv fyra, Har inte ätit, vet inte heller vad det är med mig.
Och ingen mer än "Gud" själv lär veta vad felet är. Men om han nu sitter där uppe i himlen som alla tror han gör, vad gör han för nytta där då. Det är ju inte direkt så att man "ber" till honom varje gång man har ett problem, Och det är ju inte direkt så att han lösser det heller,..

Men om man, bad om en enda önskan.. skulle den då slå in?..
  


Främling?,




Hello,
Vaknade för drygt två timmar sedan. Har inte fått en blund i natt. Ahh ja måste fan sluta ligga och täncka en massa på natten. Får ju aldrig någon sömn längre!
Men de är inte mitt fel, eller äre! Aja sak samma, Nu ska jag sitta här ett tag och försöka roa mig med att hitta något skojj på TV:n Sedan ska jag försöka komma ut ett tag behöver luft!
Snälla rädda mig någon från detta!
Hörs'



Even the good can be a Curse'


lite ego bilder här också..

Hejsan Idag har jag varit i skolan och de har varit en rätt tuff dag för min del som bestod av två mattelektioner och en JUM lektion och sits spanska (som alltid blir lite spårad) men de är bara kul.
Aja drog hem efter skolan och sendan vidare hem till Filippa där Made och Fanny var. Vi pratade lite och kolla på Tv. Sedan drog Madde hem och vi andra fortsatte kolla tv, eftersom att jag cyklade så hade ja inte brottom. Men väll hemma åt jag mat coh nu sitter jag här och får snart fyrkantiga ögon.. Pluss att ja börjar känna mig sjuk.. Inte roligt. Får se om de blir någon skola för min del i morron men hoppas på det bästa!. Mina planer för i morron är att ja senare på kvällen ska träffa Emma ett tag och sen vet ja inte vad som händer.Men nu ska jag ialla fall ta och göra lite hår inpakning för de känns som att det behövs nu. Så vi hörs senare! 
 


Dagens*


Hejsan lägger in en dagens out fit hära.. haha brukar aldrig göra de men men.. måste ju någon gång. Nu ska jag strax ner och äta sedan iväg och träffa lite fålk. Så vi hörs senare när ja kommit hem.
Ha så bra så länge..
Ps: Har gått runt och tänckt en massa på hur det gått för Filippa idag men fick ett samtal från henne för en stund sedan och det är bra. Skönt att höra.
Aja nu måste ja dra!

 



Mina,mina,mina



Köpte det här idag på Din sko för ca: 349kr.
Ur snygga att ha till shorts och bara en tröjja i sommar.


Tisdag


hejsan sitter här hemma och latar mig framför tv:n idag har vi inte gjort så mycket i skolan och det har varit rätt lugnt. Efter skolan sa jag hej då till Filippa och önskade henne all lycka!
Sedan gick jag till idrotten.
Det ar verkligen skönt att få springa av sig lite och känner att jag behöver träna, så därför är det grymt bra med idrott. Även fast det inte alltid blir så seriöst men det beror ju på vissa.
aja nog om de så ska jag ta och äta lite ananas nu så vi hörs senare om jag hinner.
Juste! köpte de ursnygga sandalerna idag överlycklig..
Ha det så bra!


Jobb,jobb och jobb! 09.22



Ja! Nu är jag i skolan och sitter med en data för att jobba med mitt och Filippas arbet om Sommar resor.
Vårat resultat kommer också spellas upp i V.97 vilket inte förvåna mig när det gäller (JUM) alla andras arbeten i klassen ska också spellas upp där.
Aja nog om info nu. Idag hade jag tänckt ta en sanabbis till Täby.C, för att se om mina Sandaler finns kvar som jag hittade igår på Din sko och blev kär. (hehe typiskt mig, när det gäller kläder och skor)
Nu måste jag avsluta detta inlägg. Och jag gör det med att Ni får ha en bra dag och sedan hörs vi i kväll.
God dag!


Måsta bara slänga in en låt'



Black Eyed Peas- Rock That Body'


Måndag! Och ett långt inlägg'


Detta, blir mitt nästa Köp! Kan aldrig få för mycket..

