Don't Deny the Truth


God natt alla sov gott! 


Martin Solveig Ft. Dragonette - Hello


Videon är ju inte direkt så meningsfull men låten är ju bra!


things who make life worth living..


String H&M
Ringar H&M
Nagelack H&M
Örhängen Ginatricot

kom precis hem från Emma tog en promenad dit i morse och somna där i hennes soffa. Vi har mest kollat tv hella dagen vilket verkligen har varit skönt efter helgens festligheter. Nu ska jag börja dra fram resväskan här för att packa inför Romme Alpin. Drar somsagt dit med Julia i fyra nätter, kommer bli super skojjigt eftersom att vi har ett eget hotellrum sen ett kärt återsende så klart. Nu ska jag kolla en film och de ser ut som att de blir en Walander film känner lite för de. Vi hörs senare om inte imorgon.


söndag 27/2


Hejsan mina fina vänner!
Jag har inte hunnit blogga förens nu. Igår hadde vi gäster här så jag hjälpte till med Middagen innan Emma kom förbi sedan drog vi hem till Frida och hadde en super skojjig kväll med resten av B-rudarna! Emma och jag drog hem till henne runt6 (lite sent dock,. men vad fan) sen slagga vi. Vakna av att sängen va tom och hella huvudet snurra. Emma hadde då tillbringat natten på toan fick jag veta sen. Men ialla fall så vare bara in i duschen och sedan vidare för att kolla på Lindas match i Täby sporthall med trevligt sällskap. Efter matchen drog jag och Emma till Täby.C för att äta donken(mycket gott) sedan drog vi hem till henne vi trodde vi skulle sova.. Men, de slutade med att vi drog på Bio med Emmas mamma och hennes man, för att se kånungens tal(vet inte om den heter riktigt så men nått i den stilen) mycket skojjigt har vi iallafall hafft det. Fick skuss hem och nu ska jag sova länge för gud vad jag är trött!!
Hoppas eran helg varit lika bra och rolig som min! Vi hörs mer imorgon.
 


DREAMCATCHER.




Sometimes I pinch myself a mile away..


För er som inte viste, så älskar jag volanger!! Denna kostar runt 200kr


Britney Spears - Hold It Against Me


Jag går runt och sjunger på den här låten. Ska spela den på högsta volym nu!!.


You only get one shot so make it count


Godmorgon!
Vaknade inte så tidigt som jag trodde att jag skulle, har lite brottom nu för ska till Täby.C med min pappa och bror får se hur detta går. Brukar aldrig shoppa med dom så de lär ju gå på tio minuter om inte mindre..Men men, nu ska jag börja fixa mig. Så vi får höras mer senare!


something new and lovely..


Lite nytt till garderoben:
Ett svart linne med cool urigning Monki 150kr
Brunt armband H&M 69kr
Stickad vit tröja H&M 149kr

Nu ska jag ta och lägga mig först ska jag bara hämta vatten. Ps för alla er som inte sätt "127 timmar" MÅSTE se den, en super bra Bio! Såg den idag med mamma och det blev en grymt god Sushi med. God natt..


Don't hide yourself in regret, Just love yourself and you're set..


Dessa snygga svarta jeans med dragkedja på sidan skulle jag inte säga nej till kostar £19.80
 


JLS — One Shot


Så fin låt!..


Poet Chiffon Blouse




fredag 25/2



Godmorgon! Vaknade nyss har migrän idag så jag ska stanna hemma och jobba. Får hoppas att det lägger sig efter lite frukost och nån alvedon. Vi hörs mer senare, ha en bra dag alla!


Dolman Colorblock Top


Denna snygga Tröja med ett par snygga ballerina skor, smycken i Sommar!..


One foot wrong. And I'm gonna fall, well this could almost kill me..


Just nu! Sitter jag och jobbar med Geografin, ska skriva ungefär 100 sidor känns det som. Ska snart gå till baka till arbetet och mitt skrivande. Efter skolan ska jag iallafall till Tibble för att vara med Emma på hennes sista lektion efter det en tripp till Täby.C för att kolla runt lite och förhoppningsvis hem till Emma efter det. Hoppas allt är bra mer er andra? Vi får höras mer senare.


Rasmus Seebach - Den Anden Side




Blogg problem!!!!

Hejsan alle sammans! Nu är det så att min blogg har legat nere och inte fungerat som den ska från och med igår inträffade en rad olika saker som att min hedder försvan m.m. Jag jobbar på problemet nu och kommer vara tillbaka med vanliga uppdateringar så fort som möjligt!... Håll ut!!!
 


Radio: OnAir 14,98



Media nu!, Vi ska gå igenom lite vad vi ska säga innan vi ger oss in i radion. Super spännande!! Efter skolan får jag sällskap av Isabelle och sedan ska jag plugga resten av kvällen(de har blivit min nya hobby) Hoppas allt är bra med er andra så hör jag av mig senare under dagen!
 


often in life we forget the things we should remember and remember the things we should forget.


Godmorgon! Vakna runt 7 och fick skuss till skolan av pappa. Nu har jag Geografi och vi börjar med ett nytt arbete woho! Jag hinner inte blogga så mycket nu, har ju inte heller så mycket att säga för stunden ändå, så vi hörs mer senare och ha en bra dag!


I run away from you sometimes becaouse I just want to know if you would follow




Success.feeds.Success


Har precis gått med Madde en bit kul att träffa den tjejen var ett tag sen. Vi har pratat lite om den kommande studentskivan och vi har lite olika förslag på vad vi ska klä ut oss till, får se vad det blir. Nu ska jag plugga lite med mamma och sedan spendera kvällen med lite tidningar! Fick ett sol puder med i SOLO tidningen så lite pressenter är också kul(hehe) men vi hörs mer imorgon! Sov gott.


remember you're always have a reason to smile..


Slutade tidigt eller jag gick hem för att skriva klart på kriminologin hemma. Har inte hunnit börja än för har kollat på en massa roliga pogram på tv som har tagit lite av plugg tiden här, men de tar vi igen sen. Madde kommer för bi snart så ska möta henne vid tåget. Men vi hörs mera senare!


playsuit


Godmorgon! Nu har vi Media och vi ska redovisa vårat radioprogram idag ska bli kul, just nu kan vi inte jobba för Victorias dator har gått sönder får hoppas vi får en till lektion på oss för vi saknar en i gruppen också. Hoppas allt är bra med er andra? Ni får ha en bra dag så länge, så hörs vi mer senare!


Phoebe party top


underneath the palm trees


Hemma för ett tag sen efter lite Tennis med Isabelle sjukt skojjigt, det är inte sista gången vi spelar kan jag lova! Nu ska jag ta mig lite te och sedan börja skriva klart på Kriminologin. Vilken tur att inte pappa är hemma idag för nu får jag bestämma vad vi ska äta och de blir kyckling med klyfft potatis(mumma) vi får höras mer senare alla söta.


feelings change. memories dont.



Godmorgon, har varit vaken ett bra tag nu och det är snart dax att ta en promenad med mamma innan Tennisen med Isabelle, ska bli sjukt kul och kan täncka mig att vi kommer skratta en del. Nu ska jag bara slänga på mig lite kläder här sen dra ut. Kvällen kommer bestå av plugg,plugg och plugg har en inlämmning imorgon i kriminologi som ja knappt skrivit klart och den ska vara på 2A4, kan vara bra att börja(hehe) Hoppas allt är bra mer er andra så hörs vi mer senare!