Gud vilken grymt härlig dag! Det börja med att jag var på spanskan och sedan blev jag och Madde tvugna att gå hem till henne för att hitta hennes pu-kod, som tur var löste det sig och jag kunde sedan möta upp Filippa. Vi  drog in till Täby.C för att intervjua på Ving eller annan resebyrå för att få info om vart man ska resa i sommar som hör till vårat arbete i skolan!. Otur som vi då hade fanns inte Ving kvar i Tbäby.C Så vi fick helt enkelt åka in till Stan vilket var mycket mysigare. Solen sken och det var verkligen underbart. Vi träfffade Mirandha och Victoria på Tunnelbanan och de skulle till slussen för att intervjua olika Cafee'r Mysigt. Vi gick av vid T-centralen och sedan gick vi för att äta en god Sallad på ett mysigt ställe. Vi prata och hade mysigt och sedan var det dax för lite jobb. Vi fick en intervju med en tjej och sedan träffade vi Mirandha och Victoria igen och då besslöt vi oss för att intervjua på stan,- om vart alla ska resa i sommar. Det var massa trevlig fålk som ställde upp vilket var otroligt snällt och hjälpsamt för oss. Efter en timmes intensivt jobb beslöst vi oss för att ta en fika. Det blev en Chai latte för min del och sedan sola vi ett tag innan Jag, Filippa och Mirandha beslöt oss för att ta tåget hem igen. Sedan dunka jag och Filippa lite musik i hennes mammas bile medans hennes mamma var inne på posten, haha' och efter de så fick jag skuss hem, vilket var otroligt snällt!
Med detta kan man ju säga att det har varit en otroligt skön! Dag och får hoppas på att det blir lika fint väder i morron som idag! Och att ni har haft det lika mysigt som mig idag.
Ha en fortsatt bra dag och God natt'

 


I Efterskott eller vad säger man!

komm på nu att jag har ju båda sagt och skrivit Grattis! till Malin Åkerström som fylltår i Fredags! Men jag glömmde skriva ett inlägg här i bloggen om det. Så nu när tancken komm upp i huvudet så tänckte jag A,aah! varför inte skriva det nu då:
GRATTIS MALIN PÅ 17ÅRS DAGEN I EFTERSKOTT!!<3



Blogg torka!



Saknar det här stället enormt..



Har inte bloggat på länge känns det som och nu känner jag att jag börjar komma på fötterna igen med bloggningen. Helgen har varit otroligt rolig och mysig. Otrolig Mycket skratt och lite tårar. Nu har jga precis vaknat och har städat huset här hemma. Vet inte men fick värsta rycket och börja damsuga och diska.. haha, Aja nu ska jag ta och väcka Emma och sen ska vi försöka äta lite. Hör av mig senare när jag vaknat till lite.
Hoppas eran helg varit lita rolig och bra som min.
Ha det så bra så länge så hörs vi senare!.


Freeedag!


Hejsan!
Det var en ganska lugn morgon Fredag och allt!! Härligt som satan.. Madde och jag tog bussen till skolan och sedan gick vi på bilden. Nu sitter jag här och har JUM( ljud media) och efter det så har vi No sedan slutar vi. Vet inte riktigt hur kvällen ser ut än men får hoppas på det bästa, somsagt så brukar det ju vara ganska dött här i V-tuna så man gör det bästa av saken lixom ^^ Ska i alla fall hem till Madde efter skolan det är det jag vet nu. Aja det var allt från nu, ska söka lite på Ving med Filippa nu och leta fakta till vårt arbete!!
Ha en bra dag alla!!



Blogg torka!!!


Hej bloggen nu sitter jag här hemma hos Madde och kollar lite när hon packar kläder, vi
ska strax ner till centrum och köpa lite gott sen vidare hem till mig för övernattning. Idag har dagen varit rett lång men otroligt rolig dag.. Spanskan överlevde jag minsan och de var väll tack vare gänget. Iallafall efter skolan drog jag,Madde, Filippa till Täby Centrum för att kolla runt lite och shoopa.
Jag fick med mig två linnen hem (bild kommer).
Efter en mysig stund i Täby drog vi hem och nu sitter ja här.
Hoppas eran dag varit lika skön som min, nu ska jag ta och gå på Maddes toa innan vi drar.
Tjaao'


Första skoldagen

Idag har det varit skola och de gick väll bra även fast dagen inte var så lång. Aja nu väntar ja på att mamma ska sluta tjata om att få min data igen skulle visa henne en hemsida.. Herre gud.. Hon vet inte mycket hon. Aja nu ska jag lämna ifrån mig den igen och låta henne söka lite fritt medans jag sitter och myser med en massa filtar och ska snart kolla en film. Ni anadra får ha en bra dag!
Så hörs vi i morron. 