Lördag 19/2


Igår var jag med tjejjorna mycket mys och kul som det alltid är med dom, men efter att våran plan sket sig, drog jag hem till Emma och slagga där, tror aldrig jag garvat så mycket åt Emmas mamma lite kul(hehe) iallafall vakna i morse och åkte till Kista mässan där Äntligen hemma hadde sin utställning, fick även prata med den kännda Martin Timell från programmet(Äntligen Hemma) lite skojj han är mycket snäll också för den delen. Var där med min familj och min lilla kusins , mycket mys. Kom hem från en Hockey match som var mycket bra och rolig! var där med Linda och Emma, vallentuna vann som tur var, nu har jag hunnit att äta as god TACOS(för er som inte viste är det min favvo mat) och nu sitter vi alla vid Tv:n här nere för att kolla Melodifestivalen, det blir en riktig hemma kväll med massa godis och annat gott, så vi får höras mer imorgon alla söta!
Ha en bra kväll!!


Never Miss A Chance To Dance.


Hittade ingen bättre bild på min kusin Linnea(denna är från julafton lite rolig dock) får ta några nya bilder medans hon är här. Dom andra på bilden är mina andra små kusiner och dom tillhör inte samma familj som henne. Vi kom hem från stan för ett tag sedan jag var hos hudläkaren och det gick snabbt och bra, sen chilla jag på mammas jobb i två timmar tills min kusin och hennes familj på besök, så vi fika där lite sen tog vi tåget hem. Nu har hon precis visat en dans här som hon lärt sig på sin dansskola, hon vill att vi ska visa den för alla vi får se hur de blir med den saken (hehe). Nu blire tydligen tråkigt här eftersom att ja sitter vid datan enligt henne, så ska stänga av nu. Ikväll ska jag iallafall ut med tjejorna ska bli skojj, dock vet vi inte vart än. Men vi hittar säkert nått att göra som alltid!
Så vi hörs senare!


Fredag 18/2


Sovmorgon till 12! Nu har min lilla kusin och hennes familj dragit in till stan för bio och annat. Jag chillar här i sängen och ska snart hoppa in i duschen sen bär det av till skolan. Ska faktist bli as skönt att gå till skolan idag när det är fint väder! Men nu har jag lite brottom, ja kommer bara gå på en lektion idag innan jag drar in till stan(mammas jobb) för att träffa hudläkaren! Så vi hörs mer senare då kan ja breätta lite om kvällen planer osv.
Ha ne bra dag!


Lets keep it light


Nu blire sängen om inte min kusin lyckas hålla mig vaken längre..Hoppas allt är bra mer er andra? Och sov gott nu. Så hörs vi mer imorgon bitti!!


dress


Snygg klänning till sommaren.
 


never sacrifice who you are just becaouse someone has a problem with it..


Plugga är de jag sysslar med nu. Kom hem som en snögubbe för drygt två timmar sen att de aldrig kan sluta snöa de kommer ju seriöst inte bli någon Sommar snart. Känns skönt att jag ialla fall fick en extra dag att öva lite på engelskan deT behövdes verkligen nu mitt i alla stress, allt som ska vara klart hit och dit!
Men nu ska jag fortsätta här så ja inte behöver jobba så mycket i helgen. Snart kommer söta kusinen och familjen på besök, ska bli super skojj att träffa henne. Vi hörs mer senare!  


If a bird can sing with a broken wing You'll learn to bend when the wind blows..


God morgon alla, sovit gott? just nu sitter jag i skolan och blev precis klar med Engelskan. Käns as skönt verkligen! Nu ska vi bara klippa ut allt och sätta fast de på kort sen ska vi börja träna inför redovisningen så vi får höras mer senare!
Hoppas allt är bra med er!?


Sleep in peace until the day is done


Snälla ge mig Sommar, en snygg Klänning och bruna ben. Ahh vad jag längtar!..

Nu ska jag ta och sova måste gå och lägga mig i tid för imorgon anländer min lilla underbara söta kusin och ja måste vara väll utvilad för att hanskas med henne(Linnea heter hon) som snart är inne i trots åldern, ni vet då man alltid har rätt och är bäst(hehe) men det ska nog gå bra, jag älskar ju små barn så jag ska ha super skojjigt iallafall. Lär bli en hel del tjej spel som typ stardoll och andra små barns spel som hon älskar.
Jag är inte riktigt klar med pluggandet har en del kvar: Kriminologi 2A4 samt Historia test 10 sidor som vi ska läsa och sist men inte minst en liten Engelska redovisning om Canada på tio min. Sedan har vi inte riktigt på börjat Geografi uppgiften helt än men det lär bli en uppgift på ett antal sidor, som sedan ska hänga ihopp med den Engelska delen vi ska redovisa..Vallentuna gymnasium kan vara rätt bra på att ge läxor trotts allt! 
God natt, sov gott. 


Rihanna


California King Bed


We all must go through it sometime, don't give up! You will make it.



Sista lektionen nu planerna blev ändrade för idag, blev imorgon som jag och Victoria efterskolan ska fixa lite hemlisar(hihi) Efterskolan nu ska jag träffa Emma och sen ska jag stå med henne i Kiosken i Hammarbaken för hon behövde lite hjälp. Det blir uppdatering sen när jag är hemma igen. Ha en bra dag och hoppas det är bra med alla!.
 


Just Breathe


Godmorgon!
vakna för drygt en timme sen. Nu ska jag snart äta frukost och sen ska jag ta mig till skolan. Skit kul att det börjat snö:a igen!! Ah snälla kan de blir sommar snart! börjar smått hata vintern..(hehe)
nog om de efter skolan ska jag och Victoria fixa lite saker innan ja ger mig iväg till Hammerbaken för att stå i kiosken med Emma. Efter de så kommer jag ha ganska brottom hem och plugga satan eftersom att våran snälla Engelska lärare gett oss en del saker som vi ska redovisa på tio minuter(fråga mig inte hur de kommer gå) men ja hoppas på det bästa, har dock en skrivning på 2:A4 i kriminologi också som ska vara klart tills Måndag så det finns en del saker att göra. Ne nu börjar tiden att rinna iväg ska äta så vi hörs senare!


lost in reveries


 Jag mår inte nått vidare, gillar inte att prata om sånt här i bloggen vanligtvis men jag känner att ja måste skriva lite. Jag vet inte vad det är med mig, för allt har varit som normalt idag, men det har kanske funnits där djupt inne trots att jag inte vågat inse det själv och ja har kanske försökt dölja de. Jag visar inte riktigt när jag mår dåligt för det är som att jag inte vill dela med mig av hur jag känner för andra. Fast jag kanske borde göra de. Jag är mer en sån som vill finnas där för mina underbara vänner och familj, stötta dem osv betyder mycket mer. Jag blir sur på allt och alla utan anledning och blandar i hopp saker med varnadra och skyller på andra ovs. Inget står riktigt rätt till. Det känns som att jag har en "klump" i magen av obehag det känns som att det inte bara går att svälja för då växer den där "klumpen". Jag vet inte hur jag ska få bort den här konstiga kännslan/obehaget! Är det normalt? Eller är det jag som håller på att tappa förståndet helt? usch vad jag inte klarar av att skriva sånt här i blogg. Men eftersom en blogg är lite av en "dag bok" på vist sätt, så känns det som att här är det ända stället jag kan skriva av mig. Jag ber verkligen inte att någon ska tycka synd om mig eller något sånt, jag kännde bara att jag behövde skriva av mig lite. Jag tror att det kanske är tid för mig att börja göra mig iårdning för kvällen och skriva det sitsa på Engelskan! 
God natt sov gott alla underbara läsare! Tack för att ni tar er tid att läsa min blogg.


daisies are like sunshine to the ground


Började dagen med en Media lektion och vi blev klara med vårat "radio program" som vi kommer spela upp nästa vecka, ska bli jätte kul faktist. Nu har jag rast så ska ta en sväng ner förbi mitt skåp innan nästa lektion börjar innan lunch. Hoppas allt är bra med er andra? Med mig är det bra förutom att jag är trött och har lite ont i halsen. Men men så kan de vara ibland. Vi hörs mer senare!..


Bruno Mars- Marry You




I'm safe Up high..