Slänger in en sommar låt:







Måndag'

Mår lite bättre idag, men vädret verkar ju inte vara på topp om man säger så..
Ska ialla fall berätta att jag vaknat av att ögongen var fyllda av vatten.. aldrig hänt mig förut.. Undra om ja gråtit i sömnen eller ingnen aning vad det kan vara. Någon som vet? aja nog om de. Dagen spenderas nog hemma och jag vet inte vad ja ska hitta på.. är nästan klar med garderoben snart och sakerna börjar hamna på sin platts. Känns mycket skönt.
Nu ska jag förtsätta att hänga upp alla dessa kläder som ALDRIG vill ta slut. Och får ju inte glömma att lyssna på Justin Bieber' den söta ungen. Tack! Till Julia coh Jennie som fått mig lyssna på hanXD haha.
Aja ha en bra dag! så hörs vi senare ihopp om bättre väder..

Här kommer en söt låt också':



01.00

Tja! bloggen sitter här vi den fyrkantiga saken och kommer slockna villken sekund som hälst.
Men alla dessa tanckar som som snart gör så att mitt huvud sprängs är mindre roliga... Ja orkar inte.. vet inte varför ja blev så här deppig nu.. inget speciellt har lixom hänt..
VAD ÄR DET MED MIG? snälla kan någon svara!? Den glada Linda som alltid skrattar och ger ett lende på läpparna. Har nu förvnaldlats till... ja vet inte och är för trött för att svara på den frågan.. Ja känner bara att någon gång måste det väll ändå finnas ett SLUT på allt, eller?

Vill bara sova och vakna upp och ALLT är som förut igen. Men det finns väll inget hopp om de, eller gör det?



Sommar, längtar!




Blev bara tvungen...


Sunshine,..


Nu är jag hemma och har ätit.
Idag var jag först med Linnea och hon fick träffa min mormor och morfar. Sedan tog vi tåget hem till henne. och lite senare komm julia. Vi hadde mysigt och snackade en massa. Sen fick jag skuss hem av Julia på hennes grymma moppe.
Nu är jag hemma och ska fixa klart garderoben och sen ska jag nog träffa julia. Vet inte vad vi ska göra men något hittar vi väll på, som alltid.
Ni andra får ha en grymt härlig kväll. Så hörs vi i morron!


Song'



If we ever meet agin- Timberland.Ft Katy Perry

 

 


Japp!



Nu har jag bytt hedder för ett tag! kände bara att ja blev tvungen, är så less på den gammal..
så vad tycker ni? Som alla andra bloggare säger: "Hiss eller Diss" haha.

Den här är ialla fall tillfällig tills jag är klar med den nya, om ja blir det vill säga!


Glad Påsk!



Jag har inte gjort så mycket idag. Åkte en snabbis till Täby.C med Mormor, Morfar och mamma. Där köpte jag 3 tröjjor. (vilket ja igentligen inte skulle)
För anledningen till att jag åkte med var för att ja skulle kolla på lite nya kuddar till min säng. Men kunde inte hitta några mysiga, så det blev tre tröjjor i stället (typiskt mig).
Ska ialla fall fortsätta kolla runt lite.När vi var klara köpte mamma suhi åt mig sedan åkte vi hem.
Nu har jag precis ätit påsk midda och är as mätt... ska spella lite roliga spell här på datan och roa mig sedan ville min bror ha en match i NHL 09 men vi får se hur det blir med den saken.. De lär nog inte bli någon utgång för min del idag ialla fall.
Men vi hörs senare!
tjenixen så länge


We all need to sleep'


En bild på min nya säg.

Vaknade för ett tag sedan och ska nu Ducha.. Idag kommer också några gäster hit för att fyra mig eftersom att jag fyllt år och det ska bli trevligt de.
Ja ska också träffa Emma idag och de blir väll när gästerna åkt sen. Det var allt från nu, ska ta en Duch.
ska se om ja kan ta lite bilder sen också. 
Ha en bra dag!


God natt!


Ville bara säga god natt igen, hehe har inte hunnit lägga mig än..
Mhe nu så!
See You'


I'm trying to hold on, bu't you so stong..

 

Mina leggins jag köpt idag och väskan som är beställd!
Har också fått hem min nya säng idag som ja ska sova gott i snart!.
ja, de var allt, Hoppas ni hafft en bra dag och att ni mår bra.
Själv mår jag as bra, men är dock lite trött.
Men nu ska jag gå, så nu får ha det så bra och så hörs vi i morron.
God natt!


RSS 2.0