Hejsan!
Ska snart dra och fixa mig lite, ska in till stan för mysig middag med flickorna ska bli sjukt skojj så här på alla<3 dag och allt!. Hoppas eran dag varit lika bra som min? Det har dock varit lite stressigt med allt plugg. Så resten av kvällen sen kommmer jag spendera framför pluggböckerna. Men det blir senare de! Ha en bra kväll alla! Och ge mycket kärlek till dom ni älskar idag!!


making up for teenage crime


Nu har jag historia så jag måste jobba, blir bättre uppdatering senare.


Lush Tunic


Denna snygga sommar topp kostar runt 199kr

Godmorgon nu blir det Lunch, så vi hörs mera senare!


I speak the unspoken language fluently


Det blev en bra seger för bror min (tråts poängen) Nu ska jag iallafall krypa ner i en mysig säng och drömma underbara drömmar, så vi hörs mera imorgon på Alla Hjärtans Dag.
God natt!..


Tyler Hilton-Keep On


Här har ni en sjukt bra låt!


i wear black on the outside..


Sitter i soffan och äter vit choklad sjukt gott. Ska snart sätta mig och skriva klart lite på Geografin som inte blev klar i Fredags efter de så ska jag följa med familjen på match i ishallen, de är min bror som ska spela. Sen blir det hem och sova är sjukt trött efter denna helg så en lång natt med sömn skulle inte vara fel.
Men vi hörs mer senare alla söta.
 


Söndag..

Hejsan alla, Hoppas eran helg varit bra?! Nu sitter jag i Emmas rum här och vi är ganska döda från igår.. Men vi hade iallafall en sjukt bra kväll med underbara tjejor. Ska snart ringa hem och se om någon kan komma och hämta mig. Emma får snart gäster här och jag måste lämna ut lite mer CV underdagen.
Så vi får höras mer senare. Ha en bra dag!



LiveLoveLaugh


Nu sitter jag i Isabelles rum och väntar på att ungen ska komma ut ur duschen. Det är fint väder ute och det var hur mysigt som helst att vakna upp hos mig med underbart väder och en fin flicka(hihi). Vi sov somsagt hos mig inatt och gårdagen var väldigt mysigt måste jag säga. Vi ska snart iväg till Emmas match i Hammarbacken och vi hoppas så klart på vinst. Ikväll ska jag sova hos Emma och vi ska äta god middag och sen hitta något skojj att göra vad vet jag inte riktigt än men känner jag oss rätt så lär vi komma på nått senare.
Hoppas allt är bra med er andra! Hörs senare.
 


Shine lika a star!..


Snart kommer sötaste, gulligaste Isabelle hit och då ska vi planera kvällen och sedan ringa runt till resten och se hur det blir!
Nu ska jag äta upp min mat här, Godaste förätten shit! dör typ..
Tror inte ja kommer blogga mer ikväll så vi hörs nog imorgon!
 


Sani Tunic


 Denna klänning skulle inte heller vara helt fel att ha på t.ex. Studenten eller i sommar. Ett tag kvar tills jag tar studenten men sak samma ur snygg ju!.

Jag hatar Snö och jag vill bara ha sommar nu,nu,nu!! Va nyss och rota i garderoben lite och fick syn på min skinjacka! Som hängt där ett bra tag nu, hoppas den snart kommer till användning bara. Ska skriva klart Geografin nu så jag slipper ha något kvar i helgen. Sen ska jag städa lite i rummer eftersom att min kära sov gäst Isabelle ska sova här i natt. Vi ska träffa de andra tjejorna sen och vi får se vad vi hittar på ikväll. Ska ta och ringa Frida snart och be henne komma ner med mina kläder och kanske ta med något jag kan låna (hihi) vi lånar alltid kläder av varandra bor ju så nära, super bra ju!.
Men nu ska jag fortsätta där ja nyss börja så vi hörs senare.


Breathe (2 AM)


Slänger in en fin låt här medans jag jobbar på som F**N med Geografin,
Hörs mer sen.


winter just wasn't my season...


Det här är nästan det värsta jag varit med om!!!!!! Ja har gått i två dm snö skämtar inte! Ja har typ simmat till skolan. Det var fullt pådrag på våran gata imorse och jag vakna av att grannarna började bråka om vem som skottat upp snö på deras uppfrat hit och dit, Pappa stog ute och skottade flitigt för att vara snäll och hjälpa till. Jag var nog mer stressad än vanligt. Eller vanligt och vanligt, men iallafall för att hitta en lösning på mitt problem att ta mig till skolan. KAOS! Jag kom till slut fram till att den bästa lösningen var att ta på sig alla tjocka kläder jag äger och bara TRASKA(gå) ut i snö värdret! Nu är jag ialla fall framme några timmar senare efter lite vurpor och simmande i snön(hehe) jag hoppas verkligen ingen såg mig för de kan nog inte ha varit någon vacker syn. Nu har jag svenska och ska fortsätta jobba här. Ha en bra dag alla så hörs vi mer senare. 


Endless Awesome Freaking Shots





Taking life one day at a time.


Jag som skulle göra individuella val och sen sket sig allt nu.. Blir så less på de nya sättet att registrera sina val! Så nu ger jag upp och går till studievägledaren imorgon istället så får hon hjälpa en unge som jag som inte kan..
Hoppas allt är bra med er andra nu ska jag snart hoppa in i duschen och sen sova tidigt kommer bli en lång helg med mycket skojj så behöver sömn.  
God natt alla fina läsare!.


Castle Walls


T.I. Ft. Christina Aguilera

Här är den låten som fastnat i mitt huvud. Ja kanske är lite efter med tancke på att den varit ute ett tag. Men det är nu som jag upptäckt att ja verkligen gillar den haha och de är ju bra.
 


Make Your Hapiness



Hejsan,
kom hem för drygt två timmar sen, mycket skön dag måste jag säga. Gjorde provet i Historia och de gick ganska bra faktist men tror dock bara det räcker till ett G men det är iallafall något. Nu snörar de som satan ute och det var ju så där små skönt att gå hem i kylan. Hörde idag att det skulle komma rätt så mycket snö jag som trodde våren var på väg så man iallafall kan få lite sommarkänslor i det här kalla landet. Börjar bli väldigt trött på snön nu måste jag faktist säga. Sitter här med Te och försöker dämpa mitt hals ont, är väldigt orolig för att jag nu fått tillbaka halsflussen igen för det gör lite ont i bakhuvve, men men vi får hoppas på det bästa nu och dricka en massa Te och trycka i mig en massa halstabletter så går det säkert över så småningom. Har hafft en låt i huvudet idag, har gått runt och nynnat på den, sjukt störande att den bara fastnat och inte vill försvinna, måste sätta på den nu på högsta volym och sjunga as högt! Brukar faktist hjälpa(haha) Men nu ska jag sätta igång och plugga lite och städa innan fina Julia kommer på Mellis här. Ha det så bra så länge så hörs vi sen.


världen håller andan..


Har så kul här som ni kanske märker, nu blire duschen så ja känner mig något fräschare.
Natti natti!


If I should tumble if I should fall, would any one hear me screaming behind these castle walls..


Nu ska jag hoppa in i duschen och sen lägga mig och läsa inför provet imorgon i Historia, som jag glömmt så de lär gå rätt braa för mig da. Ber till gud att de går bra alltså för jag orkar verkligen inte komplitera med den läraren(tanten)vi har.. God natt på er alla, sov gott!
 


Nicolina Tops



Jobbar med Svenska B nu, är så sjukt trött så jag somna nyss i boken här(hehe) borde nog gå och lägga mig tidigt, det är inte så bra att vara uppe sent på vardgar när man har långa lektioner med intensivt arbete. Media lektionen har nog varit den bästa på länge, sjukt kul att vi har en ny bra lärare som jämt vill ätat trårta och verkligen kämpar för att vi ska vara så glada som möjligt varje lektion och han vill så klart att vi ska jobba sten hårt. Nu kan vi ta Media lektionerna lite mer på alvar här och det är ju as bra för oss i framtiden. Måste fortsätta läsa boken här och hoppas på att jag inte somnar igen, Så hörs vi mer senare!


BlushMeLove


Be Mine - Ellie Goulding & Erik Hassle
 


how far is heaven.


Media nu måste börja sätta igång här och jobba är as trött med. Hoppas allt är bra med er andra, så hörs vi senare och då blir det med bloggande förhoppningsvis!
kyss.



California King Bed


Hejsan nu sitter jag hos Emma och vi har nyss ätit en god middag här med hennes föreldrar mycket trevligt. Innan middan åt vi en massa godis för vi var hungriga och de var kanske inte så bra för ja känner mig lite väl rund nu om magen(hehe) Nu ska vi snart traska upp för att baka lite, ska bli mycket skojjigt och gott. Har inte hunnit plugga så mycket men stannade kvar på matte stugan så fick ialla fall lite gjort där ska kolla i matte boken nu medans Emma fixar med sina papper här. Kommer nog hem lite senare än vanligt idag så vi får höras sen, om jag inte glömmer uppdatera. Ha dert så bra så länge.!



pumps


Dessa snygga pumps med nitar kommer från Nelly.com och kostar 300kr

Väntar in Emma som kommer hit runt 2 för att besöka våran trevliga skola idag. Men nu ska voí redovisa lite kort vad vi gjort i Media. Så fråna lilla tex är: "Lita ine på någon" sen finns de då en mycket fin bild till(höhö) men sak samma ska springa iväg nu och fixa svart färg så vi hörs sen,
Ha det så bra så länge!.
 


world of chances


Lång dag slutar halv fyra, jag är rätt pigg från igår(eller?)
Har träningsvärk i hela bena och ont i röven för eran infromation. Just nu jobbar vi med ett svenska arbete, vi ska skriva något som är typisk för svenskar lite kul för vi hittar faktist en massa skojjigt som jag inte trodde igentligen. Ne nu ska jag fortsätta jobba här och sedan gå på Lunch.
Hoppas allt är bra med er andra? Så hörs vi senare alla söta.
 


I do believe in Fairies...


Hemma efter en lång dag i backen sjukt kul har det varit och jag är så trött nu så jag snart somnar här.
Nu ska jag packa upp och sen gå och lägga mig. Blir ett kort inlägg idag eftersom att jag är trött och har träningsvärk!! så vi hörs mer imorgon..


sweet dreams..


snygg party klänning med urringning bak från Nelly.com ligger runt 200/300kr

Det har verkligen varit en lång helg för min del. Mycket skojjigt har de varit!! Är sjukt trött nu och har igentligen inte tid och orka att blogga. Ska packa inför imorgon när jag drar och åker skidor med skolan i Romme. Kommer vara sjukt trött imorgon när jag kommit hem eftersom att vi kommer hem sent. Har spelat Tennis idag och har träningsvärk i hela kroppen, vet att det kommer bli värre efter imorgon också men jag får stå ut. Tog en mysig lång promenad med underbara Emma idag, mycket mysigt. Hoppas allt är bra med er andra nu ska jag snart stänga av och lägga mig ska upptidigt imorgon. Så vi hörs mer då, god natt alla söta läser och förlåt att jag inte  hunnit uppdatera under helgen!



lets count from one to infinity


Sista lektionen nu sen ska jag hem guuud va skönt med helg!! Nu äre party här uppe, någon klass som spelar hög musik. Själv sitter jag och jobbar med min grupp inför våran lilla redovisning om våran egna Religion!
Ska bli super kul. Gud vad den här dagen är bra! inga lektioner istortsätt.   
Men vi hörs mer senare!
 


Bra låt!!


Enrique Iglesias slänger in en bra låt! och en grymt bra röst!!


freeeeedag!


Dessa snyggingar kommer från H&M och ligger runt 200kr, love them!

Det är äntligen fredag idag och jag fick as bra besked i morsee!! Vi har inge prov i Historia vilket betyder att jag kan plugga mer och bli änu bättre!!.
Nu sitter jag med flickorna här i skolan och taggar för ikväll(dock är det lite oklart hur det blir) men man kan alltid tagga ändå!! Hoppas allt är bra med er andra.
Så hörs vi senare!


star


Nu sitter jag och halvsover i min säng här, har upptäckt att skype är jätte kul!!
 (höhö) sitter och pratar nu på skype med ett blivande hockey proffs!!!, lika bra och nämna namnet ifall han blir känd Julius lägg det på minnet!!:). 
Nu blire Sova! Ska upp tidigt för att plugga inför Hisoria provet så god natt!   




unicorns never die


Plugga är vad jag ska syssla med resten av kvällen. Tog i som satan idag på idrotten efter alla möjliga sjukdomar jag hafft den senaste tiden så kännde jag att de behövdes, tog också en jobbig väg hem för lite mer träning. Denna träning från idag lär straffa mig imorgon eller senare..
Nu ska jag göra lite te och sedan sätta igån med plugget. Har prov imorgon vet inte hur de kommer gå men ja hoppas på att det går bra ialla fall.
Vi hörs ialla fall senare hoppas allt är bra Och ta väl hand om er!


Bruno Mars - Grenade


Slänger in en bra låt och en bra röst för den delen med.
 


Stop dreaming. Start Living.


Nu sitter man i skolan lite halft död så där. Sov hos Isabelle går, mycket mysigt vi prata en massa och drack te innan vi somna, man får ta och tacka för underbart sällskap och mysigt slagg. Idag blir det plugg för hyela slanten! För jag har prov imorgon i Historia ska bli sjukt kul(ironi)
Nu ska jag skriva lite här och lyssna på våran nya lärare i Religion lite kul.
Hörs senare!


Let it show on your skin.


När man sover hos Isabelle så använder man öbonbindel(de är ett måste)
Så därför tog jag med min idag som jag knappt använder. Fick den när jag fyllde år för väldig länge sen..
Den är iallafall Rosa och matchar min outfit(hehe) Nu ska jag krypa ner brevid sötaste ungen här och mysa, så vi får höras mer imorgon.
God natt!
 




on my way


slutade runt 1, super skönt! Har sovit nu ett bra tag, snart ska jag ner till centan med Frida för att hämta lite saker.. Sen ska jag hem och plugga sedan vidare till Isabelle efter middan för att sova över där! ska bli sjukt mysigt och vi har massor att prata om(hihi) Nej nu måste jag skynda mig till Frida, Vi får höras mer senare! Ha de braaa!!!


smile away





emotions die through the long run...


Hejsan Idag är det Onsdag och jag är as glad över att jag är klar med pluggning, till en del iallafall.
Nu har jag Engelska så vi hörs mer senare:)
Ha de bar så länge!!


Public display of affection


Sista timmen sen slutar jag!!Ska vänta in Emma som kommer med tåget sen och vidare till min granne Frida för mys!Hoppas allt är bra med er, nu ska vi kolla nån film på Engelskan som antagligen inte är bra, det vet vi ju från sist.. Hörs mer i kväll alla unerbara!


dress


Denna snygga klänning, kommer från Forever21.com och kostar runt 300kr.
 Obs! Hur den ser ut bak, mycket snyggt.



Golden State Dream


Jag får slylla mig själv som inte tog tag i plugget igår utan sov i stället.. Shit! Nu har jag en massa saker att göra när jag kommer hem från skolan idag för att allt ska hinna bli klart. Sak samma nu ska jag börja jobba igen med min grupp som har valt "Anti Våldtäkt" som arbete inom Media, ska bli sjukt skojj så vi hörs med senare. 
Ha en bra dag. 


RSS 2.0